News & Updates

Vince tegen de rest - the countdown3-26-07
Vince tegen de rest - the countdown

Over slechts enkele dagen staat het Eindhovense Beursgebouw op zijn kop tijdens het mega spektakel Vince tegen de rest. Het aftellen is begonnen!!

Een keur van artiesten staat klaar om het op te nemen tegen master mixer Vince. In dit news item vind je de laatste weetjes over het evenement, en kan je een kort DJ Vince filmpje checken, dat speciaal voor het evenement is geschoten. Check het hier:


Timetable
22.00-23.00 Vince tegen Tango & Cash
23.00-00.00 Vince tegen X-razz & Ernesto
MC. D

00.00-00.30 Vince
00.30-01.30 Vince tegen Viper & Zany
01.30-02.30 Vince tegen Panic & Darkraver
02.30-03.00 Vince tegen Noize Suppressor live
03.00-03.30 Vince tegen Buzz Fuzz
03.30-04.00 Vince tegen Outblast & Catscan live
04.00-04.30 Vince tegen Vinyl Junk & Bass-D
04.30-05.00 Vince tegen Shadowlands Terrorists
05.00-05.30 Vince tegen J.D.A. & Paul
MC Syco

05.30-06.00 Vince tegen Nosferatu & Endymion
06.00-06.30 Vince tegen Angerfist live
06.30-07.00 Vince tegen DaY-már & Sceletor
MC Da Hustla

Digitale camera’s
Het is toegestaan je digitale fotocamera mee te nemen. Filmcamera’s of
professionele fotoapparatuur zijn niet toegestaan.

Kaarten
Er zullen aan de deur nog enkele kaarten verkrijgbaar zijn. Deze kosten 40 EURO per stuk.

Kluisjes
Op het evenement kan je gebruik maken van Lockerbox kluisjes om je jas en
(waardevolle) spullen in op te bergen.

Minimum leeftijd
De minimum leeftijd voor het evenement is 17 jaar. Er kan om legitimatie verzocht worden, zorg dus dat je een ID, paspoort of rijbewijs bij je draagt.


Drugsbeleid
De gemeente Eindhoven voert een “Zero Tolerance” beleid. Geen enkele hard- of softdrugs is dus toegestaan.

MOH Radio
Donderdag 29 maart is DJ Vince te gast bij MOH Radio, samen met Choose Your Battle winnaar Sceletor. De MOH Radio special is van 19.00-22.00 uur. www.mohradio.com

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle voorverkoopadressen van Ticketbox voor 32,50 EURO ex. Fee

Line up
Bass-D, Buzz Fuzz, Catscan, Darkraver, DaY-már, Endymion, Ernesto, J.D.A., Nosferatu, Outblast, Panic, Paul, Sceletor, Tango & Cash, The Viper, Vince, Vinyl Junk, Xrazz, Zany.

Live: Angerfist, Noize Suppressor, Shadowlands Terrorists.
MC’s: D, Da Hustla, Syco
 

Ghosttown 2007 - de lineup3-26-07
Op 2 juni zal hardcoretempel de Vechtsebanen voor het eerst sinds ruim een half jaar weer het toneel zijn van een early hardcore event. In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 een van de vetste feesten van het jaar te worden. Hieronder vind je de lang verwachte programmering.

Lineup
New York City is goed vertegenwoordigd in de lineup. Zo wordt de grote man achter H2oh Recordings, Omar Santana, vanuit de Big Apple ingevlogen. Hij is al sinds de jaren 80 actief in de muziek en heeft bewezen een zeer veelzijdig artiest te zijn. Naast hem in het vliegtuig is een stoel gereserveerd voor DJ Delirium. Deze man heeft meer dan 70 hardcoreproducties op zijn naam staan en krijgt ook achter de draaitafels gegarandeerd de zaal plat. Het enige waar hij niet in uitblinkt is stagediven.

Maar Ghosttown zou Ghosttown niet zijn, als er ook niet een lijst met Nederlandse helden zou zijn geboekt. Wat dacht je van DJ Predator? Hij werd bekend met megahits als 'Mind of a lunatic' en produceerde samen met Ruffneck onder de naam Diss Reaction de oer-klassieker 'Jiiieehaaaa'. Op 2 juni beleeft hij zijn Ghosttown-debuut, en krijgt hij meteen de eer om de nacht stevig af te sluiten.

Natuurlijk staat er ook een aantal voor Ghosttown oude bekende deejays geprogrammeerd: Paul Elstak, Petrov, Paralizer, Panic, Buzz Fuzz, Stanton en host MC Da Mouth of Madness zullen Ghosttown 2007 de geschiedenisboeken in laten gaan als één van de meest legendarische edities ooit.

Net als op voorgaande edities wordt area 2 gehost door het 't Gezellige Oldskoolfeest, dat onlangs haar 3-jarig jubilieum heeft gevierd. In area 2 zal The Darkraver vijf uur lang ouderwets knallen. Zijn set wordt voorafgegaan door sets van The Beast en DJ Jordens.

Overzicht
Hieronder vind je de volledige lineup nog eens overzichtelijk onder elkaar:

Area 1: Ghosttown
Omar Santana
Delirium
Predator
Stanton
Paralizer
Petrov
Panic
Paul Elstak
Buzz Fuzz
MC Da Mouth of Madness

Area 2: 't Gezellige oldskoolfeest
Darkraver (5 hour set)
The Beast
Jordens

Tickets
E-tickets voor Ghosttown 2007 kosten in het jubileumjaar slechts € 25,- en zijn te koop via www.dance2eden.nl/etickets. Er wordt bij E-tickets geen presale fee in rekening gebracht. Ook via Ticketbox en Free Record Shop kun je kaarten kopen.

Meer informatie vind je op www.dance2eden.nl
 

Beter kom je niet - HMKD ‘073-21-07
Maar 1 keer dit jaar zal Beter kom je niet af reizen naar Zaandam. In een vertrouwde locatie met een nieuwe naam namelijk North Sea Venue oftewel de oude “Fun” zal het zware muziek geweld losbarsten en alles en iedereen op zijn grondvesten doen laten trillen. Zoals je gewend bent van BKJN events, is de programmering weer gevuld met de crème de la crème van de hedendaagse hardcore scène. Anders dit keer is de zaal indeling en de manier waarom de line up gepresenteerd zal worden.

Hierbij dan ook met gepaste trots de line up en bijbehorende Digi-flyer: http://19mei.bkjn.nl

Ondanks de presentatie van de line up via de digi flyer kan de organisatie het niet laten, toch twee hoogte punten te noemen die deze avond zullen gaan brengen. Zo zal er een uiterst speciale live act zijn van The DJ Producer, die maarliefst een uur zal gaan duren. En staat er in de main area een bijzondere battle gepland als afsluiting van een kei harde nacht beuken. De gene die dit voor hun rekening gaan nemen zijn de grootmeesters uit Italië en we hebben het dan natuurlijk over niemand minder dan Tommyknocker VS Noize Suppressor

Daarnaast word hierbij ook de winnaar van de dj contest bekend gemaakt. BKJN events feliciteert Dj The X-clusive voor het behalen van de eerste plaats. Ook hij zal 19 mei present zijn om zijn kunsten te vertonen op Beter kom je niet.

Tickets: € 25,00 ex fee zijn vanaf nu te verkrijgen via alle ticketbox verkoop punten en free record shops.

Coming up
29 April 2007: Terrorheads against Cancer
19 Mei 2007: Beter kom je niet
14 Juli 2007: Noisekick's verouderingsproces 2007

End of line
Voor alle beter kom je niet freaks is dit waarschijnlijk de laatste echte grote editie tot de zomer, en dus luidt het motto nog steeds: Als je niet van keihard beuken houd, blijf dan maar lekker thuis. Beter kom je niet!
 

Pandemonium The Masquerade in de Westergasfabriek3-21-07
Na de successen van de voorgaande edities is het evenement toe aan een nieuw hoofdstuk. Op 12 mei zal de Westergasfabriek het toneel zijn van de zesde editie van Pandemonium. Zoals bekend, heeft er een conceptverandering plaatsgevonden. Met de laatste editie was er al gekozen voor het ‘one area, one crowd, one feeling’ principe. Vervolgens is het nieuwe concept Paradox, voorheen de tweede zaal van Pandemonium, in het leven geroepen.

Thema & Dresscode
Het thema van deze editie, ‘The Masquerade’, zal een mix zijn van Venetiaanse maskers en Barokke aankleding. Zo zal er op verschillende manieren d.m.v. het decor en visuals verwezen worden naar deze mystiek, waarbij het de uitdaging is voor de organisatie om zichzelf te overtreffen. Dit zal ten goede komen aan het thema. Er zal ook een dresscode zijn in deze stijl. Dit betekent een masker en eventueel bijpassende kleding. Om een indruk te krijgen wat deze dresscode inhoudt, check de volgende link voor de pre-trailer: www.pan-demonium.com

De dresscode is natuurlijk niet verplicht maar wel gevraagd aangezien het de sfeer ten goede zal komen. En door een prijs uit te reiken aan de best geklede bezoeker, zal ook het publiek zeer nauw betrokken worden bij het thema. De 1ste prijs is 4 vrijkaarten voor een Cyndium evenement naar keuze in het jaar 2007 en de volgende 9 personen krijgen een Cyndium pakket.

Nieuwe releases
Op deze avond zullen er ook nieuwe producties in de oude oldschool style ten gehore worden gebracht. Dit zal onder andere gedaan worden door de Cyndium artiesten Arjuna, Sequence & Ominous, Deffer S en Frantic Freak onder de naam ‘Hitmachine’.

Kaartverkoop
De kaart verkoop is reeds begonnen en is beschikbaar bij alle landelijke filialen van de TicketBox á € 30,- (ex fee). Vanaf zaterdag zullen de kaarten te verkrijgen zijn bij alle Midtowns Er zullen ook een beperkt aantal VIP-kaarten beschikbaar zijn á € 41,25- (ex fee). Hierbij moet worden vermeld dat de VIP-kaarten bijna uitverkocht zijn.

De volledige trailer en website zal 31 maart online komen. Voor verdere informatie en trailer check: www.pan-demonium.com en www.cyndium.com

lineup
Hitmachine (live)
Buzz Fuzz vs The Prophet
Nosferatu
Lady Dana vs Frantic Freak
Stanton
The Outside Agency
Sequence vs Ominous
Reyes (live)
Bountyhunter (live, Bonzai records)
Leviathan (live)
Omar Santana
 

Snoeiharde hardcore op Hardcore Religion3-19-07
Nog ruim een maand te gaan tot de eerste editie van Hardcore Religion. Hardcore liefhebbers zullen deze avond zeker aan hun trekken komen! Snoeiharde hardcore, snoeihard geluid en een beestachtige line-up zullen ervoor zorgen dat dit een avond wordt om nooit te vergeten!

Hardcore Religion invites Eastside Underground!
5 mei is de dag waarop Hardcore Religion geschiedenis gaat schrijven! Een nieuw feest, een nieuw concept en een nieuwe manier van knallen! Voor deze eerste editie is er gekozen voor een van de meest underground locaties van Duitsland, namelijk: Fusion Building Munster!

Fusion Building is bekend van de vele Acid/Techno feesten. Deze staan altijd garant voor een zeer hard geluid en een super underground sfeer! Om nog extra uit te pakken hebben we in alle zalen een extra geluidsysteem geregeld waardoor de lokatie nog beter tot zijn recht komt.

