News & Updates

Brutal Underground in Hemkade9-23-06
Het geplande feest Brutal Underground op 14 oktober in de O'Daniels te Utrecht is verplaatst. In verband met een overname kan O'Daniels helaas niet garanderen dat de benodigde vergunningen op tijd verstrekt worden. Daarom heeft Orange Events in goed gezamenlijk overleg met O'Daniels besloten om het feest te verplaatsen naar een andere datum en locatie.

Nieuwe locatie
Orange Events is als een gek op zoek gegaan naar een goede alternatieve locatie en die is ook gevonden! Dit snoeiharde feest zal 5 weken later in een snoeiharde locatie alsnog doorgaan! Dit zal zijn in de Hemkade te Zaandam, de perfecte plaats voor Brutal Underground op 18 november. In de Hemkade zullen twee area’s zijn waar Brutal darkcore en Brutal terror ter gehore word gebracht!

Openingstijden
Om 22.00u zal het muzikale geweld in Zaandam losbasten en het op zijn grondvesten doen trillen en acht uur later om 6.00u. zal alleen de peeeeeep in je oren nog getuigen van het brute geweld dat daar plaatsvond! Nadere informatie met betrekking tot de line-up en de time table volgen snel op www.brutalunderground.nl en www.orange-events.nl

Tickets
Om onze bezoekers nog meer van dienst te zijn hebben we de verkooppunten van de ticketverkoop uitgebreid. Tickets zijn nu verkrijgbaar bij alle Mid-town platenzaken in Nederland. Tickets zijn vanaf begin oktober ook te koop op:

www.brutalunderground.nl
www.orange-events.nl
www.ticketbox.nl en alle ticketbox verkooppunten in Nederland.
De prijs voor een ticket in de voorverkoop bedraagt € 20,- ex. Fee.

Overige info
De minimum leeftijd voor Brutal Underground in de Hemkade is 18 jaar. In Nederland ben je volgens de wet verplicht een geldig legitimatiebewijs bij je te hebben.

Meld je nu aan voor de Orange Events nieuwsbrief op www.orange-events.nl en maak kans op vrijkaarten voor Brutal Underground!
 

Nog ff geduld voor Bazooka8-28-06
Nog even, en dan is het zover! Bazooka - Mission Outdoor staat op punt van uitbarsten. Beide organisaties zetten alles op alles om je een knaller van een outdoorparty te presenteren. De mainstage zal voorzien worden van een wel zeer brute geluidsset. Prepare for danger: 2x 30.000 watt in je gat. Aangezien je altijd een streepje voor hebt als NogFFGeduld-member krijg je als eerste de time-table.


Outdoor: 'Bazooka' - Hardcore
13.30-14.30 Oxytocin
14.30-15.30 Triple Six ft. MC Lil' Kasper
15.30-16.30 Modtro & Energyca
16.30-17.30 Rayzor & DiffreQ
17.30-18.30 Dano & The Catalyst
18.30-19.30 Rabutu
19.30-20.30 Hazes
20.30-21.30 Day-mar
21.30-22.30 Ophidian
22.30-23.30 Partyraiser

Indoor: 'Bunker' - Hardstyle / Jump
13.30-15.00 Buya
15.00-16.30 El Capitano
16.30-18.00 Double U
18.00-19.30 Phonzo
19.30-21.00 Johnny 7
21.00-22.30 Crip
22.30-23.30 Easy A

VIP: 'Bravo' - All styles
13.30-15.30 Dr. Pepper
15.30-17.30 Crossover
17.30-19.30 D-Nand
19.30-21.30 Bazooka DJ Team
21.30-23.30 Arson Vaszlovsky


Plaats en tijd
2 september 2006 / 13.30 - 23.30 / Drafbaan Outdoor / Stadspark / Groningen


Prijs
Voorverkoop € 13,- ex fee
Deurverkoop € 20,-
VIP € 28,- ex fee

Voorverkoopadressen
Plato - Groningen
de Jongens van Hemmes - Groningen
Lucky 7 - Assen
Videokring Europe - Hoogezand
Film- & CD Shop - Zuidlaren
Cazemier - Leek
Ook tijdens Boomin' Berend a.s maandag zal er kaartverkoop zijn.

Meer info check: http://partyflock.nl/party/69198.html

Basssszooka!
 

The Energy Of The Core – Out Of Control8-26-06
Het nieuwe seizoen van het concept van The Energy of the Core staat alweer voor de deur. Het is nog even afwachten geblazen maar voor je het weet is het weer zover. De zonnige dagen zijn straks weer voorbij, zomerpret is er niet meer, vakantiedagen zijn op en de koude winter staat weer te wachten. Maar The Energy of the Core steekt iedereen een hart onder de riem die toch lekker door wil gaan in de donkere dagen die gaan komen.

Het eerste gedeelte van het denderende seizoen zal zich gaan afspelen in de laatste maanden van 2006. Alles word paraat gesteld voor een goeie afsluiting van het jaar met de nodigde beats en hoge klanken. Dit alles zal gaan afspelen in het overbekende Kiehool te Bergum wat al meer dan een jaar staat te schudden op zijn grondvesten. Deze locatie is bekend geworden door zijn gezellige sfeer en goed horende geluid. Het publiek gaat ook elke keer weer met een gerust hart naar huis na een geslaagde avond.

Waar staat het voor? The Energy Events staat altijd garant voor een portie gezelligheid, een overheerlijke sfeer en natuurlijk een avond vol geprogrammeerd met de lekkerste ‘core’ uit de scène. Na een jaar druk van organiseren is het vast publiek niet meer weg te slaan van overweldigende avonden van The Energy of the Core. Elke keer weet deze organisatie weer een thema vast te kunnen stellen waar het publiek wat aan heeft. In het verleden zijn er ondermeer al twee birthday party’s verschenen, het één jarig bestaan is gevierd en een feestelijke kerst editie mocht ook zeker niet ontbreken aan dit concept. Alles met alles maakt dit nu tot het concept van deze noordelijke omgeving en dit zal dan ook weer worden bewezen.

Out Of Control is de eerste editie in het nieuwe seizoen van The Energy of the Core om iedereen weer uit hun dak te laten gaan. Na een zomerstop werd het weer de hoogste tijd om alles weer uit de kast te trekken. De hardste stijlen komen weer aan beurt, en zoals gebruikelijk gaat Kiehool weer compleet trillen van genot. De meeste trouwe bezoekers weten het nog wel van afgelopen 6 mei van het 1 jarig bestaan. Out Of Control, dat willen zeggen dat het nog gekker kan dan dat het al is geweest. Deze avond zal heersen en zal iedereen meenemen in een onvergetelijke nacht. Een nacht zoals de meeste party gangers gewend zijn.