Er zal deze avond plaats zijn voor ongeveer 2000 party people! Bij mooi weer zal er ook een buiten area beschikbaar zijn voor nog eens 500 man... Hier zullen verschillende Special Guests hun kunsten komen vertonen, denk hierbij aan lekkere rauwe undergrond techno!

Area 1 - Deze area wordt mede gehost door de organisatie Eastside Underground. Voor mensen uit het oosten zal dit niet onbekend in de oren klinken! Samen met Eastside Underground gaan we er voor zorgen dat deze avond een groot succes word! De avond zal gehost worden door Syco, met o.a. de residents Vinyl Junk en Cemon Victa.
Verder zullen o.a. Tommyknocker, Evil Activities, Catscan en Nosferatu voor versterking zorgen.

Area 2 - In de zomer van 2007 zal een van de grootste Hardcore labels Mokum opnieuw intrede doen in de Hardcore scene. In een nieuw jasje gestoken maar met nog steeds dezelfde gedachten als vroeger zal "MOK 100" verder gaan.
Na meer dan 6 jaar reorganiseren en wederopbouwen staan de die- hard troepen klaar om met hun snoeiharde maar ook kwalitatief goede Hardcore nummers, Hardcore Religion tot een groot succes te maken. Denk hierbij aan Chosen Few, Buzz Fuzz, Dano en Tellurian.Mokum zal weer echte Hardcore in de scene brengen. Nieuwe nummers maar ook remixes van de oude klassiekers zullen verschijnen. Kortom Mokum is still alive!!!

Area 3 - "Pure Darkness"... De naam zegt het al! Pure duisterheid! Deze zaal is niet voor de mietjes onder ons! Hier zullen o.a. Peaky Pounder, Akira en N-Vitral laten horen wat echte hardcore is! Voor deze area hebben we de meest undergrond en hardste zaal van het Fusion gekozen, namelijk de Kelder. Rauw en Duister zijn de sleutelwoorden voor deze zaal....

Area 1 - Hardcore Religion Invites Eastside Undergroud
Evil Activities
Catscan
Tommyknocker
Vinyl Junk
Nosferatu
J.D.A.
Cemon Victa
Rudeboy
Tomcat
Soulinfector
Paranoid

Live: Shadowlands Terrorists
Live: Stuffmaker
MC: Syco

Area 2 - Mokum World Wide
Buzz Fuzz
Chosen Few
Dano
Tellurian
Dr. Rude
Vecino
Baby Raw
E-Rayzor (D)
Patriot
Profiler (D)
Ron
MC: Madness

Area 3 - Pure Darkness
Akira
Peaky Pounder
Reiner
Desolate 1
Jabo
Jekyll
Rheine dj Squad
Multiverse
N-Vitral

De schade die geleden moet gaan worden voor deze geweldige avond is 17 euro in de voorverkoop en 22 euro aan de deur. Voor kaarten kun je terecht bij de welbekende voorverkoopadressen van http://www.ticketbox.nl.

Tevens zullen er busreizen georganiseerd worden vanuit de volgende steden:
- Enschede
- Hengelo
- Oldenzaal
- Almelo

Voor meer informatie betreffende de busreizen kan er gekeken worden op http://www.waargaanweuit.nl (binnenkort online). Bij grote belangstelling vanuit andere plaasten in Nederland kunnen er in overleg bussen ingezet worden.

Hope to see you all @ Hardcore Religion – Invites Eastside Undergrond
 

Kick of AllesKapot "West-Friesland op z'n kop"3-13-07
De kick-off van een nieuwe reeks feesten. West-Friesland zal schudden op zijn grondvesten door middel van de hardste mainstream hardcore van dit moment. Geen gezeik maar gewoon bruut stamp geweld! Voor de locatie van de Alleskapot kick-off is gekozen voor Rumours Medemblik. Een locatie die bekend staat als de kern van de West-Friese hardcorescene. Deze zal op 7 april duister worden aangekleed en er zal spectaculaire licht show aanwezig zijn Er is tijdens de avond ook een stand aanwezig van HardcoreStyle.eu met mega korting op alle 100% Hardcore, Pit Bull kleding en AllesKapot supporter wear..

De line-up laat ook niets te wensen over en zal snoeihard zijn. Voor het AllesKapot concept is gekozen om de beste talenten van West-Friesland de kans te geven om een snoeiharde set neer te zetten. Tevens zal er elke keer een keiharde set worden neergezet door een topper. Voor de Kick off heeft AllesKapot niemand minder dan Buzz Fuzz bereid gevonden om op te treden als gast act.

De kick-off start om 20.00 uur met de westfriese talenten Painkiller gevolgd om 21:00 door Vavaculo vs Demon Rage en daarna om 22:30 is het de beurt aan Terminal Rond 23.30 komt als gast niemand minder dan Buzz Fuzz. De avond word afgesloten door de recident en de topper van West-Friesland Pact.

Kaarten zijn nog steeds te bestellen via: HardcoreStyle.eu En in de Rumours Medemblik.
Maar wees er snel bij want vol=vol

Kijk voor meer informatie, livesets, foto's en meer downloads op: www.AllesKapot.nl

Time-Table:
20:00 - 21:00 Painkiller
21:00 - 22:30 Vavaculo vs Demon Rage
22:30 - 23:30 Terminal
23:30 - 01:00 Buzz Fuzz
01:00 - 02:30 Pact
 

Zaterdag 5 mei: Outland in het teken van The Viper3-13-07
Zaterdag 5 mei 2007 staat Outland geheel in het teken van DJ The Viper. Een van Nederlands bekendste DJ’s op het gebied van Hardcore en Early Rave. Een samensmelting van talent, een ongekend hoog niveau technische kwaliteiten en een fantastische platenkeuze. Voor wie hem niet kent: hier een korte introductie.

The Viper, in het dagelijks leven bekend als Melvin Pelupessy, kocht in 1988 zijn eerste set draaitafels en begon direct met het oefenen om te draaien. In het begin ging het met name om hip hop en swing beat, later ontdekte Melvin dat zijn echte passie lag bij het draaien van house muziek. Daarnaast was het een constante ontwikkeling & perfectionering van het scratchen en trucen van het draaien, zogenaamde ‘skills’. De keuze voor muziek werd uit eindelijk harder en harder, zonder daarbij de scratch trucjes en technieken uit het oog te verliezen. Een nieuwe DJ was geboren: The Viper.
Succes komt niet zomaar. Melvin moest zichzelf bewijzen in de clubs en na een korte tijd ontdekten en erkenden steeds meer mensen zijn talent. Niet veel later stond hij op evenementen als Thunderdome en Mysteryland, en behoorde hij tot de grote namen binnen de hardcore scène. Erkenning van The Viper was er niet alleen in Nederland, maar ook in landen als Spanje, Italië, Zwitserland en ook zelfs in de USA volgden boekingen.

In 1996 begon hij naast het draaien ook met produceren. Zijn eerste track ‘The Beat’ kwam uit en eigenlijk iedere nieuwe release werd een hit. Succesvolle samenwerkingen met o.a DJ Isaac, G-Town Madness, Mad-E-Fact, Endymion, Nosferatu, Neophyte, Evil Activities, DJ D & Tommyknocker volgden. In 2003 en 2005 heeft The Viper aan het anthem van Project Hardcore gewerkt. In 2003 in samenwerking met Evil Activities, en in 2005 met Endymion & Nosferatu. Dat The Viper het remixen onder knie heeft blijkt uit het succes van de remixen die hij deed van ‘Turn around’ voor Damage Inc., voor Tony Salmonelli’s ‘Hey’ (samen met Mad-E-Fact) en momenteel 1 van de meest gedraaide platen van het moment: Tha Playah – ‘Fuck the titties’ een remix die hij samen met Tommyknocker in elkaar sleutelde. In 2006 is hij zijn nieuwe label gestart: “Viper beatz” . De 1e release ‘Blow Da Club Down’ is een regelrechte hit, en daarmee een succes in binnen- maar vooral ook buitenland. Momenteel is The Viper nog steeds een van de meest geboekte DJ’s . Het verhaal van The Viper still continues…

Daarom verdient deze man het om ook eens in het zonnetje te staan. Je zou het kunnen gooien op een Birthdaybash, een solo avond of op een zoveel jarig debuut, maar dat doet Outland niet. The Viper gaat al heel wat jaren als DJ mee en het wordt nu gewoon eens tijd dat hij in het middelpunt komt te staan. Dit gaat gebeuren op zaterdag 5 mei 2007 in de hottest club van Rotterdam, namelijk Outland. The Viper zal zich dan van zijn beste kant laten zien. Maar niet alleen! Want al zijn collega’s en vrienden zullen deze avond van de partij zijn, en alle hardere muziekstijlen zullen aan bod komen.

Zo zal de main in het teken staan van Early Rave en Hardcore met namen als J.D.A., Buzz Fuzz, Toxic, Vince, Panic, G-Town Madness, Manga, Bass-D, Partyraiser, Tommyknocker, Paul Elstak, Tha Playah, Nosferatu en natuurlijk The Viper zelf!
Bovendien zal er een speciale scratchshow worden gegeven door niemand minder dan scratchmasters Vince, Bass-D, Partyraiser en The Viper zelf. Dat wordt genieten!
In de kelder van Outland komen alle stijlen aan bod, zoals Oldschool, Jump en Hardstyle. Dit zal verzorgt worden door mannen als D-Block & S-te-Fan, Darkraver, Pavo, Norman, Zany, Bass-D, The Beast, Gizmo en Genius.

De line-up liegt er niet om, en The Viper zal samen met hen een top avond neerzetten. En natuurlijk hoopt Melvin dat al zijn fans en hardcore liefhebbers erbij zullen zijn! Kom daarom op zaterdag 5 mei genieten van de lekkerste Jump, Oldschool, Early Rave en Hardcore met een greep uit de grootste namen van de scène.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop, die dit weekend is gestart via www.ticketonline.nl. Vanaf 17 maart kun je ook bij alle filialen van de Ticketbox en de Free Record Shops terecht.

early rave & hardcore
The Viper // J.D.A. // Buzz Fuzz // Toxic // Vince // Panic // G-Town Madness // Manga // Bass-D // Partyraiser // Tommyknocker // Paul Elstak // Tha Playah // Nosferatu
Scratch show: Vince // Bass-D // Partyraiser // The Viper.

all styles
D-Block & S-te-Fan // Darkraver // Pavo // Norman // Zany // Bass-D // The Beast // Gizmo // Genius.
MC’s: Ruffian, Alee, TMC
 

Mokum World Wide tour 20073-12-07
Op 26 mei is het zover, dan gaat het dak eraf in Club Latido met een line up om van te smullen, eerst maar een impressie.

De naam Mokum Records kwam in 1993 in de nu grote hardcore scene. Wereldwijd was het Rotterdam die voor '93 aan de top stond met hun Hardcore producties. Mokum (ook wel bekend als de bijnaam voor Amsterdam) werd als de hoofdstad van Nederland een groot voorbeeld in de Hardcore Scene. Binnen een paar jaar werd zowel Mokum Records als de Hardcore Scene gigantisch. Denk hierbij aan de toen gegeven Houseparty's met een aantal van 20.000 "Gabbers". De hele scene werd dan ook in nederland een groot cultureel fenomeen, met bijpassende "Gabber kleding" zoals cavello,australian en nike, ook "drugs" zoals bijvoorbeeld xtc,speed etc waren niet meer weg te denken op deze Houseparty's. De Hardcore Scene had ook de accesoires markt weten te veroveren met de typerende Gabber spulletjes, b.v petjes,jassen,sjaals etc.