De avond zal natuurlijk gevuld worden met de overbekende noordelingen die hun slag hier al geslagen hebben. Maar ook is er ruimte gegeven om echte Hollanders de grens van friesland te laten oversteken om hun ‘skills’ hier achter de decks te laten vertonen. Om even een paar te noemen zullen Tirans from TerrorVille een live-act gaan verzorgen tot in de puntjes, gaat het duo LD & Thanoz laten zien waar zij voor staan en als laatste genoteerden zullen Wacko en Rabutu ook Bergum aan doen. Als laatste zullen de residents van The Energy Events ook zeker niet ontbreken, maar deze jongens hebben natuurlijk geen uitleg meer nodig. De Drachtster Fiore, en beide Leeuwarders D-Compoze en Pitch zullen present zijn voor een avondje beuken! Ook niemand minder dan de noordeling Mc Drip zal ze bij staan met de nodige ‘voices”.

Ook decoratie word ook elke keer weer alles tot in de puntjes verzocht. De nodige verlichting, sfeer en beelden zijn elke keer present. Het zijn de kleine dingetjes waar de organisatie voornamelijk aan denkt, en altijd gericht naar hun publiek. De locatie word elke keer omgetoverd tot een ware hardcore tempel en laat zich zien als een ideale plaats voor een uitmaat geslaagd feest. Het geluid staat ook elke keer weer hoog in de vaandel en zal ook deze keer weer ruig, hard en zuiver in je oren gaan klinken. Maak je borst maar nat want de oortjes kunnen weer geklapperd worden.

En als klap op de vuurpijl, zal de schade deze avond niet meer dan een kleine €10,- bedragen en er zal alleen deurverkoop zijn. De deuren open zich om half negen en zullen iets na twee uur sluiten. Kom allen, om hier je ultieme fantasie te laten strelen en laat de energie door je lichaam gieren!
 

Lokatie wijziging Hardcore vs Terror8-25-06
De meeste mensen zal het niet ontgaan zijn, er waren problemen betreffende het evenement Hardcore vs Terror in de O'Daniels te Utrecht van zaterdag 26 augustus 2006.

Gisteren aan het einde van de middag werd de organisatie onaangenaam verrast met het nieuws dat het evenement in O'Daniels niet gehouden kan/mag worden. De directie van O'Daniels heeft de mensen van Hardcore vs Terror telefonisch laten weten dat de vergunningen voor morgen niet rond zijn. Heel merkwaardig, daar de organisatie en de locatie gezamenlijk tot een passende oplossing dachten te komen middels andere openingstijden en sluitingstijden. Fc Utrecht speelt thuis en er was in een eerdere fase verteld dat deze zaken op deze manier volledig waren ingedekt. Welnu, dit is helaas niet het geval.

Zoals jullie wellicht weten, Hardcore vs Terror bestaat inmiddels vijf jaar. Tevens is de term Big and Brutal op hen van toepassing. Neem deze twee elementen samen en je kunt aanvoelen dat Hardcore vs Terror gewoon doorgaat, in een vervangende locatie. De afgelopen uren zijn er hartverwarmende telefoontjes/e-mail’s en faxen binnengekomen van medeorganisatoren en dj’s. Na koortsachtig overleg en een race door Nederland is men uitgekomen bij één van de meest populaire uitgaansgelegenheden van dit moment, HappydayZZ Venue te Culemborg!

Voor de mensen die HappydayZZ Venue niet kennen, met een capaciteit in de grote zaal van 1800 man kan er uitgepakt worden. Tevens hangt er een geluidssysteem dat gewoon bruut is. Het station van Culemborg is om de hoek dus ook voor mensen die minder mobiel zijn hoeft dit geen enkele belemmering te zijn.

De oplettende kijker zal zien dat er nog een evenement plaats heeft in HappydayZZ Venue. Niet getreurd, in samenspraak met de betrokkenen is besloten de locatie op te splitsen in twee delen. Er zal een aparte ingang komen voor alle liefhebbers van muziek welke bekend staat als Big and Brutal. De tijden zullen weer (gewoon) van 21.00 tot 05.30 zijn.

Men zal helaas iets moeten schuiven en schrappen, maar het overgrote merendeel zal gewoon aanschuiven tijdens het vijfjarige jubileum van Hardcore vs Terror. Tevens zullen er, voor de minder oplettende mensen, pendelbussen rijden vanaf O'Daniels. Deze zullen de mensen aan het einde van de avond keurig netjes naar huis toe brengen.

Hardcore vs Terror gaat door, ondanks alles. Op naar 10 jaar!
 

Mayhem Outdoor, zinvol geweld8-21-06
In eerdere berichten in de media is er alweer met afschuw op gereageerd. Tere kinderzieltjes zouden gepijnigd worden en meer van dat soort terreur. Het is namelijk inmiddels 5 jaar geleden dat de mensen van OGP voor het eerst met hun odes aan alles wat donker is door het land heen trokken. En nu gaat dat zelfs gevierd worden. En deze keer niet in het donker, maar nagenoeg geheel in het licht EN buiten. De organisatie begint langzamerhand de fundering aan de oevers van de IJssel gereed te krijgen om de volgelingen een unieke bedevaart te laten ondergaan.

Op 2 september 2006 zal de IJssel bij het Worpplantsoen in Deventer buiten zijn oevers treden, meer dan 50 dj's/live-acts/mc's zullen voor ouderwets volcksvermaek zorgen. 11 uur non-stop in het teken van alles vanaf hardcore tot de zwaarste terror. Vele reacties kwamen binnen bij de organisatie met het verzoek om ook andere stijlen toe te laten dan enkel de allerhardsten. De reden waarom dit niet gebeurt laat zich makkelijk raden, zoek het woord Mayhem maar eens op in het engelse woordenboek, I rest my case.

Vanaf 1 uur in de middag, voor de diehards bij het krieken van de dag dus, trekt OGP een blik open aan het fijnste van het fijnste in een tirade tegen het gewone klootjes volk. Op het buitenpodium zal het losgaan op:
Mitch & Redemption, Steef O vs. Dr.Bob, Deimos & 100 Kilo Maarten, Vince vs. Sceletor, J.D.A., Hellfish, Daisy, Korsakoff, Tommyknocker, Catscan vs. X-ess, Jokey vs. Omar Santana, Negative A, Rudeboy & Tomcat vs. Desolate 1(live), Lunatic & Miss Hysteria dit podium zal bij elkaar worden geschreeud door Mc Da Mouth of Madness.