In samenwerking met Dj's zoals: DJ Chosen Few, DJ Dano, Tellurian & Technohead wist Mokum Records vele vinyl's uit te brengen en ook artiesten albums waren bij Mokum Records niet meer weg te denken. Naast de lokale talenten had Mokum ook wereldwijd andere DJ'S in de scene opgenomen. Denk aan de grote namen Lenny Dee, Scott Brown, The Speedfreak, Rob Gee, Walter One en 3 Steps Ahead en nog vele andere namen. In slecht 6 jaar wist Mokum Records zo'n 100 vinyl's uit te brengen met als voorbeeld de nu nog zeer gerespecteerde nr's :The Name Of The DJ en I Wanna Be A Hippy. Het label had in nederland al een grote gewaardeerde naam maar wist ook de landen Schotland, Zwitserland, Italie, Australie, Frankrijk en de stad Los Angeles te veroveren. Ook daar werden grote legendarische feesten neergezet met een speciaal geselecteerd aantal artiesten / Dj's.

In 1999 kwam de Hardcore Scene in een neerwaartse spiraal door de concurentie van de comercieele "happy hardcore" waardoor de scene zich wat afzijdig hield met kleine feesten en onderlinge communicatie via internet. Maar zoals vele "Gabbers" al vanaf het begin zeiden " Hardcore will never die" En kwam de Hardcore weer langzaam tot leven! In 2003 werden ook de feesten opnieuw tot leven geroepen en ging de scene weer verder.

In de zomer van 2007 zal 1 van de grootste Hardcore labels " Mokum " opnieuw in de scene treden. In een nieuw gestoken jasje maar met nogsteeds dezelfde gedachten als vroeger zal Mokum records verder gaan. Na meer dan 6 jaar reorganiseren en wederopbouwen staan de "Die hard" troepen klaar om met hun snoeiharde maar ook goede kwaliteit nieuwe Hardcore nummers de "Gabbers" weten te bereiken. Mokum zal weer echte Hardcore in de scene brengen, nieuwe nummers maar ook remixes van de oude klassiekers zullen verschijnen. Uitgebracht door oude Mokum artiesten, maar ook nieuwe Mokum artiesten zullen er aan meewerken. Kortom "Mokum is still here!!!" terug van weggeweest!

Op deze Amsterdamse editie kan je de volgend artiesten verwachten;

DJ Chosen Few (Mokum records)
Tellurian (Mokum records)
DJ Dano (Mokum records)
Buzz Fuzz (Mokum records)
Predator (Mokum records)
Speedfreak (Mokum records)
Jappo & Claudio Lancinhouse (Mokum records)

En deze artiesten die ook absoluut niet gemist mogen worden :

DaY-már vs. s'Aphira (Masters of Hardcore)
Easy A & Rayzor (Horetha events)
Raoul - D.K.C. vs. Dr. Rude
Champ-e-on (Multigroove)

Live:

Gabba Front Berlin (Germany)

MC’S:

Mc Da Mouth of Madness (Thunderdome Radio/Masters of Hardcore)
Mc Justice (Thunderdome Radio/Pendeho records)

We hanteren een zero tolerance beleid, dus geen voetbal shirts, absoluut GEEN pogo (je wordt zonder pardon de deur gewezen), geen rasistische/politieke uilatingen door middel van keltische hangers/t-shirts etc.

Meer info vind je op :
http://www.mokumrecords.com en www.mokumworldwide.com

Kaartverkoop is inmiddels gestart en zijn te verkrijgen onder andere bij de ticketbox, primera, alle free record shops, mid-town amsterdam en op de website van http://www.vhsound.com
 

Underground Distortion - Your wish is our command 3-10-07
The Night

De avond staat weer in het teken van een Italiaan.
Voor de mensen die er de vorige keer bij waren, hebben Mad Dog & The Stunned guys ongetwijfeld meegemaakt. En deze keer is het de beurt aan The Wishmaster! Verder staat er een Top line up te wachten voor de bezoekers en hier is de totale line up plus de Timetable.

21:00 - 21:30: Da Joker
21:00 - 21:30: Twisthead
21:30 - 22:15: Diabolic
21:30 - 22:15: Mastino
22:15 - 23:00: Barracuda
22:15 - 23:00: Mad Turntable Freak (MTF)
23:00 - 23:45: Thrillseekers
23:45 - 00:45: The Wishmaster (Italy)
00:45 - 01:30: Scrape Face
01:30 - 02:00: Live: The Untitled

Info
Voor deze avond hebben we een nieuwe geluidsinstallatie dus dat betekent nog meer power voor de party people.
De kosten aan de deur bedraagt €7,50-, Dus als je niets te doen hebt op je zaterdag avond 24 maart.
Kom dat gerust een kijkje nemen op Underground Distortion!

Underground Distortion - Your wish is our command

The next edition of Underground Distortion

Da Joker's Birthday Bash

De volgende editie van Underground Distortion staat in het teken van DJ Da Joker, Hierbij zal deze DJ zijn vrienden uit nodigen om te komen draaien en er komt een exclusive Darkcore set van niemand minder dan Cemon Victa (D.N.A records). De locatie is veranderd het word deze keer gehouden in het altijd gezellige dorp Molenend en de loctaie is natuurlijk 't Moune hoekje. De kosten zijn zoals altijd €7,50- zoals jullie gewend zijn van ons!

Da Joker's Birthday Bash
 

The Energy of the Core!3-9-07
Door de eeuwen heeft de mens oorlog gevoerd. Soms voor glorie, soms voor eer of voor liefde. In het oude Griekenland leidt de passie tussen de twee meest legendarische geliefden uit de geschiedenis, Paris de prins van Troje en Helena de koningin van Sparta, tot een oorlog die de beschaving zal verwoesten.

Wanneer Paris Helena bij haar echtgenoot Koning Menelaos wegkaapt, vat de koning dit op als een ontoelaatbare belediging die hij niet kan dulden. Familietrots schrijft voor dat een belediging aan het adres van Menelaos tevens geldt voor zijn broer Agamemnon. De machtige koning van Mycene zal de onverslagen stammen van Griekenland verenigen om Helena terug te winnen ter verdediging van de eer van zijn broer. In werkelijkheid wordt Agamemnon's streven naar eer beïnvloed door zijn overweldigende hebzucht. Hij wil de macht over Troje om de heerschappij over zijn nu al kolossale rijk zeker te stellen.

De ommuurde stad, geleid door Koning Priamos en verdedigd door de machtige Prins Hektor, is een citadel dat geen leger nog heeft kunnen breken. Eén man alleen heeft de sleutel tot de overwinning en de ondergang van Troje. Het is Achilles de grootste krijger op aarde.

Arrogant, rebellerend en ogenschijnlijk onzichtbaar heeft Achilles geen verantwoordelijkheid aan niets of niemand, af te leggen alleen aan zijn eigen glorie. Het is die onverzadigbare honger naar eeuwige roem die hem leidt tijdens deze aanval onder de vlag van Agamemnon. Maar de liefde zal zijn uiteindelijke lot bepalen. Twee werelden trekken ten strijde voor eer en macht. Duizenden zullen het leven laten in de jacht op de overwinning. En voor de liefde zal een natie met de grond gelijk gemaakt worden.

14 april zal ook een ‘game’ bepalen wie de sterkste is. The Energy Events brengt jullie deze avond een nieuwe editie van The Energy of the Core, met als thema “Let The Games Begin”.

Om meteen met de deur in huis te vallen zal Bergum geschiedenis schrijven met een man die hier nog nooit eerder in dit plaatsje heeft gestaan. De organisatie heeft het hier over niemand minder dan Evil Activities. Deze man o.a. bekend van de tracks Be Quiet, Harder & Harder en Sick Of My Life moeten de meeste wel bekend in de oren klinken. Deze topper mag gewoon niet ontbreken op deze strijdige avond.

De overgebleven strijders die deze avond zich in the game bevinden zijn allemaal afkomstig uit het hoge noorden en verschillende streken. Om een paar te noemen Psyco Brothers, Prolaxx, Fiore en Dr. Euthanasia. Sommige van jullie hebben deze helden vast wel vaker zien strijden. Zij zullen allen het tegen elkaar opnemen om te gaan beslissen wie er de fighter van de avond zal zijn. Één ding kunnen is zeker, dat ze het één voor één zwaar gaan krijgen.

Al deze strijders zullen bij gestaan worden door een leider van het eerst kaliber. De man die kort geleden zijn verjaardag uitbundig heeft gevierd. De organisatie heeft het hier natuurlijk over niemand minder dan Mc Da Syndrome. Deze, uit het oosten afkomstig, man heeft zich zo langzamerhand naar een aardige top weten te brengen, en zal de strijders bij staan in deze onvergetelijke game.

Om deze game te aanschouwen en aan te moedigen berekend The Energy Events een entree voor een kleine tien euro en er is alleen deurverkoop. De poorten tot de arena zullen geopend worden om half negen en om 2 uur zal ‘the game’ beslist zijn.

Let The Games Begin!
 

Time-table hardporn – A pleasure 2 cum3-9-07
Na bijna een half jaar wachten staat de 2e Hardporn dan ook eindelijk bijna voor de deur. Volgende week zaterdag is het weer tijd voor het inmiddels hardste erotische evenement van Nederland! P-productions heeft toegezegd op alle fronten extra te gaan uitpakken, voor wat betreft de reclame tot nu toe moeten we ze daar gelijk in geven vrescheidene krantenkoppen zijn er alweer aan besteed en Hardporn wist zelfs niet aan de aandacht van rtl 4 te ontkomen!

De dj’s hebben er ook allemaal zin in, zoals in de forums is te lezen zijn ook verscheidene bezoekers zijn al druk bezig met het vinden van een gepaste outfit en ook de kaartverkoop gaat als een speer!

Zeker niet onbelangrijk is natuurlijk om te weten welke dj wanneer draait en in welke zaal, daarom nu de timetable voor volgende week zaterdag om de voorpret nog een extra “boost” te geven!

Hardcore 1 (grote zaal)
21:30-22:30 Cemon Victa
22:30-00:00 Rudeboy
22:30-00:00 Tomcat
00:00-01:30 T-junction
00:00-01:30 Prowler
01:30-02:30 Nosferatu
02:30-03:30 Evil Activities
03:30-04:30 Negative A
04:30-05:30 Angerfist
MC: Madness VJ: Mile

Ook in de tweede zaal wil P-productions zichzelf nog eens extra bewijzen, en laten zien dat hard en zuiver geluid hoog in het vaandel heeftstaan. De dj’s die jullie gaan voorzien van de nodige db’s zullen in de onderstaande volgorde voorbij komen.