In de tent zal de entertainment komen van: Bass-D, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Dano vs. The Catalyst, Rayzor & Easy-A, Leviathan, Dr. Z-Vago vs. Dione, sHonuf vs. Sagem, Boris Valeo, Reiner & Mc Ruggetuffer .

Last but not least staat in het teken van de terroristen des vaderlandsch en alles wat daar buiten valt, de geksten op aarde zijn: Noisekick(live), Akira, Rioteer(live), Assassin(live), Brainiac, Plague, Smurf, Bryan Fury, Drokz & Mc Justice.

Overduidelijk dat aan alle twijfel nu een einde is gekomen, voor alle vragen over onbelangrijke zaken zoals de prijs en lokatie verwijst OGP naar de website: www.og-p.nl
 

Houseparty - The Reunion8-21-06
Houseparty - The Reunion @ The Apollo was een overweldigend succes. Vele hardcore veteranen, maar ook veel gabbers van nu wisten de weg weer te vinden naar discotheek The Apollo. Voor velen was het een weerzien van oude bekenden. En ook de muziek sloot hier naadloos op aan. Het publiek was getuige van een reis door de tijd. Vele oude klassiekers uit de jaren negentig passeerden de revu en de avond werd afgesloten met de beste knallers van dit millenium. Door dit overweldigende succes hebben Sniper Entertainment en The Apollo besloten hun handen weer in elkaar te slaan. Samen zullen zij een vervolg geven aan deze prachtige reunie. Deze staat gepland op vrijdag 10 November. Ook deze keer zal heel Apollo weer als vanouds op zijn fundering staan te trillen.

Voor de komende editie zal het concept wat betreft muziek ongewijzigd blijven. Wederom zal het een reis door de tijd worden. De vetste hardcore platen van de afgelopen 15 jaar zullen ten gehoor worden gebracht. Het entertainment en de decoratie zullen aangepast worden op de lijfspreuk van The Apollo: "expect the unexpected". Het publiek zal verrast worden met diverse gadgets, decoratie en entertainment. Ook zal gedurende deze avond wederom VJ Thiso actief zijn. Deze zal allerlei beelden en effecten op de schermen toveren. De beelden zullen aangepast worden op het thema van deze avond. Het geheel zal gepresenteerd worden door MC B.I.G.

De avond zal, als vanouds, beginnen om zeven uur. Vanaf de opening zal er een twee uur durende set te horen zijn van DJ Red Alert. Deze set gaat terug naar daar waar het allemaal ooit begon. Breakbeats en de echte klassiekers zoals deze te horen waren in het voormalige Parkzicht, Amnesia en op de eerste turn-up-the-bass CD's zullen de draaitafels passeren. Daarop volgend zal de lokale DJ held en party organisator DJ The Impact het dj-altaar betreden. Deze zal het publiek overbrengen van de beginperiode naar de hoogtij dagen van de Hardcore/Gabber muziek.

Aangekomen in het midden van de jaren negentig, daar waar de muziek op zijn populairst was, zal DJ Buzz Fuzz de wheels of steel overnemen. Deze internationale top DJ en lid van het Dreamteam zal het publiek meenemen naar de top jaren van de Amsterdamse hardcore. Klaasiekers zoals deze vroeger te horen waren op de Multigroove en Thunderdome feesten, maar ook platen van het bzrk en mokum label, en ga zo maar door.

Van Amsterdam wordt er vervolgens een trip gemaakt naar Rotterdam. Niemand minder dan DJ Distortion zal de meest begeerde platen van de Rotterdamse hardcore ten gehore brengen. De muziek zoals die te horen was op Megarave en Raveworld feesten zal uit de speakers worden gepompt. De kenners zullen overigens weten dat deze beide heren al een keer eerder een waar feestje hebben gebouwd in The Apollo. 16 April 1996 stonden beide heren reeds samen bij Apollo op het podium. De veteranen zullen een ieder kunnen vertellen wat voor top feest dat dit was.

Beide zullen opgevolgd worden door de hoofdact van de avond. Een live-act waarvan het logo op menige straat hoek is te vinden. Een early rave act die al destijds een magische formule hanteerde. Een formule die bestaat uit de vetste beats, de meest oogverblindende dames, en de meest relaxte goodies. Niemand minder dan de Rotterdam Terror Corps zal al het beste uit de hoogtij dagen van gabber-house door de speakers laten knallen. Zij zullen onze oortrommels laten rammelen en de dames op onze netvliezen laten branden.

Aan het einde van hun set zullen ze de weg vrij maken voor het talent van het nieuwe milenium, DJ Wizard.. Deze zal de oude helden bekend maken met de hardcorehouse van deze tijd. Zijn set zal met name bestaan uit de stijl van het nieuwe milenium. Als afsluitende act zal DJ Wizard. het laatste beetje energie uit de dansende menigte persen en zal de avond op een absoluut hoogtepunt laten eindigen. Kortom The Harcore Heroes are back again!!!
 

Project Hardcore.nl opnieuw in de SilverDome8-21-06
Na de uitverkochte eerste Nederlandse editie van Project Hardcore.nl eind vorig jaar in de SilverDome in Zoetermeer is deze toplocatie op zaterdag 4 november wederom het domein van dit succesvolle hardcoreconcept van B2S. Meer dan 30 artiesten en live-acts zullen Zoetermeer deze nacht als hardcorestad laten herleven.

De SilverDome is de opvolger van de inmiddels gesloopte PWA-hallen waar in de jaren negentig de legendarische Earthquakefeesten werden gehouden. Kenners van de SilverDome weten dat deze ijshal niet alleen qua het harde geluid en de perfecte ligging maar zeker ook vanwege de geweldige akoestiek een waardige opvolger is voor een goed hardcorefeest. In combinatie met de topsfeer heeft B2S daarom besloten om de tweede editie van Project Hardcore.nl weer hier te houden.

Het grote verschil met de eerste editie is dat de Early Rave area dit keer in een aparte zaal wordt ondergebracht; namelijk in de – pal naast de Main gelegen – curlinghal. Wie deze hal tijdens de afgelopen editie van Hard Bass heeft bezocht, weet dat niet alleen de akoestiek maar ook de intieme sfeer in deze hal waanzinnig was. De verwachting is dan ook dat deze area tijdens Project Hardcore.nl wederom een succes zal zijn. In deze ‘Tunnel of Rave’, vind je uiteraard weer de echte Early Rave specialisten die gegarandeerd zullen zorgen voor een ouderwets lekker nachtje stampwerk!

In de Main zal er tijdens deze Project Hardcore.nl flink gebattled worden tussen een aantal hardcoretoppers en staan er 4 strakke live-acts geprogrammeerd.

De line up is als volgt:

Project Hardcore.nl
dj’s
The Viper vs Nosferatu
Dione
Outblast vs Catscan
Reiner
Lunatic & Miss Hysteria
Headbanger
Panic vs Tha Playah
Ophidian
Unexist vs Partyraiser

Live on stage
Masters of Ceremony
Promo
Offensive
Noize Suppressor

Host
mc Ruffian


Tunnel of rave
dj’s
Forze DJ Team
Vince
Petrov
Noizer & Drokz
Miss Zelda
Fuckface
Bountyhunter vs Yves
Neophyte

Host
TMC

De voorverkoop voor Project Hardcore.nl begint op zaterdag 19 augustus exclusief via het online verkoopkanaal www.ticketonline.nl Op zaterdag 26 augustus start de reguliere voorverkoop via de verkooppunten van Ticketbox en de Free Secord shop. Tickets kosten slechts € 32,75 ex fee.

Meer informatie over Project Hardcore.nl is te vinden op de website van b2s: www.b2s.nl
 

The Eden Rave - early hardcore battles8-21-06
In 1993, 1997 en 1998 organiseerde Dance 2 Eden het legendarische ‘the Eden Rave’. Naast Ghosttown behoorde deze feesten tot de meest succesvolle hardcorefeesten van Dance 2 Eden ooit. Op 28 oktober is the Eden Rave terug in hardcoretempel de Vechtsebanen, ditmaal in een speciale battle-editie.

De main area zal worden ingevuld met zes ultieme early hardcore battles. Steeds zullen twee DJ’s tegelijk aan het werk zijn, ieder achter hun eigen draaitafels en mixer. Met elkaar en tegen elkaar. Het resultaat hiervan is een rijke mix met veel ruimte voor hoogstaande technische truuks en scratches. Iedere battle is met zorg uitgekozen zodat de perfecte combinatie ontstaat.

Bass-D, die al in 1991 hoog eindigde bij de Nederlandse scratchkampioenschappen en in 1992 Nederlands kampioen housemixen op 3 draaitafels werd, zal het opnemen tegen Dr. Rude, een van de beste DJ’s van de latere generatie in zowel technisch als artistiek opzicht.
Pavo, in de jaren negentig een van de populairste hardcore DJ’s zal bewijzen dat de hardcore nog steeds door zijn bloed stroomt. Hij doet dit samen met feestbeest the Darkraver in een twee uur durende set. Ook Mental Theo is terug. Hij stond op de Eden Rave ‘93 met Speedcity op het podium en neemt het nu, 13 jaar later, op tegen DJ Rob, de man die de hardcore zo’n beetje heeft uitgevonden.
Ook zal de helft van het Dreamteam aanwezig zijn in battlevorm. Anderhalf uur lang zullen de keiharde early beats van Buzz Fuzz vs Dano door de Vechtsebanen knallen. Onze zuiderburen Yves en Bountyhunter gaan uitvechten wie zich de meester in Bonzai-sound mag noemen. Van Petrov en Paralizer, die al vanaf begin jaren 90 verbonden zijn aan Dance 2 Eden, kun je een dikke oldschoolset verwachten.

Area 2 zal worden gehost door ‘t Gezellige oldschoolfeest met extra lange sets van Gizmo, Waxweazle, Stanton en Pita.

De line-up op een rijtje:
Area 1: The early hardcore battles
Pavo vs Darkraver
Buzz Fuzz vs Dano
Rob vs Mental Theo
Bass-D vs Dr. Rude
Petrov vs Paralizer
Yves vs Bountyhunter
MC Da Mouth of Madness

Area 2: ‘t Gezellige oldskoolfeest
Gizmo
Waxweazle
Stanton
Pita

Kaarten kosten €35,- en zijn verkrijgbaar via de website van Dance 2 Eden: www.dance2eden.nl/e-ticket. Voor E-tickets betaal je geen reserveringskosten. Vanaf 1 september zijn de tickets ook bij Ticketbox verkrijgbaar. Ook zijn er weer Combitickets verkrijgbaar voor wie behalve The Eden Rave op 28 oktober ook The Ruffneck Alliance op 23 september wil bezoeken. Een Combiticket kost €60,- en geeft toegang tot beide evenementen. Ze zijn alleen via www.dance2eden.nl/e-ticket verkrijgbaar.
Meer informatie vind je binnenkort in de digiflyer op www.edenrave.nl.
 

The Pirates of the Hardcore Sound8-14-06
The Pirates of the Hardcore Sound leggen aan op een nieuwe lokatie.

Enkele jaren geleden legde de Pirates of The Hardcore Sound aan in de Loose End in Reeuwijk en zijn begonnen met de boel grandioos op stelten te zetten. Elk feest was daar zo goed als uitverkocht en elk feest had bruut geluid voor een redelijke prijs. Echter een echte Pirate wil altijd een grotere schat, dus de zoektocht begon. De zoektocht naar een betere lokatie. Nu is deze quest ten einde en de Pirates hebben een grotere plek gevonden om aan te meren. Deze plek is de H20 in Harmelen en is zeer geschikt voor een avondje rossen met keiharde hardcorebeats en heerlijk koud bier en rum. Maar deze regio was al helaas al ingenomen door de rouwdouwende roversbende van GOD Underground Events, die daar op een (il)legale manier de boel altijd op stelten weten te zetten (oa onder de tunnel in Woerden). Maar een uniek samenwerkingsverbond is ontstaan na ruige onderhandelingen. Pirates of the Hardcore Sound Extreme. De H2O is goed bereikbaar en er is een dansvloer van 450m2 om heerlijk op los te gaan zonder uit te glijden want de vloer die er ligt is zeer geschikt om hard op te stampen.

Uiteraard zullen de Pirates hun sublieme Dynacord system neerzetten om praten aan zowel bakboord en stuurboordzijde onmogelijk te maken, maar goed de meeste Pirates kunnen toch alleen maar schreeuwen of geen woord meer uitbrengen. Pirates of rovers die te veel gezopen hebben kunnen in ieder geval chillen in de ruime chillout. Maar uiteraard heb je wel goede kapiteins nodig om zulk geweld te beheersen. Gekozen is voor kapitein yellowbeard aka Partyraiser. Hij zeilt vanuit Den Haag. Uit het midden van het land komt kapitein brownbeard aka Lunatic die uiteraard zijn goudlokje Miss Hysteria meeneemt. Uit deze regio komt ook de duistere kapitein drunkbeard akaDamage.