Hardstyle - Jump - Early Rave 2 (kelder)
21:30-22:30 Winnaarr dj Contest
22:30-00:00 Dilago
22:30-00:00 Dimpian
00:00-03:00 Trizz
00:00-03:00 Vecino
03:00-04:30 Osiris
04:30-05:30 Dr. Z-Vago
MC: Syco

Electro/techno/trance 3 (voorcafe)
21:20-22:30 Exir
22.30-23.30 George Berg
23:30-01:00 Endfest
01:00-02:30 Elec-Teaz
02:30-04:00 The deejay
04:00-05:30 Mister chaos

Zoals je gewend bent bij P-productions is er voor de vroege bezoeker altijd een voordeeltje te behalen. Zo krijg je bij bijv commander het eerste half uur korting op de entree en zo krijg je bij deze editie van Hardporn als je jezelf bij de eerste 50 bezoekers weet te scharen een gratis porno dvd. Hoor je niet bij de eerst 50 en wil je wel een pornodvd, dan kan dat, er zal ook een stand aanwezig zijn die van alles verkoopt, geen 100% hardcore dit keer. Wel dvd's, vibo's en dildo's.

Vervoer:
Zoals de meesten van jullie al weten worden er voor volgende week zaterdag bussen ingezet die je vanaf Denekamp, Losser, Almelo, Enschede en Hengelo op verschillende tijden zullen brengen en natuurlijk ook weer op zullen halen. Denk er wel even aan om te reserveren via http://www.brookhuisreizen.nl ==> shutle service

Hardporn onderscheidt zich van andere dance feesten naast de gezelligheid en vele andere pluspunten toch voornamelijk door het erotiek gehalte, voorkom daarom teleurstellingen en neem je legitimatiebewijs mee!

Verder gaan alle voorbereidingen volgens plan, zijn het bewegende podium en al het andere spectacel dat je deze avond kan verwachten gecheckt en gedubbelcheckt. Het aftellen kan dus beginnen en we verwelkomen jullie allen graag de 17e maart vanaf 21:30
 

Raveworld – 15 years Bass-D & King Matthew3-9-07
Zaterdag 2 juni zal een jubileum van twee Hardcore grootheden plaatsvinden. Een onmisbaar evenement voor de èchte dedicated Hardcore fans... Bass-D & King Matthew, het meest bekende Hardcore tag-team en natuurlijk de grondleggers van ’s werelds meest toonaangevende Hardcore concept Masters of Hardcore, representen de Hardcore sound 15 jaar. Een mijlpaal voor beide DJ’s, wat ze natuurlijk niet zomaar voorbij mogen laten gaan!

Hoe het is begonnen? Bass-D en King Matthew liepen elkaar tegen het lijf tijdens de radioshow “A&A Music Factory”, welke gehost werd door de laatstgenoemde. Vanuit hier ontstond een vriendschap en ongeveer een jaar later bundelden ze hun krachten op muzikaal gebied: het fameuze duo Bass-D & King Matthew was geboren! In 1993 tekende het duo bij het Belgische Bloody Cow Records en vlak daarna bij Bad Vibes Records. Het tempo van produceren lag echter zo hoog dat het duo besloot een eigen label op te richten, het toentertijd zeer bekende Inferno Records. Enkele sublabels volgden, en naast releases op de eigen labels kwam er regelmatig nieuw materiaal uit op toplabels als Terror Traxx, Master Maximum, Megarave en ID&T (Thunderdome anthem ’96). Samen met Distortion en MC Raw doken ze de studio in, wat resulteerde in één van hun bekendste floorfillers “Raveworld”. Deze samenwerking werkte zo goed, dat Bass-D & King Matthew ook mee produceerde aan de zeer succesvolle Rotterdam Terror Corps albums. Hits als Hold me now, Like A Dream, Raveworld, In The Mix, Stick ‘em Up en We’re Gonna Blow Your Mind schreven zij op hun naam, wat al snel resulteerde in vele boekingen over de hele wereld. In landen als Australië, Rusland, Schotland, Spanje, Italië en de USA heeft het legendarische duo opgetreden. Ook in hun heimat Nederland stonden ze op events als Thunderdome, Hellraiser, Megarave, Mystery Land, Ghosttown, Raveworld, Shadowlands, Digital Overdose en niet te vergeten de residentie op de befaamde Temple Of Rebirth feesten. Nu moeten een aantal mensen echt even graven in hun geheugen ....

In 1995 – druk als ze waren – besloten ze hun eigen Hardcore evenement te organiseren waarbij alleen het beste van het beste zou worden gepresenteerd. Niet veel later vond de eerste Masters of Hardcore party plaats in een uitverkochte Funfactory (nu North Sea Venue) te Zaandam. Een nieuw tijdperk in de Hardcore muziek was aangebroken…. Toen enkele jaren later Hardcore sterk aan populariteit verloor, bleven Bass-D & King Matthew vechten voor het bestaan ervan. Masters of Hardcore bleef en niet lang daarna ontstond het label en de populaire CD reeks Masters of Hardcore. De rest is historie…

Vrienden en collega’s uit het verleden, maar ook de helden van het laatste uur zullen zorgen voor een eenmalig en uniek evenement. Binnenkort wordt de line up bekend gemaakt. Houd de site in de gaten voor meer info! Deze deejays hebben hun dedication aan de Hardcore scène laten zien. Now it’s time to show yours!

Voorverkoop: 15€ ex. fee http://tickets.artofdance.nl/
 

THE ULTIMATE SEDUCTION – Queensnight Edition3-5-07
Het is alweer bijna een jaar geleden dat de laatste editie van The Ultimate Seduction plaats vond, en wat is een betere gelegenheid voor een feestje dan de birthday bash van onze koningin? Hoog tijd dus om dit concept weer nieuw leven in te blazen. Op 29 april 2007 zal het feest weer in alle hevigheid losbarsten en waar de vorige edities nog plaatsvonden in Alcazar in Puttershoek, is dit keer gekozen voor een nieuwe locatie: de Hollywood Music Hall in Rotterdam. Deze nieuwe locatie geeft de kans om het beproefde Ultimate Seduction concept nog uitbundiger en grootser neer te zetten, en dus zal er voor wat betreft decoratie en line-up flink worden uitgepakt.

Voor het eerst in haar geschiedenis zal The Ultimate Seduction drie zalen beslaan. De grootste zaal van de Hollywood Music Hall - Danceplanet - zal in het teken staan van de alsmaar populairder wordende jumpstyle, waarvoor twee internationale gasten bereid gevonden zijn om hun ding te komen doen. Niemand minder dan de Belgische Coone en de uit Frankrijk afkomstige Ronald-V zullen hier hun visie op jump laten horen, samen met een selectie uit de nationale jump-toppers.

Naast DJ Derek en Digital Punk - die half maart zijn eerste mixcompilatie zal presenteren - vind je tevens in de booth het welbekende duo Bad Boyz, en zullen Balistic en Max Enforcer samen achter de draaitafels plaatsnemen om als Da Goodfellaz back-to-back het kalk van de muren af te draaien.

De host van deze Queensnight is niemand minder dan MC Villain.

Naast de vrolijkere jump zal het er in de tweede zaal - Partyplanet - flink wat harder aan toegaan. In deze hardcore zaal zullen namelijk helden als Nosferatu, Evil Activities, Partyraiser, Dazzler en de nieuwe Italiaanse mega-talent DJ Mad Dog de koningin eens even laten horen en zien hoe je een feestje bouwt. Deze zaal is niet voor mietjes, alle remmen gaan compleet los…

In de derde zaal - Planet 21 – zal er een muzikale blik worden gegund in de hardcore geschiedenis, terug naar de tijd toen het allemaal begon. In deze zaal hoor je de hele avond de beste old school en early rave van OldSchool Gangster Jor-in, Parkzicht held Stanton, Mr. BZRK himself Buzz Fuzz en als klap op de vuurpijl een knallende battle van Panic vs. The Viper!

De volledige line-up op een rijtje:

Danceplanet: Jump

Coone
Ronald-V
Da Goodfellaz
Bad Boyz
Digital Punk
Derek
MC Villain

Partyplanet: Hardcore

Nosferatu
Evil Activities
Partyraiser
Mad Dog
Dazzler

Planet 21: Early rave / Old school

Panic vs. The Viper
Buzz Fuzz
Stanton
Jor-in

Tickets zullen € 15,- (ex fee) gaan bedragen en zijn verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Ticketbox, de Free Record Shops, de Mid-Town shops en via www.midtownshop.nl en www.hmh.nl.

Het wordt tijd dat de koningin doorkrijgt hoe je een verjaardagsfeestje eigenlijk viert. Niks geen handjes schudden, zwaaien en tekeningen aanpakken…gewoon een hele avond lang losgaan op pompende beats!

Algemene informatie:

Datum: zondag 29 april 2007
Naam: The Ultimate Seduction – Queensnight Edition
Locatie: Hollywood Music Hall, Rotterdam
Tijd: 22:00 – 05:00
Prijs: € 15,- (ex fee)
Internet: www.midtown.nl // www.hmh.nl
 

Reng Deng Deng – 6 april2-28-07
Op 6 april zal ‘The Joker’ letterlijk en figuurlijk in een geheel nieuw jasje terugkeren in de Bob's in Uitgeest. Cyndium geeft deze editie op meerdere fronten gehoor aan haar bezoekers en men kan zich dus gaan opmaken voor een nieuwe editie van Reng Deng Deng.

Security
Het optreden van de Bob's security heeft bij eerdere edities tot ontevredenheid van de organisatie geleidt. Daarom zal er ditmaal deels eigen beveiliging ingehuurd worden bij het alom gerespecteerde security bedrijf WWS. Cyndium is bij haar overige evenementen altijd zeer te spreken over dit bedrijf en ook andere organisaties maken dikwijls gebruik van hun werkzaamheden.

Artiesten
Tot nu toe bleken edities met meer variëteit in de line-up het beste op het publiek over te slaan en dus ook de sfeer ten goede te komen. Een opbouw in de avond zoals dat in de eerste twee edities meer het geval is geweest bleek beter uit te pakken. De organisatie kan zich hier ook prima in vinden en geeft uiteraard gehoor aan haar bezoekers. Met o.a. acts als Noize Suppressor (live), Unexist, Endymion, Outblast, Alpha² (Alpha Twins) en Sequence & Ominous (Frenchcore & UK Hardcore set) wordt in ieder geval een breed muzikaal platvorm neergezet.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Ticketbox verkooppunten, Bob's Uitgeest en alle Mid-Town filialen.

Line-up
Area 1:-
Endymion – Outblast - Live: Noize Suppressor - Celoy – Unexist – Sequence & Ominous - Rhose – Deffer S

Area 2:
Alpha² (Alpha Twins) – Sunny D – Pinas - Paralizer – Viruz – Conspirator - Brightness - Consumer - Proto X
 

What's Wrong With My Brain vs. Industrial Techniks2-28-07
Op vrijdag 9 maart zal er een unieke samenwerking paatsvinden in de Fenix te Sittard ! De 2 organisaties die verantwoordelijk zijn voor de meerdere keren in het jaar dat de Fenix echt schudt op haar grondvesten gaan namelijk de krachten bundelen.

De Fenix is bekend van de langdurige en meer dan succesvolle What's Wrong With My Bain-feesten (WWWMB). Al meer dan 3 jaar bewijst deze organisatie dat dit 1 van de beste limburgse hardcore-concepten is. Met altijd de regio-top aanwezig en een paar landelijke artiesten zijn er al aardig wat dj's aan het werk geweest. Dit altijd in de range van mainstream hardcore, terror, early-rave en oldschool. De geweldige atmosfeer en harde muziek staat altijd garant voor een topfeest. Eind 2003 vond de eerste WWWMB plaats en afgelopen december 2006 vondt indmidels al de 11e editie van dit succesvolle concept plaats.