Deze kapiteins doen het echter niet zonder hulp van het roversgilde Zoltar, en Krachmacher, die iedereen wel rauw lusten. Uit het westen komt tevens de tirannieke bende van Tirans from TerrorVille. Uit het zuiden komt de satanische samenwerking van Mortis en Mobius. Uit het oosten komt de knallende kannonnier Eek. En uit het noorden komt de stuur(loze)man Fonzie, en schurk The Scoundrel is er ook, maar waar die vandaan komt mag Joost weten.

Deze feestherberg opent om 2130 en de entree is slecht 13 en een halve gouden ducaat. Er is geen voorverkoop alleen deurverkoop. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er een cd klaar van de tirannieke bende van Tirans from TerrorVille. Verder ligt er binnenkort een plaat in de winkel van de Pirates of the Hardcore Sound. Deze plaat is gemaakt met medewerking van ao yellowbeard, de tiranieke bende uit het westen en de hardste uit Hong Kong.

Deze haven of hardcore is zeer goed bereikbaar en er zijn aanleg en stalplaatsen genoeg, mocht je een routeduif gebruiken, houd er dan rekening mee dat je postcode 2481CT gebruikt. Deze aanleg en stalplaatsen zijn uiteraard gratis.

Het roversgilde van de regio zet in ieder geval op 2 september de boel weer op stelten met hun rauwe Raw feest. En superschurk The Scoundrel viert 25 augustus zijn verjaardag in de Palazz in Woerden (voorheen Triple xxx (nieuwe eigenaar, verbouwd en met nieuw geluid)). Hier komen oa Partyraiser, The Vizitor, Elite Forces en meer.

Degenen die zich geroepen voelen mogen in piraten uitfit komen en worden daarvoor uiteraard beloond met een biertje! En degene die een papegaai meeneemt die kan zeggen "hardcore to da bone" drinkt nog steeds de hele avond gratis! Wel even opgelet voor pirates met een haak in plaats van een hand. Haken zijn niet toegestaan. Houten poten en ooglappen wel! Maar vooral gevraagd: Feesthumeur!
 

2e editie van Army of hardcore8-14-06
Na een zeer succesvolle eerste editie van Army of hardcore in het voormalig Worldcenter in Kleve, zal op zaterdag 26 augustus het Army of hardcore weer neerstrijken. Op slechts 30 minuten vanaf Nijmegen een goed Hardcore feest. Get ready to Join the Army of hardcore!

Velen waren sceptisch over of een Hardcore feest wel past in Nachttheater in Kleve Duitsland. Op de reguliere avonden wordt daar misschien een keer een Hardstyle plaat gedraaid, maar veel harder wordt het niet. Nou, het bleek dus wel degelijk mogelijk. Het eigen geluidssysteem was voor een avond vervangen door het brute geweld van EAW. De mensen die bij de Powercore Events feesten geweest zijn, weten hoe dat klinkt. Er stond een frisse wind in de zaal en dat kwam niet doordat een raam openstond. De mensen hebben tot het einde staan dansen en wilden niet meer naar huis. Omdat het voor alle partijen uitproberen was wat het zou worden, kon er maar tot 5 uur doorgegaan worden en was de decoratie minimaal. Inmiddels is bekend hoe vet een Hardcore feest kan zijn in Nachttheater Kleve, dus wordt er op 26 augustus goed uitgepakt.

Dit keer zal er alles aan gedaan worden om de afgelopen keer te overtreffen. Verwacht veel Army decoratie, nog beter geluid en een uur extra omdat er doorgegaan wordt tot 06 uur in de ochtend. Tevens zullen er verschillende stands komen waar allerlei party artikelen gekocht kunne worden. Het podium in de hoofdzaal leent zich perfect voor een Live act. Daarom zijn voor deze editie Endymion en Noize Suppressor uitgenodigd. Beide behoren tot de beste Live acts die er te vinden zijn in Hardcore land en zullen dat bewijzen ook. De overige artiesten behoeven geen introductie. De tweede area staat weer in het teken van Early Hardcore.

Line up
Area 1 Present Hardcore
Buzz Fuzz
Evil Activities
Negative A
Neophyte
Nosferatu
Sagem
The Vizitor
Noize Suppressor LIVE
Endymion LIVE
MC Apster

Area 2 Early Hardcore
A.l.e.x.
Destiny
M.O.T.
Mad
Psyco
Reiner
Sjek
The Beat Controller

Army of hardcore zal beginnen om 22.00 uur en doorgaan tot 0600 De kaarten voor dit feest zijn te koop voor 16 Euro. De vvk adressen kan je terugvinden in de agenda en op de site http://www.powercore.nl en www.confusion-events.nl In Duitsland gelden andere regels voor toegang tot feesten, waardoor je minstens 18 jaar moet zijn om naar dit feest te kunnen. Iedereen die zich normaal kleedt en gedraagt mag er zeker van zijn dat hij of zij een geweldige avond zal hebben.
 

2 Fast 4 Year Anniversary8-10-06
24 augustus 2002 was de dag dat Leeuwarden werd wakker geschud door de geboorte van een danceconcept die tot op heden door niemand in Friesland is voorbij gestreefd. Door vele bejubeld door andere bejegend of beschimpt. Feit is en blijft dat het na 4 jaar nog steeds hét vooruitstrevend hardstyle/hardcore evenement van Friesland is. Na 4 jaar is het tijd om eens stil te staan bij dit fenomeen. De toenmalige organisatie wilde een concept neerzetten die anders was dan wat er op dat moment de norm was. Het moest harder, beter en vooral bestaan uit verschillende stijlen. Daarnaast vond de organisatie het erg belangrijk dat de lokale dj’s en artiesten zich ook konden profileren via dit platform. De allereerste edities in 2002 waren vooral gericht op hardstyle met een vleugje oldschool en early rave. In 2003 werd daar techno, jump en hardcore aan toegevoegd.
Sindsdien zweeft de samenstelling van het concept altijd tussen de hardere stijlen. Vanaf het begin in 2002 werd gezocht naar de beste dj of artiest in zijn of haar stijl. De line up werd vrijwel altijd aangevuld met het beste uit de regio en talenten die gewoonweg een kans nodig hadden. Dat deze manier van denken en werken succesvol is blijkt wel uit het feit dat er van de 23 edities slechts 6 niet uitverkocht waren.