Echter er moet ook vernieuwing zijn, er moet een frisse wind waaien, want iedereen die zich verdiept in muziek weet dat producer's en dj's vaak op de automatische piloot werken en altijd op safe spelen. Hier komt de Industrial Techniks feesten om de hoek kijken. Deze jonge organisatie Damnation Techniks genaamd houdt feesten die een heel andere kant van hardcore belichten. Artiesten kunnen experimenteren met hardtechno, schranz, industrial (hardcore), tekno, frenchcore en uk-hardcore. Een fijne opbouw en een donker gevoel is altijd aanwezig. De organisatie was verantwoordelijk voor 3 succesvolle edities in 2006.

Wat krijg je als je oud vertrouwd en nieuw en orgineel samenvoegd? juist een uniek en knijterhard concept wat garant staat voor succes en een belevenis! En hiervoor is de tijd gekomen, 9 maart is de datum dat de Fenix ongetwijfeld haar hardste feest uit geschiedenis gaat beleven!. WWWMB vs Industrial Techniks - controlled by darkness!

Zaal 1 zal verzorgd worden door What's Wring With My Brain met als absolute topper die avond DJ Akira. De race chinees staat bekend om zijn hong kong terror sound. Zaal 2 zal verzorgd worden door Industrial Techniks. In zaal 2 zal niemand minder dan 100 Kilo Maarten een uur lang laten horen waar hij voor staat en waarom hij op feesten als Thunderdome, Raving Nightmare en Q-base heeft gestaan!
 

Re-Style 21 years of hardcore2-28-07
Een van de grote producers van Masters of Hardcore is jarig, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zo ver, Re-Style 21 years of hardcore.

We zitten er nu al een tijdje op te wachten, maar het wachten zal worden beloond met een dikke party! De locatie en de line up is zeker de moeite waard om ook een reisje te wagen als je niet uit Zeeland komt. Een van de partyflock fotografen zal de reis ook maken om dit evenement voor jullie vast te leggen.

Zo zijn er drie Italiaanse top deejays deze avond aanwezig die iedereen kent van hun producties: DJ D (It) bekend van o.a. Embrace The Mystery het raving nightmare anthem. De bekendste Italiaanse deejay in de hardcore scene Tommyknocker, natuurlijk verantwoordelijk voor velen succesvolle nummers o.a. Domination en Revolution. En nummer drie uit het Italiaanse rijtje is Mad Dog. Deze producer / dj is een van de grootste upcoming artists van afgelopen jaar en zal dit jaar bewijzen dat hij een blijvertje is, want als je zelfs een van de anthem’s van Nightmare in Rotterdam mag produceren dan hoor je toch echt wel bij de top. Ook zijn Tommyknocker en Mad Dog leden van de Italiaanse live act Traxtorm Gangstaz Allied en wie dat heeft meegemaakt weet dat deze twee mannen de tent compleet op hun dak zetten.

Natuurlijk is er ook vol op Nederlandse inbreng op dit avondje, zo zullen Outblast en Catscan een back 2 back set gaan draaien, samen ook wel bekend als Base Alert. De jarige job Re-Style zal een back 2 back set gaan draaien met een ‘’special guest’’ wiens naam op het feest zelf bekend gemaakt zal worden.

Naast al deze grote namen staan de snel opkomende resident deejays van Confused Events ook garant voor een knal set. M-ystery, Blade en Demon. gaan jullie laten horen dat ook Zeeland erg goede deejays voort brengt en wij garanderen dat men nog veel meer van deze mannen gaat horen in de toekomst.

Het belooft een van de top feesten van het jaar te worden waar Zeeland weer helemaal los zal gaan. We hebben veel mensen van buiten zeeland horen praten om 2 maart dus toch maar is een kijkje te gaan nemen en zeeland is op zijn kop te gaan zetten.

Re-Style en Confused Events willen dan ook alle hardcore minded people uit Nederland uitnodigen om eens flink te komen feesten in hun provincie, wel willen ze nog even mede delen dat er alleen verkoop aan de deur is dus zorg dat je er vroeg bij bent zodat je zeker binnen komt en niks hoeft te missen.
 

Timetable Oldschool Madness 03-03-20072-26-07
De eerste Oldschool Madness van 2007 komt al lekker dichtbij, de laatste weken gaan in en alles verloopt volgens schema, drukte alom dus bij de organisatie Eastside Underground. Speciaal voor deze wat rauwere en hardere editie van Oldschool Madness zal de toplokatie van het oosten, Go Planet, worden omgetovert tot een duistere en industrieele partydome waar knetterharde Hardcore uit de speakers zal knallen. Met speciale decoraties zal een sfeer worden gecreërd waar de bezoeker zich helemaal thuis waant in bikkelharde wereld van de Hardcore, Darkcore en Industrial. De dj's zijn er klaar voor en maken zich op voor deze harde editie van Oldschool Madness en zullen alleen de meest harde en rauwe platen in hun tas stoppen om deze avond tot een kokend hoogtepunt te brengen.

Hier de timetable voor de main area;

21:00 - 23:00 AXN & Up-skillz
23:00 - 00:00 the Vinyl Junk
00:00 - 01:00 Tommyknocker
01:00 - 02:00 D-Passion vs. DaY-már
02:00 - 03:00 Cemon Victa vs. Partyraiser
03:00 - 04:00 The Outside Agency
Host: Syco

Ook zal in zaal twee zullen de bikkelharde beats je om de oren knallen, alleen gaat het hier om Classics, Jump, Hardstyle en Early Rave. Ook hier worden speciale decoraties aangebracht om de sfeer te vehogen en zal het bekende geluidsysteem er weer staan dat de vorige keer zelfs ==>>116 Db. <<== heeft staan knallen en dit ook nog eens loepje zuiver, 200 % gegarandeerd knallen dus.

Hier de timetable voor area 2;

21:00 - 23:00 Kristof ( Be. )
23:00 - 00:00 Equalizer
00:00 - 01:00 Deftone
01:00 - 02:00 Pat B
02:00 - 03:00 Vecino
03:00 - 04:00 Planet X

Gratis attentie
Bij het verlaten van de Oldschool Madness party krijgt elke bezoeker een leuke attentie uitgedeeld, dit is ter promotie van het volgende evenement van de Eastside Underground,

Vecino Invites 8 April 2007

Dit volgende feest is er weer eentje waar het er warm en erotisch aan toe zal gaan, vorig jaar werd in Go Planet de eerste "sleazy" editie gegeven en nu een jaar later gaan de deuren van het Dansapleis in Haaksbergen open voor het grootste en heetste feest van het oosten, Vecino Invites " Get Nasty ". Om het feest compleet te maken krijgt ook hier iedere bezoeker bij het verlaten van dit feest weer een spannende attentie bij de uitgang.Hier de volledige line up van 8 April, Bobby V, Darkraver, Dr. Rude, Pat B, Shadowphaxx, Trizz, Vecino, Champ-e-on, Dr.Bob, Holly, Korsakoff, Outblast, Recklezz, Rudeboy, Tomcat, Beukmanz, DNS, Hinzy, John-do, Marc Vano, Peter van Leijen, MC Syco, MC Sherlock.
Zoals je ziet staat al het beste van Jump, Hardstyle, Hardcore en meer geprogrameerd in drie vette zalen van dit feestpaleis. Klik hier om het in je agenda te zetten.

Openbaar vervoer
Vlakbij de lokatie is het NS station Enschede Drienerlo, deze ligt naast het Arke stadion. Als je dit perron afloopt ga je beneden naar rechts en loop je richting de Cinestar bioscoop, deze passeer je aan de linkerkant en je staat direct voor de ingang van Go Planet . Vanuit de trein is het 2 minuten lopen.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Go Planet. Alle parkeerterreinen zijn
geopend en het parkeren is bovendien gratis. Go Planet is per auto uitstekend te bereiken, hou op de snelweg A35 (deze sluit aan op de A1 bij Hengelo)Arke stadion/universiteit aan. Vanaf de parkeerplaats is het 2 minuten lopen.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. Neem hierom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatie bewijzen.
 

Hardcore4life meets Darkness4life – Time table2-26-07
Komende zaterdag 3 maart vindt de eerste editie plaats van Hardcore4life meets Darkness4life. De twee snoeiharde concepten van b2s worden deze avond samengevoegd in de Outland in Rotterdam en gaan zorgen voor de beste Hardcore, tot aan de aller-hardste Terror die er is.

Ruim 5 jaar geleden startte b2s met het concept Hardcore4life en het werd een van de heftigste hardcore concepten van ons land. Inmiddels zijn we al heel wat edities verder, die op veel verschillende locaties hebben plaatsgevonden. Maar Nederland wil meer. Daarom werd in 2005 het concept Darkness4life in het leven geroepen. Het moest een evenement worden wat verder gaat dan Hardcore4life stopt en daarmee werd Darkness4life het donkerste en rauwste concept van b2s. Overduidelijk werd dit een must voor de echte liefhebbers van stromingen als Darkcore, Industrial, Terror, Speedcore en Frenchcore.

Beide evenementen zijn zeer succesvol en zijn inmiddels een begrip geworden in de hardere scène. Daarom is het tijd voor een unieke gebeurtenis en zullen beide varianten elkaar gaan ontmoeten in de locatie waar Hardcore4life ooit begon. Ieder concept zal zijn eigen area hebben in Outland, vol gepland met vele binnen- en buitenlandse topartiesten.

Hier alvast de time table zodat je niets hoeft te missen van je favoriete artiesten:

Hardcore4life area - hosted by MC Ruffian

22:00 - 23:00 Affix & Teaser
23:00 - 00:00 Darkvizion
00:00 - 01:00 Mad Dog ­
01:00 - 01:30 Tha Playah LIVE
01:30 - 02:15 Kristof ­
02:15 - 03:00 Catscan
03:00 - 03:45 Paul Elstak
03:45 - 04:15 Angerfist LIVE
04:15 - 05:00 The Viper
05:00 - 05:45 Neophyte
05:45 - 06:30 Bike ­
06:30 - 07:15 Nosferatu
07:15 - 08:00 Partyraiser

Darkness4life area - hosted by MC Dart

22:00 - 23:00 Adnoctum
23:00 - 00:00 The Outside Agency
00:00 - 00:30 Sei2ure & Synapse LIVE
00:30 - 01:20 Synapse
01:20 - 02:10 Tieum ­
02:10 - 03:00 Deathmachine ­
03:00 - 03:50 Simon Underground ­
03:50 - 04:40 Fiend ­
04:40 - 05:10 Irate ­ LIVE
05:10 - 06:00 The Vizitor

Met dit rijtje artiesten belooft het absoluut een nacht te worden die je niet mag missen, en een nacht die zal doorgaan tot 8 uur in de volgende morgen!

Kaarten voor Hardcore4life meets Darkness4life kosten € 22,50 ex fee (inclusief 50 cent voor Dance4life) en zijn te koop via www.ticketonline.nl en alle verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops
 

De oorsprong2-25-07
Op 27 april zal er een Evil Dreams plaatsvinden in Rotterdam, volledig in het teken van Mainframe B’day. Maar waar komen deze nachtmerries eigenlijk vandaan?