Een aantal toppers die sindsdien de revue hebben gepasseerd zijn: Outblast, Luna, Technoboy, Lenny Dee, Pavo, The Prophet, Dana, Zany, Panic, Masochist, Delta 9, Super Marco May, Activator, Beholder, Brennan Heart, Jimmy The Sound, Vortex, Zenith, Deepack, Trance Generators, Sunny D, Gizmo, Showtek, Darkraver.
Vele van deze namen hadden toentertijd niet de status die ze nu hebben maar stonden hun mannetje wel. De vaste groep dj’s bestond toen uit: Trilok & Chiren, Sunny D, Da Pauli, Uzi & Da Mouth of Madness, Mod & Fonzie, Franky SL aka A-Drive, Exin & Rydon. Zoals je ziet zijn er hiervan een aantal inmiddels doorgebroken als nationale artiesten en draaien op belangrijke evenementen door het hele land.

Wat is er nou dan verandert met toen? Eigenlijk best weinig.
Er wordt nog steeds geprobeerd het beste van het beste te boeken en daarnaast nieuwe, frisse talenten te zoeken. Inmiddels heeft de nieuwe generatie dj’s zich gemeld. Jongens zoals J-Lines, Da Ganzez, Bass Brothers, Cyro, The Patient, Dr Smog en Pitch zijn zeer getalenteerd en krijgen een kans om zich te bewijzen op de aankomende edities van 2 Fast 4 Trance. Om dit 4jarig bestaan te vieren is er gekozen om een line up te maken die het oude met de nieuwe verenigt.
Zo hebben we uit de oude doos: Trilok & Chiren, Sunny D, Fuckface, Jordens, Buzz Fuzz, Rabies & Alian, Dano en Flamman & Abraxas. De nieuwe generatie toppers is daar aan toegevoegd: Daniele Mondello, Tommyknocker, Clive King, The Rapist en Nosferatu.

Dit keer hebben we besloten om één van de snelst opkomende dj’s van het moment namelijk J-Lines een eigen ruimte te geven waarin hij de hele nacht zal laten zien waarom hij zo bijzonder is. Het concept “Infected by J-Lines” wordt in de bovenzaal van Rumours gehouden. Daarnaast zal ook het concept “Something 4 your mind” in de voorste zaal worden gehouden. Net als de vorige editie zal hier oldschool en early rave ten gehore worden gebracht.

Timetable

Main: 2 Fast 4 Years
Hardstyle en Hardcore

23.00-00.00 Clive King
00.00-01.30 Trilok & Chiren
01.30-03.00 Daniele Mondello
03.00-04.00 Sunny D
04.00-05.00 Nosferatu
05.00-06.00 Tommyknocker

Area 2 :Something 4 your mind:
Oldschool en early rave

23.00-00.30 Rabies & Alian
00.30-01.30 Fuckface
01.30-03.00 Buzz Fuzz
03.00-04.30 Dano
04.30-06.00 Flamman & Abraxas

Area 3 :Infected by J-lines aka Ozean
All Harder Styles

23.00-23.45 Abject & Scope DJ vs Ozean
23.45-00.30 Mizle & The Patient vs Ozean
00.30-01.45 Maddmaxx & Da Ganzez & G-protection vs Ozean
01.45-02.30 Dizzy & J-Lines
02.30-03.30 Cyro & Vandall vs J-Lines
03.30-05.00 Dr Smog & Pitch vs The Rapist & J-Lines

Speciale aktie:
Wegens het 4jarig bestaan van 2Fast4Trance heeft YDC besloten om kaarten weg te geven. Iedereen die zich inschrijft of ingeschreven staat op partyflock bij het 4jarig bestaan van 2Fast4Trance maakt kans op een vrijkaartje voor aankomende kersteditie van 2Fast4Trance op 25 december a.s.
Winnaars krijgen persoonlijk bericht van YDC over hoe ze hun vrijkaartje kunnen bemachtigen.
 

How much can you take? Porn Edition, Dordrecht8-7-06
Na de drukke en dure vakantie maanden is er zaterdag 2 september een ideaal feest om zelf helemaal los te gaan en je portemonnee even rust te geven, dan is er in Eventcenter Amigo's te Dordrecht de derde editie van het feest How much can you take?? Het feest heeft deze keer als ondertitel “Porn Edition” en zoals dit al doet vermoeden, de hete zomer is nog lang niet voorbij!

Deze avond zijn er 2 area’s met DJ’s die weten hoe ze het publiek los moeten krijgen, hier hoor je de beste Early Rave, Early Hardcore, Jump en Hardstyle! How much can you take? heeft ook een entree prijs die je niet vaak meer ziet op feesten zoals deze, namelijk: € 5,00 euro! Op dit feest kun je het lekkerste geluid verwachten, spetterende DJ sets en zoals een “Porn Edition” beaamt, hele spannende optredens!


Area 1 / Early Rave & Early Hardcore

Zaal 1 zal in het teken staan van de lekkerste Early Rave en de beste Early Hardcore. Hiervoor hebben we uiteraard weer de nodige DJ’s uitgenodigd te weten, DJ Panic zal het publiek wederom tot ongekende hoogtes stuwen, iets wat hij de afgelopen 15 jaar al veelvuldig in binnen– en buitenland heeft gedaan en ook zal blijven doen. Kristof is deze keer uitgenodigd om de speciale Club X sfeer te doen herleven met de plaatjes die hij wekelijks draaide in de legendarische Belgische club. DJ OCD behoeft geen introductie meer voor het Dordtse publiek, als Oldschool & Early master bewijst hij keer op keer dat hij weet wat het publiek wil en zal ook deze keer de crowd flink los laten gaan! DJ Reza is de grote man uit Zeeland die daar de betere feesten organiseert en ook in heel Nederland op de grootste feesten draait zoals o.a.: Pussylounge en Oldschool Gangsters. De organisatie wilde hem graag hierbij hebben om de boel goed op te stomen. Reiner is de man waar je bijna niet meer omheen kan tegenwoordig, na zijn victorie op de B2S Rookie night is zijn agenda nog voller komen te staan. We zijn dan ook blij dat hij ook deze keer weer tijd had om zijn dope mixtechnieken te demonstreren. DJ 'S'Pete inmiddels ook geen vreemde meer voor Amigo's, heeft zijn eerste optredens rond ‘98 voor Dutch Rave gedaan toen hardcore in een dip zat, hij is altijd trouw gebleven aan de stijl en daar plukt hij nu de vruchten van. Verwacht van hem een set met platen die je nog nooit gehoord hebt of al een lange tijd niet meer heb gehoord. De avond wordt gehost door niemand anders dan TMC, deze MC weet precies hoe hij het feest naar een hoger niveau kan tillen en op de juiste momenten het publiek helemaal los kan laten gaan!