In het Oudgermaanse volksgeloof kent men vele verschillende geestesvormen. Eén van deze geestesvormen is de Nachtmerrie. Dit is een zeer kwaadaardige geest waarvan men gelooft dat deze 's nachts mensen en ook wel dieren bezoekt om ze Evil Dreams te bezorgen. Aangezien de mens in z'n slaap zeer kwetsbaar is, is het dus niet zo vreemd dat er allerlei geloof rond de slaaptoestand is ontstaan.Dromen worden wel als voorspellend gezien, en een boze droom, veroorzaakt door een kwade geest, kan een voorbode zijn van onheil. Deze dromen kunnen zodanig erg zijn, dat het slachtoffer er ziek van kan worden, gek en zelfs aan kan overlijden.

Het woord voor de kwelling die de geest brengt, de nachtmerrie, is in alle Germaanse talen terug te vinden. De boze dromen, de Evil Dreams, komen echter in alle religies en onder alle volkeren voor. De bekendste is uit het Boek van Job. Hij zag in zijn nachtmerrie zijn geliefde God in de Duivel veranderen. En de Indianen kennen de ‘dreamcatchers’ om boze dromen op te vangen. De eenvoudigste manier om van de evil dreams gered te worden is wanneer iemand uit zijn slaap gewekt wordt, of wanneer de haan kraait omdat het licht wordt. Geesten willen zelf niet gestoord worden in hun taak en houden niet van daglicht. Een goede manier is ook om ze allemaal samen te brengen zodat zij elkaar bezig houden. Zie daar, Evil Dreams geboren. Tot het volgende daglicht.

It is the sharing of the Evil Dreams of hate and malice, bitterness and death, of sin and suffering and pain and loss, that makes them real. (A Course in Miracles) Diablo Entertainment brengt met haar concept wederom een aantal van die machtige geesten samen. Zij op hun beurt trekken weer andere geesten aan. En mensen die Hardcore in hun ziel hebben. En als ze allen samen zijn ontstaat er een orgie van Evil Dreams die iedereen in extase zal brengen. Met dreunende beats en beukende kicks zal er dan van slapen niet veel komen. Nachtmerries worden waarheid.

Eén van de grootste geesten is natuurlijk Paul Elstak, de geestelijke vader van Offensive Records, die samen met Ruffian en Firestone voor een onrustige nacht zal zorgen. Maar ook de duistere, negatieve en zeker a-sociale geest Dione zal zorgen voor beklemmende momenten. De fantoom van de nacht Nosferatu weet nu al dat iedereen die komt compleet uit zijn dak zal gaan op zijn keiharde beats. Accelarator zal live zijn nachtmerries over iedereen storten. Partyraiser, geest in wording, volgens hemzelf half mens en half machine, zal zeker al zijn techniek gebruiken om zijn nachtmerries in jullie hoofd te pompen. Maar ook Lunatic & Miss Hysteria die al jaren samen ronddolen om hun dromen te verspreiden zullen zich niet onbetuigd laten.

Zeker niet onbekend maar wel verrassend in deze droomwereld is Source Code die de strijd aangaat met Reflect. Headbanger, een veelzijdige geest, die ook aan de basis stond van al deze nachtmerries, zal zeker iedereen in beweging krijgen. J.D.A., de Poltergeist, zal weer proberen de boxen en de oren te laten ontploffen. Dazeac, Hard Fact en The machinist maken met hun boosaardige skills de ervaring compleet. Allen komen voor Mainframe, de Germaanse geest uit het noorden, die al 30 jaar ronddoolt en nu bij Offensive Records tot grote hoogte stijgt. Whiplash. zal zijn stemvermogen gebruiken om het verhaal aan iedereen te vertellen.

Maar ook de kwellingen uit het verleden zullen wederom ervaren kunnen worden.
Distortion zal zijn vervormde hersenspinsels uit vervlogen tijden weer eens ten gehore brengen. Zijn protégé Reflect zal ook de oren pijnigen met vertrouwde nachtmerries uit het verleden. De rustige maar zeer bedreven Stanton zal iedereen niet bepaald met rust laten. Reiner, ondertussen ook al berucht, laat horen dat ook hij eigenlijk een oude hardcoregeest is. In de Oldschool zal Vecino weer mensen uitnodigen om zijn oldschool kwellingen te ondergaan. De resident-ghosts van Evil Dreams, Spike-E en Hurricane, zullen als eerste de Evil Dreams oproepen.

De party zal plaatsvinden op partyschip Ameland wat voor een bijzondere ervaring en uitzichten zal zorgen. Die nacht zal het als een dreunend ghostship door de havens van Rotterdam dwalen. Door de beperkte capaciteit, Zéér exclusief voor alle lost souls die samen deze beruchte nachtmerrie willen ondergaan. De party zal zijn zoals gewend van Evil Dreams. Hard, duister en vaag. Tot nu toe hebben meer dan 24 DJ’s en MC’s hun medewerking toegezegd Mainframe’s verjaardag tot een ervaring te maken die je zeker niet mag missen. Diegene die ooit al eens een Evil Dreams hebben meegemaakt weten wat ze kunnen verwachten. Het is daardoor een perfecte start van het Koninginnedag-weekend !

De toiletten zijn voor iedereen gratis. Aan boord zijn snacks en sigaretten te koop. De mensen die een VIP-kaart kopen mogen zich tussen de DJ’s, in de voor anderen afgesloten backstage, begeven waardoor ze het feest vanuit een ander, bijzonder perspectief kunnen meemaken. De VIP’s krijgen allemaal één gratis consumptie, een Speciaal VIP T-shirt en een vinyl van Mainframe...’Ga dood'. Zij krijgen ook regelmatig snacks aangeboden. Kaarten zijn te koop bij Ticketbox en Vinylshop Maar let op...de capaciteit is beperkt, 600, de VIP max.100 dus wil je er bij zijn is snelheid geboden.
 

PussyLounge doet haar intrede in het Paard v Troye2-20-07
Voor de derde maal op rij gaat Pussy Lounge haar debuut maken in een nog niet eerder door b2s betreden locatie. Op zaterdag 28 april 2007 zal Pussy Lounge namelijk worden gehouden in het Paard van Troje in Den Haag. Deze poplocatie beschikt over 2 zalen en is met haar indeling en stijl perfect voor een concept als Pussy Lounge.

De hoofdzaal zal worden omgedoopt tot de welbekende Pussy Lounge area. Deze zal zoals altijd garant staan voor een hoop gekkigheid en gezelligheid. Op het programma staan Jeff Bounce, Norman en Bass-D. Jeff Bounce staat vooral bekend om zijn diversiteit in draaien en kennen we Norman onder andere van het radioprogramma Hardhouse Generation, dat iedere woensdag door hem gepresenteerd wordt. Ook Bass-D, die is doorgebroken als duo Bass-D & King Matthew, verschijnt daar regelmatig in de studio. Samen met residents Darkraver en Paul Elstak, die inmiddels geen uitleg meer behoeven, belooft Pussy Lounge weer een heerlijke avond te worden, die wordt gehost door MC Ruffian.

Maar er is meer! Zoals gezegd worden beide zalen in gebruik genomen ! Zo zal de 2e area in het teken staan van de lekkerste Jump. Hier gaan Jump kenners Genius, Da Pauli, Dr. Rude en de Belgische Coone samen voor zorgen!

Daarnaast zullen alle vaste Pussy Lounge ingrediënten aanwezig zijn, die gepaard gaan met een tintje erotiek en een dikke knipoog. Pussy Lounge gaat het Paard van Troje laten zweten als nooit te voren!

Bovendien is deze Pussy Lounge de derde van een hele tour die door heel Nederland zal gaan. Na het Paard van Troje staat er dit jaar namelijk nog meer op de planning, en dit alles zal eindigen in een spectaculaire afsluiting.

Dus heb je wel zin in een zwetende avond vol met goede muziek, erotische acts en een hoop gezelligheid? Zorg dan dat je ook deze Pussy Lounge niet mist en noteer 28 april meteen in je agenda! Tickets kosten € 15,00 en zijn vanaf 24 februari te verkrijgen via www.ticketonline.nl. Een week later start ook de reguliere verkoop via alle filialen van de Ticketbox en de Free Record shops.

Bovendien is deze Pussy Lounge de derde editie van een tournee die door het hele land zal gaan. Na het Paard van Troje staat er dit jaar namelijk nog meer op de planning, en dit alles zal eindigen in een spectaculaire afsluiting… don’t miss it. Line-up:

Pussy lounge area
Darkraver
Jeff Bounce
Norman
Bass-D
Paul Elstak
MC Ruffian

Jump area
Coone
Genius
Da Pauli
Dr. Rude

Algemene informatie:
Pussy Lounge
Zaterdag 28 april 2007
Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
23:00 – 05:00 uur
Tickets: € 15,- (ex fee)
Min. age: 18+
More info @ www.b2s.nl

Come and enjoy the Pussy Lounge feeling @ Paard van Troje!
 

Rebirth 'The next gen'2-20-07
Rebirth 'The next gen' is het nieuwe Rige-concept dat op vrijdag 27 april in de Peppermill te Heerlen gehouden wordt. Bij Rebirth komen Hardcore, Early rave en jumpstyle samen. De line-up zal iedere keer een verrassende verzameling zijn van enkele grote namen uit de hardcore en jumpscene aangevuld door een selecte groep 'next generation' talents en dj's zoals een aantal deelnemers van de dj-contest van Rige die in december hebben bewezen een dikke set te kunnen draaien. Naast de grote namen Angerfist, Distortion, Lunatic, Miss Hysteria, Dj Rob en Coone staan er een aantal nieuwe namen bij die het afgelopen jaar als producer aardig aan de weg hebben getimmerd zoals Kasparov en Proto X. Ook voor de keuze van de hosts in alle zalen is iets origineels bedacht. In de hoofdzaal zal de winnaar van de Q-dance mc-contest 'Mc Apster' het publiek de hele avond opzwepen zoals hij dat de afgelopen tijd steeds vaker doet in binnen en buitenland. De 2e zaal zal gehost worden door 'Mc Retraction' die vooral in het zuiden van het land goed bezig is. Voor de early-rave area is gekozen voor een vrouwelijke mc, en dat is 'Mc Linez'. Als vrouwelijke mc kan zij een unieke sfeer maken die Rige nu al 'next gen' noemt. Van deze dame ga je meer horen.

De Peppermill zal voorzien worden van een dosis extra geluid, licht, video en laser om het partygevoel nog beter te ervaren. Je kan dus in iedere zaal hard uit je dak gaan op de beukende beats van 'the next gen'.

Kortom, Rebirth beloofd een dik feest te worden waar diverse populaire stijlen zich op een verfrissende manier presenteren met een gevarieerde line-up van bijna dertig bekende en minder bekende maar zeer getalenteerde artiesten die omdat ze op dit feest staan het onderste uit de kan zullen halen! Vanaf 23 februari is de online digiflyer op www.reb1rth.nl te bekijken voor additionele informatie.

Kaarten zijn slechts € 13,50 in de voorverkoop die inmiddels gestart is via www.rigeshop.com en www.ticketbox.nl

Op donderdag 26 april tussen 21.00 en 23.00 is er een speciale 'Reb1rth' radio-uitzending op www.hardcoreradio.nl waar diverse artiesten aanwezig zullen zijn om een setje te draaien. Wie dat zullen zijn wordt later bekend gemaakt. hou de website van hardcoreradio in de gaten!
 