Area 2 / Jump & Hardstyle

Na het grote succes van het feest Bass Solution is er ook deze keer in Amigo's een zaal met Jump & Hardstyle en ook daar zijn weer upcoming en internationale top DJ’s te bewonderen. Om meteen met de deur in huis te vallen; Bad Boyz! Ken je hen niet dan hou je waarschijnlijk niet van Jump. De heren hebben al vele releases op Tremble tracks en Rotterdam Tekno op hun naam staan en weten ieder feest tot een knalfeest te maken! DJ Yves typisch zo’n topper die ongemerkt overal staat. Vele boekingen ieder weekend in België en Nederland voor de man die zo breed draait en altijd de juiste platen lijkt te draaien. DJ Deftone, size doesn’t matter zeggen we bij hem maar, in lengte misschien niet een van de grootste Jump Dj’s, maar qua vaardigheden en platenkeus zeker een van de toppers in de Jump scene. Als speciale gast vanuit Rome komt overAlex Coma. Daar geeft hij al jaren feesten met de hardere Nederlandse stijlen en is hij ook 1 van de eerste promotors die Jump in Italië heeft geprogrammeerd. DJ Eddy is bekend van vele feesten uit de regio en inmiddels draait hij regelmatig op het feest Oldschool Gangsters met alle grootheden daar. Vanavond demonstreert hij weer eens zijn veelzijdigheid door een knallende Jump/Hardstyle set te draaien. Nemo miste op een haar na de finale van de B2S Rookie Night maar zijn vaardigheden liegen er niet om. Daarnaast neemt hij altijd een trouwe schare fans mee dus overal waar deze man draait is het altijd feest op de dansvloer. Voor alle Mensen die van het hardere werk houden is DJ Phylus de man, hij zal wat ruwer te werk gaan met een spetterende Hardstyle set, verwacht in deze set de beste platen van o.a. Scantraxx, Seismic en Straight-On Records. Alle remmen los in area 2 van How much can you take?

Gastenlijst actie voor Partyflock

Speciaal voor Partyflock heeft de organisatie een leuke actie bedacht, normaal worden er per feest 2x2 gastenlijst plekken weggeven maar deze keer wilden wij iets speciaals doen. We geven voor How much can you take?? 69x2 gastenlijstplekken weg!! Inschrijven gaat via de actie pagina van Partyflock, je ontvangt dan ook deze keer een paar dagen voor het feest een bericht of je gewonnen hebt.
 

Oldschool Gangsters In Outland Rotterdam8-7-06
Zoals inmiddels bij de meesten bekend zal op zaterdag 23 september het Oldschool Gangsters feest weer losbarsten. Na 3 succesvolle edities van Oldschool Gangsters heeft de organisatie een poll gehouden op de www.oldschoolgangsters.nl waaruit de locatie Off_Corso met een nipte voorsprong als winnaar uit de bus is gekomen. Ondanks dat zowel het publiek als de organisatie zeer enthousiast zijn over Off_Corso als locatie voor Oldschool Gangsters, is toch gekozen voor Outland.

Niet alleen omdat zo'n poll natuurlijk niet 100% representatief is maar ook omdat zowel de concepten als het publiek van Off_Corso zelf te weinig overeenkomsten vertonen met het concept en het publiek van Oldschool Gangsters. Tevens kan Off_Corso helaas niet de capaciteit bieden die nodig is maar vooral vinden wij het als organisatie erg belangrijk alle bezoekers de gelegenheid te geven dit feest bij te wonen.

Wat de organisatie nog meer hoog in het vaandel heeft staan is het aantrekkelijk houden van de prijzen. Topics gaan tegenwoordig over dat de prijzen niet meer op te brengen zijn. Op zich niet echt een vreemde constatering, zeker wanneer je al jaren rondhuppelt in deze dansmaatschappij. Je ziet dan namelijk 'de scene' veranderen in een nog beter, duurder en groter geheel, met als gevolg dat men genoodzaakt is de prijzen hierop aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan minimaal 60 dj's, talloze lichteffecten (waar je hoofdpijn van krijgt en blind van wordt), grote tenten, hallen van tig meter hoog en nog veel breder, en ga zo maar door. Maar je moet maar zo denken; alles wordt duurder!!! Naast al deze grote events waarvan de investeringen torenhoog zijn blijven er natuurlijk altijd nog de 'gewone' feesten bestaan die voor velen wel goed betaalbaar zijn. Hiervan is Oldschool Gangsters een heel mooi voorbeeld: 10 euro entree (in de voorverkoop!)

Voor deze alweer 4e editie is wederom gekozen om 2 zalen te gebruiken van OUTLAND, de kelder en de main area. De Kelder, voor deze gelegenheid omgedoopt tot de enige La famiglia area , zal door Jor-in vanaf 22.00 uur worden los gedraaid en daar zal alvast de toon worden gezet voor de rest van de avond. Op deze avond zal ook OG Resident DJ Reza (let op dit Tequilla Monster is jarig om 00.00 uur!) zijn befaamde QlassiQs zal draaien. Ook de vrienden van NRG, OCD en DJ Eddy, zijn er weer bij. Zij gaan jullie dit keer trakteren op NRG Classics zoals alleen deze mannen dat kunnen. Mike Scott is van plan jullie te verrassen met een vette oldschool techno set waar menigeen niet van stil kan blijven staan. Veteranen die zich op menig feest hebben bewezen in het verleden zijn voor deze editie ook uitgenodigd; DJ Nowicki, D. Oliviera en DJ Andrew gaan jullie laten springen op hun uplifting sounds van diverse stromingen oldschool Music!

Om 00.00 uur gaat de Main open. Deze is omgetoverd tot Da godfathers area . Dit keer zal de Main worden geopend door niemand minder dan Ricky da Dragon en DJ Stanton, die de bekende 'ijzeren molens' zullen laten gieren vanaf het moment dat ze gaan beginnen, zij zullen samen een bijna ouderwetse back2back to da bone set draaien. Ook zal DJ Rob, als brein van het Oldschool Gangster concept, van zich laten horen en hij heeft op veler verzoek een 2,5 uur durende set in het vooruitzicht staan en zal samen met MC Joe de nodige legendarische platen voorbij zal laten komen. Voor deze editie is er een speciale uit Den Haag gast uitgenodigd en velen zullen hem dan ook met open armen begroeten: DJ Gizmo, een van de grondleggers van de Haagse House Scene! Ook is hij de man achter DJ Rob's 909 BassLine, zoals wij hebben mogen vernemen via een interview op een radio station.