Smackdown – Just Bring It2-15-07
Introducing Smackdown – Just Bring It!
Zaterdag 24 Maart staat de 2e editie van Smackdown op het programma, onder het motto: Just Bring It! Na een geslaagde eerste editie van Smackdown – Fierce Beats & Breakz met heel veel positieve reacties over onder andere de gezellige sfeer, het harde geluid en niet geheel onbelangrijk: de heerlijke sets van o.a. Bryan Fury, Simon Underground, Hellfish live, Krumble & Rotator keert Smackdown deze keer terug op een zaterdag(!), voor de weekend werkers, en daarnaast zullen we ook langer doorgaan, voor degene die vonden dat het de vorige keer te vroeg afgelopen was!

Smackdown keert terug met een verrassende en exclusieve line-up in de stijlen Industrial, Drum&Bass, Breakcore, UK-Hardcore, Tekno & de betere Frenchcore oftewel weer een gezellige avond vol Beats ’n Breakz verdeelt over 2 zalen! Daarnaast zal Smackdown wederom plaatsvinden in Doornroosje Nijmegen! Doornroosje heeft haarzelf de vorige keer opnieuw bewezen als de ideale locatie voor deze muziekstijlen! Duistere uistraling, doorklinkend geluid en graffiti alom in combinatie met een underground karakter staan centraal bij Doornroosje. Daarnaast staat Doornroosje ook nog o.a. bekend om haar goede schappelijke prijzen, vriendelijk personeel en unieke sfeer! Doornroosje is ook niet voor niets verkozen tot beste club van het afgelopen jaar en Smackdown hoort dan ook uit thuis in deze locatie!

Smackdown zal dus opnieuw plaatsvinden in beide zalen, hierbij zal de grote zaal deze avond in het teken staan van Industrial, Breakcore, UK-Hardcore, Tekno & Frenchcore en de kleine zaal wederom uit Drum & Bass en Breakcore!

Somatic Responses, Bryan Fury, The Teknoïst – live & meer!
Voor de grote zaal is deze avond gekozen voor een zeer spraakmakende line-up in de genres Industrial, Breakcore, UK-Hardcore, Tekno & Frenchcore. Een van de headliners die deze avond in de grote zaal zullen spelen is Somatic Responses, eindelijk dan toch na lange tijd in Nederland. De gebroeders Healy met releases op onder andere Hymen, Ad Noiseam & Praxis staan bekend om hun complexe industrial & intelligente breakcore: gebroken beats, geniale constructies vol distortie en fascinerende snelle structuren, kracht en heerlijke sounds, dit belooft een gruwelijk optreden te worden dat eigenlijk niemand mag missen! Dus als je fan bent van Somatics’ sound zorg dan dat je erbij bent, want dit is een zeer unieke kans om eindelijk eens een optreden van Somatic Responses mee te kunnen pakken in Nederland!

Naast Somatic Responses uit de UK, is deze avond Bryan Fury opnieuw aanwezig voor een heerlijke snelle set gevuld met zijn visie stevige uptempo UK-Hardcore. We hebben uit de reacties op kunnen maken dat Bryan Fury’s set als een van de beste is bevallen afgelopen Smackdown dus vandaar dat hij wederom van de partij is en zal de man achter Pacemaker Records zorgen voor opnieuw wat Bluntz & Beatz - Straight Outta Deathchant! Bryan Fury zal opnieuw een “blow da club down styleed” set doen, dus bereid je voor op een gruwlijk harde set in combinatie met solide skills behind the decks!

Tevens zal ook Teknoist uit de UK over komen vliegen voor een heerlijke live-set gevuld met eigen producties. The Teknoist, bekend van zijn eigen label Ninja Columbo en tracks als Lion Girl, Power Without Form, Lets Build a Nert Ford & meer zal deze avond zijn heerlijke combinatie van breakz / uk-pounding-hardcore, heerlijke melodieën & glitchness ten gehoren gaan brengen, so prepare! Er is ook veel nieuw materiaal van The Teknoist onderweg, dus op Smackdown alvast een voorproefje hiervan!

De rest van de line-up van de grote zaal zal bestaan uit de Tekno/Franse snelheid van Annwn (Anti Narcorse Records), Element: Destruction (organisatoren Smackdown), Inducer & Nekompromat (Resident DJ). Just Bring the Beats (& Breakz)!

Eye-D & Hidden, The Panacea & Baseck!
De kleine zaal zal deze avond wederom in het teken van Drum&Bass & Breakcore staan. Hierbij staan Eye-D & Hidden op het programma, pioneers van de Nederlandse Drum&Bass scene. Met releases op Ruff-Teck, Prspct, Killing Sheep, Ad Noiseam & meer zullen deze mannen zorgen voor een heerlijke harde extreme Drum&Bass set in hun eigen kenmerkende sound & meer. Eye-D & Hidden staan ook wel bekend als The Outside Agency, hun duistere hardcore alias. Daarnaast komt binnenkort hun lang verwachte Breakcore release uit op Hong Kong Violence. Bereid je voor op een extreme combinatie van allen genoemden!

Daarnaast zal ook Panacea komen optreden in de drum&bass & breakcore zaal. Bekend van zijn releases op onder andere Position Chrome zal hij zijn unieke combinatie tussen industrial, drum&bass en hardcore, oftewel ook breakcore laten horen. Bereid je voor op een opzwepende en meeliftende harde set van The Panacea!

Naast deze harde drum&bass die dicht tegen de breakcore aan ligt, zal ook Baseck helemaal uit de Verenigde Staten een uniek en exclusief optreden weggeven. Deze breakcore artiest staat bekend om zijn Turntableïsm! DJ Skills tot in het oneindige, gelijk aan Mark N. Zijn stijl: breakcore, broken beats, droning atmospheres & slaugthering noise. Het volgende filmpje zal dit demonstreren:



Mocht je Baseck nog een keer live willen zien in Nederland, zorg dan ook dat je dit niet mist!

Naast deze namen zullen ook Bart Hard (Resident DJ), Dr. Parax (Noise Massiv) & Holmen hun kunsten vertonen in de kleine zaal. Just Bring on the Fierce Beats ’n Breakz!

Waarom, Smackdown?
Simpel, heb je zin in een afwisselende avond vol variatie in Industrial, Drum&Bass, Breakcore, Tekno, UK-Hardcore & Frenchcore dan moet je zeker naar Smackdown komen! Daarnaast is er eindelijk de kans om de exclusieve performance van Somatic Responses mee te pakken, die al geruime heel lang tijde niet meer in Nederland geweest zijn, en wat ook nog wel weer even zal duren! Tevens zal ook het optreden van Breakcore artiest Baseck uniek zijn, ook deze man is niet vaak te zien in Nederland! Daarnaast kun je genieten van zijn Turntableïsm in combinatie met Scratches & Tricks! Ook The Panacea staat niet vaak in Nederland en staat bekend om zijn spraakmakende optredens! Redenen genoeg, denken wij zo!

Just Bring It
Dit alles zal ervoor zorgen dat het een gruwelijke nacht zal worden vol met afwisselende Beats ’n Breakz. Smackdown vindt op zaterdag 24 Maart van 23:00 – 05:00 plaats en kaarten kosten €12,50 in de voorverkoop (via Doornroosje.nl) en €15,- aan de deur.

Hopelijk allen tot zaterdag 24 Maart 2007 @ Smackdown! Spread the word!

Bring It!
 

Industrieel geweld teistert provincie Utrecht!2-15-07
Zoals al vaker verteld; er is een industriële revolutie gaande! Hier zal ook de provincie Utrecht mee te maken gaan krijgen. Aangezien 3 maart a.s. G.O.D. Underground Events en Industrial Shock de krachten samen zullen bundelen, wordt iedereen in de omgeving van Breukelen/Maarssen geadviseerd ramen en deuren s’nachts gesloten te houden. Hiermee voorkomen zij bloot te zullen staan aan dreunende fabrieksherrie en stampende machinegeluiden van de meegereisde: “Beatmachines”.

De locatie welke is uitgezocht als testterrein voor deze nader te verklaren “machines”, is Club Organza te Breukelen. Deze club voornamelijk bekend om zijn legendarische erotische avonden zal deze avond geïnspecteerd worden op de zuiverste herrie en onovertroffen beats. Om dit spektakel tot zijn recht te laten komen hebben de organisaties het testterrein opengesteld voor ruim 300 belangstellenden die getuige zullen zijn van al dit industriële geweld. Dit vernieuwde concept is in het leven geroepen voor de echte liefhebber van de “Underground House” en verwacht dan ook geen happy sounds, maar stevig gedreun!

De “machines” zullen garant staan voor een loepzuiver geluid van 120 dB. welke geproduceerd gaan worden door bijvoorbeeld de underground Belg; “Sandy Warez”, de vetste DJ van het land: 100 Kilo Maarten, Q-Factor winnaar: Devillien, donkere herrie makende: Zanthrax vs. The Relic, hardtechno beukende: Deimos, industrial-vertegenwoordiger: Krachmacher en last but not least; de uit de regio heersende: DJ Zoltar.

Tijdens de avond zullen verschillende stijlen de revue passeren. Er zal geopend worden met Hardtechno en Schranzz waarbij Deimos alles uit de platentas zal toveren om de liefhebbers te verwennen. Hierna zal het echte industriële geweld losbarsten onder aanvoering van Sandy Warez, 100 Kilo Maarten, Krachmacher, Devillien en Zoltar. Deze trip zal bol staan van snerpende kicks, gewelddadige machinerie en daverende beats. Voor wie dit allemaal nog niet genoeg is, zal Zanthrax vs. The Relic aflsuiten met een set vol onvervalsde darkcore stamppot afsluiten!

Voor de belangstellenden die de oren zo nu en dan wat rust willen gunnen zal er een tweede zaal geopend zijn waar even van de rust kan worden genoten. Heerlijk liggend of zittend in één van de vele aanwezige “fat-boys”. Voor alle aanwezigen zullen er gedurende de gehele avond vers fruit, yoghurt-snacks en lollies beschikbaar worden gesteld om ook de innerlijke mens zo nu en dan wat rust te geven.

LET OP: Voor alle belangstellenden en liefhebbers die met de auto naar het testterrein zullen afreizen is het belangrijk om te weten de volgende navigatie of online routeplanner instellingen te gebruiken. Voer hiervoor het volgende adres in: “Haarrijnweg 1 in Maarssen”. Zo kom je in de zijstraat van Club Organza, volg hier vandaan de “Beatmachines” borden. Voor alle mensen die met het openbaar vervoer komen: Neem de trein naar station Maarssen, buiten het station staan “Beatmachines” borden. Door deze te volgen kom je bij Club Organza.
 

back2school met Pasen in underground locatie2-12-07
Ook dit jaar zorgt b2s weer voor een heftig paasweekend. Op zondag 8 april (1e paasdag) is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse back2school Easter edition en kun je je vrije paasweekend komen doorbrengen in de Maassilo in Rotterdam. Ja, je leest het goed. Het oudste concept van b2s neemt haar intrek in de Maassilo. b2s is van mening dat je af en toe iets nieuws moet doen voor je bezoekers en heeft er daarom voor gekozen eens elders onderdak te zoeken dan in de Outland. De Maassilo is een oude meelfabriek aan de Maashaven, geheel gemaakt van beton. Met de vele gangen en duistere uitstraling zorgt de locatie voor een ultiem underground sfeertje. Kortom, de Maassilo is gewoon een plek waar back2school prima in past. Ook is er plenty of space en dat betekent dat er flink zal worden uitgepakt op alle fronten. Zo zullen er drie area’s zijn met elk een eigen stijl.

Allereerst de back2school area, hier zullen o.a Darkraver, Buzz Fuzz, Stanton, Rob & MC Joe, Gizmo, Franky Jones en Panic hun kunsten komen vertonen. Zij zullen je laten bewegen op de lekkerste Oldschool en Early rave klappers en dit alles gaat onder leiding van niemand minder dan MC Ruffian.

De tweede area zal iets anders worden ingericht dan je gewend bent. Deze zal namelijk geheel in het teken staan van Happy Hardcore, de muziekstijl die in de jaren ’90 enorm populair werd en de Nederlandse hitlijsten veroverde. b2s wil de liefhebbers weer eens de kans geven back 2 these wonderful days te gaan en te komen feesten op de vrolijke deuntjes van tien jaar geleden. Norman, Weirdo, The Viper, Scott Brown, Bass-D en het Waxweazle DJ team gaan daar samen voor zorgen! Zij waren allemaal stuk voor stuk erg actief met de Happy Hardcore. Bovendien zal Weirdo voor het eerst op back2school draaien, wat een leuk gegeven is aangezien hij niet meer zo vaak achter de draaitafels te vinden is. Buiten dit alles heeft b2s zelfs Happy Hardcore hero Paul Elstak weten te strikken voor een ouderwets setje. The Promised land, Luv U more and Rainbow in the Sky. Wie ze niet kent heeft vroeger letterlijk zitten slapen. Verder zal MC Da Mouth of Madness op vocaal gebied zijn steentje bijdragen en is deze area dus zeker een kijkje waard!

Maar dat is nog niet alles, want de derde area wordt gevuld met oude mellow tot aan de heerlijke club classics van een paar jaar geleden. Hiervoor heeft b2s een perfecte mix van deejays gevonden. Zo zijn Benny Rodrigues, Quinten de Rozario, Promiss, Enrico, Miss Monica en Mark van Dale allen gestrikt voor een zoektocht door hun platenarchief. Dus sentimenten genoeg in deze area! Alles bij elkaar opgeteld kun je spreken van een échte back2school, want deze avond zal je je namelijk even terug in de tijd wanen.

Daarnaast kun je verwachten wat je van b2s gewend bent. Zo zal er behoorlijk geknutseld worden met licht en decor en zal de Maassilo omgetoverd worden tot een ware back2school tempel! Genoeg redenen om deze avond niet te missen!

Wil jij je paasweekend doorbrengen in de Maassilo, in plaats van in je achtertuin zoekend naar eieren, scoor dan direct je kaartje! Tickets kosten net als altijd € 24,25 en zijn te verkrijgen via www.ticketonline.nl en vanaf eind deze week via alle filialen van de Ticketbox en de free record shops.

back2school area: hosted by MC Ruffian
Darkraver
Buzz Fuzz
Stanton
Gizmo
Franky Jones
Panic
Rob & MC Joe

Happy hardcore area: hosted by MC Da Mouth of Madness
Paul Elstak
Norman
Weirdo
The Viper
Scott Brown
Bass-D
Waxweazle DJ team (Waxweazle, Noizer & Berry)


Club classics area
Benny Rodrigues
Quinten de Rozario
Promiss
Enrico
Miss Monica
Mark van Dale
 

Ground Zero – New World Order - Second Briefing //2-12-07
Headquarters, 12.02.2007
Hier spreekt het ondergronds verzet. De tijd is gekomen om samen met Multigroove en UDC de krachten weer te bundelen en de heersende orde duidelijk te maken dat zij onze vrijheid niet kunnen ontnemen. Een allesvernietigende atoomaanval heeft ons eeuwen geleden al niet geheel kunnen uitroeien en met hulp van een buitenaardse beschaving staan we nog steeds sterk. Vorig jaar heeft onze nieuwe alternatieve gemeenschap een onuitwisbare indruk van respect, broederschap en identiteit achter gelaten. Nu, een jaar later, viert Ground Zero op de magische datum 7-7-7 haar eerste uitzinnige verjaardag.

Diep verscholen in de bossen van Bussloo, ver van de bewoonde en beschaafde wereld, verzamelen zich ’s nachts de volkeren die samen het antwoord vormen op de onderdrukking weer. Hieronder een overzicht van de verenigde, onverslagen strijdkrachten die de heilige grond van Ground Zero van 21.00u tot 07.00u verdedigen.

Water_community
Vanaf een drijvend fort, gemaakt van de resten van vorige beschavingen, opereert dit energieke volk op het meer en het strand. Nadat hun resten teruggevonden waren in de smeltende poolkappen na de atoomoorlog werd deze, uit de oudheid stammende, Atlantis bevolking op nieuw tot leven gebracht door middel van hoogontwikkelde kloon technologie. Met de kennis en kracht die ze opgebouwd hebben om op zee te kunnen overleven, hosten ze op Ground Zero de Mainstage en de Hardstyle en Harddance Area’s.

Area 00: Ground Zero
Lenny Dee (USA)
Scot Project (DE)
Miss Djax (NL)
PCP ft. The Ultimate MC LIVE (DE)
The Horrorist LIVE (USA)
One man // Half machine (NL)
Sven Wittekind (DE)
Micha B. (NL)
Darrien Kelly (NL)
Mark EG (UK)
Proteus (FIN)
Daniele Mondello (IT)
Max B. Grant (CH)
MC E (NL)
MC TMC (NL)

Area 01: Hardstyle
Sunny D. (NL)
Vortex (IT)
A*S*Y*S(DE)
Philippe Rochard (CH)
The Abyss (NL)
Super Marco May (IT)
Zenith DJ (IT)
Trilok & Chiren (NL)
Trance Generators (IT)
Clive King (NL)
MC Da Syndrome (NL)

Area 02: Harddance
C. + C. (NL)
NoFear (NL)
Fausto (NL)
Vandall (UK)
Danny D. (NL)
Dark by Design a.k.a. Gaz West (UK)
Spider (NL)
M.D.A & Spherical LIVE (UK)
MC Da Silva (NL)


Fire_community
Deze mutanten zijn het resultaat van het klonen van de originele aardbewoners met de buitenaardse bezoekers die kwamen om nieuw leven op deze planeet te stichten. Ze hebben hun basis in een Mad Max-achtig tentenkamp, waar deze technologisch hoog ontwikkelde hybrides zich tussen de veldslagen door schuilhouden voor de vijandige onderdrukkers. Op Ground Zero tonen ze hun ware luidruchtige aard in de Hardcore, Terror, Industrial en Techno & Schranz Area’s als ze de zware motoren van hun zelfgemaakte bewapende machines laten brullen.

Area 03: Hardcore
Nosferatu (NL)
Buzz Fuzz (NL)
Delta 9 (USA)
Tommyknocker (IT)
The Wishmaster (NL)
Vinyl Junk (NL)
Partyraiser (NL)
Mad Dog (IT)
Deathnoize Clan LIVE (AU/HU/CH)
Miss Hysteria (NL)
Lunatic (NL)
Endymion (NL)
Enzyme X (NL)
MC Da Mouth of Madness (NL)

Area 04: Terror
Simon Underground (UK)
Hellfish (FR)
The Massacre (CH)
Qualkommando LIVE (NL)
Barbie Killer (NL)
Komprex LIVE (IT)
Frazzbass (IT)
Radium (FR)
Joshua (FR)
Noisekick (NL)
Speedfreak (DE)
The Vizitor & Little terror man (NL)
Stinger (NL)
Pengo LIVE (DE)

Area 05: Industrial
Dr. Macabre LIVE (FR)
Fracture 4 (UK)
Razor Edge (CA)
Ybrid LIVE (FR)
Bryan Fury (UK)
Daisy (FR)
X-Fly (IT)
nRa (NL)
Ophidian (NL)
The Outside Agency (NL)
Tieum (FR)
The Rapist (NL)
MC Rems (NL)

Area 06: Techno // Schranz
Laurent Ho (FR)
Daniela Haverbeck (CL)
CJ Bolland (BE)
Hilarious (NL)
Sandy Warez (BE)
Bob Bishop (NL)
Spark Taberner (NL)
Hectic Fence (NL)
Teknicity (NL)
Drama (NL)
2 Junxion (NL)
Jan Liefhebber (NL)
Nimbuz LIVE (NL)
Erick Pike (NL)

Forrest_community
Een kleine groep van de originele aardbewoners heeft de nucleare vernietiging weten te ontvluchten. Eeuwenlang leefden zij in een isolement, in ondoordringbare bossen en onherbergzame gebieden. Hier leven zij nog steeds met respect voor de schatten van Moeder Aarde, te paard reizend en volgens de eeuwenoude tradities van de Indianen, Kelten en Hippies. Met de spirituele gaven die dit volk ontwikkeld heeft, dragen zij hun levensstijl op Ground Zero uit in de Early Rave, Jump & Oldskool, Goa & Psytrance en MNML Area’s.

Area 07: Early Rave
Human Resource (NL)
Dano (NL)
Champ-e-on (NL)
Tellurian (NL)
Leviathan LIVE (NL)
Paralizer (NL)
Petrov (NL)
8 Mix (IT)
Franky Jones (BE)
Delirium (USA)
Chosen Few (NL)
MC D. (NL)
MC Renegade (NL)

Area 08: Jump // Oldschool
Bountyhunter (BE)
Beasty Boy & Da Vincy (NL)
Da Pauli (NL)
Franky Dux (NL)
Voodoo Child (NL)
Joe Inferno (IT)
Abraxas (NL)
Jordens & Vox (NL)
Furax (FR)
Mark V & Poogie Bear (USA)
MC Double T. (NL)

Area 09: Goa // Psytrance
Riches (NL)
Zen Mechanics LIVE (NL)
Liftshift (NL)
Zen (NL)
Saaf (NL)
Kriya (NL)
CosmicHigh (NL)

Area 10: MNML
Lunatic Asylum (FR)
Frank Haag & Wouter Hisschemöller (NL)
Mal Borrowed & Frei Bauwerker (NL)
IntÆnz (NL)
Richard Parker & Zomar(NL)
Th'orr & Lars Ändersom (NL)

Multigroove en UDC hebben het underground leger tot een hoger niveau getild; Sluit je aan bij deze strijdkrachten van Ground Zero en maak deel uit van de revolutie van deze Nieuwe Wereld Orde!

Pre-sale
Tickets kosten 39 Euro (ex.fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Ticketbox (www.ticketbox.nl / tel. 0900-9393), Free Records Shop, Midtown (Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag) en via www.udc.nl en www.groundzerofestival.nl. De eerste 1000 bezoekers die via www.udc.nl of www.groundzerofestival.nl hun kaartje kopen krijgen een VIP ticket!

Next briefing, Thursday February 15th, 12.00pm, www.groundzerofestival.nl
 

Total: 251 Now showing: 76 to 100
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-200] [201-225] [226-250] [251-275]