Nu we toch bezig zijn bij deze een kleine primeur: Oldschool Gangsters zal ook aanwezig zijn op een van de vele trucks die mee rijden met het feest van Rotterdam; de Fast Forward Dance Parade. DJ Rob en Stanton, bijgestaan door MC Joe zullen jullie op deze hopelijk zeer zonnige zaterdag 12 augustus alvast in de stemming brengen voor de 4e editie van Oldschool Gangsters op 23 september.

Over in de stemming brengen gesproken; Oldschool Gangsters zal op 9 september een eigen tent hosten op Nightmare Outdoor. Hier zullen niemand minder dan Eddy, Jor-in, Mike Scott, OCD, Red Delicious, Reza, Digital Boy, en natuurlijk de Oldschool Gangsters-residents Ricky da Dragon, Stanton en Rob & MC Joe acte de presence geven.

Dus geen nood voor degenen die niet kunnen wachten tot 23 september, ook op 12 augustus en 9 september zal Oldschool Gangsters van zich laten horen!!!!
 

A Nightmare Outdoor – Nog een maand te gaan8-4-06
Ook al zo in de stemming voor een hele nacht lekker buiten springen op de allervetste hardcore beats dankzij het schitterende weer van de afgelopen weken? UDC in ieder geval wel! Met nog ruim een maand te gaan tot 9 september voor wederom een spectaculaire editie van het enige nachtelijke pure hardcore festival wat Nederland kent, gehouden op Binnenmaas, worden weer wat laatste nieuwsfeitjes bekend gemaakt die van belang zullen zijn voor de Nightmare Outdoor bezoeker. Al deze nieuwsfeitjes zijn uiteraard ook terug te vinden op de voor dit evenement ontwikkelde website: www.nightmare-outdoor.nl.

In het laatste nieuwsbericht werd de volledige line-up al gepresenteerd en was al te lezen dat het aantal areas uitgebreid is van vier naar vijf dankzij de toevoeging van de happy hardcore area, waardoor werkelijk alle facetten van hardcore tijdens A Nightmare Outdoor een plaatsje zullen hebben op de Binnenmaas. De overige area’s zullen present hardcore, early rave, old school – gehost door de Rotterdamse partyorganisatie OldSchool Gangsters, in het leven geroepen door Hollands nummer één oldschool jock DJ Rob, industrial hardcore en terror programmeren. Op het terrein zullen de overbekende indrukwekkende metershoge Nightmare Outdoor kruizen opgesteld staan, ingericht met waanzinnige lasers en vuurspuwers. Iedereen die in 2005 tijdens A Nightmare Outdoor aanwezig was weet precies welk memorabel sfeertje deze kruizen gaven! En wie zich nog het fantastische, snoeiharde en loepzuivere geluid van de A Nightmare Outdoor in Hoek van Holland kan herinneren, kunnen we melden dat dit geluidssysteem wederom aanwezig zal zijn op dit voormalige Decibel terrein om de nodige decibels op te wekken.

Voor wie tussen al het hardcoregeweld even wil ontspannen is er op het terrein een heus Lunapark aanwezig met verschillende highspeed kermisattracties, en voor de echte die-hard die graag de fear factor opzoekt is er zelfs een mogelijkheid tot bungyjumpen. Op het terrein zullen er diverse merchandise stands aanwezig zijn waar je terecht kan voor diverse party-wear, hardcore CD’s, party DVD’s en natuurlijk het unieke A Nightmare Outdoor 09-09-2006 festival T-shirt. Tijdens deze Nightmare Outdoor editie zullen er ook opnames gemaakt worden voor de Live Registration DVD, die na het festival te verkrijgen zal zijn. Dus zie je een camera in de buurt? Laat zien dat je een echte hardcore head bent en misschien kom JIJ wel op deze DVD!

Niet geheel onbelangrijk, zelfs voor de doorgewinterde partyganger, is: hoe is het met vervoer en parkeren geregeld? Rondom het Binnenmaas zal ruim voldoende parkeergelegenheid ingericht worden voor de bezoekers, op luttele minuten loopafstand van de locatie. Via borden langs de aanrijroute zal het parkeerterrein duidelijk aangegeven worden. Voor diegenen die met het openbaar vervoer zullen reizen – check www.ns.nl voor de vertrek- en aankomstijden – zijn er pendelbussen ingezet die elk kwartier vanaf Metrostation Zuidplein vertrekken richting het evenement. Uiteraard zullen na afloop van het evenement deze bussen weer klaar staan om de feestgangers veilig terug te brengen naar Metrostation Zuidplein.

Met nog maar een maand te gaan kunnen we melden dat de tickets nu wel erg hard gaan! Voorkom teleurstelling en haal je ticket nog in de voorverkoop. Tickets kosten € 39,- (ex fee) en zijn online verkrijgbaar via www.ticketbox.nl, www.udc.nl/ticketbox en www.midtownshop.nl. Verder zijn de tickets verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Ticketbox, de Free Record Shops, de Mid-Town shops en alle reguliere verkooppunten.
 

Da Mouth of Madness deelt uit8-4-06
Het was oorspronkelijk niet de bedoeling, maar toch….nog één keertje. Da Mouth of Madness Birthday editie, The Infinity Gauntlet! Dit is voor de komende jaren echt de laatste. Iedereen tovert een birthdayparty uit de hoge hoed, vandaar de keuze om het te laten rusten. Nog wel een keer, maar dan echt om uit te pakken. Puur en alleen voor de mensen die achter Da Mouth staan. Want de onderliggende gedachte van een birthdayparty is altijd geweest: veel grote namen voor een goede prijs!

Vorig jaar was er de spetterende versie in Leeuwarden. Toch is er nu gekozen voor een andere lokatie, voor veel mensen is het een eind uit de buurt en ook dj’s met meerdere boekingen ervaren dit als lastig. Eén van de meest centrale lokaties van Nederland zal ingericht worden voor één van de gekste mc’s van het land. HappydayZZ in Culemborg is op 18 augustus 2006 the place to be, voor the Infinity Gauntlet!

Speciaal voor één van de vroege vogels heeft de organisatie een vette prijs klaarliggen. Uit de eerste 200 bezoekers zal er één worden uitgeloot. Deze gaat op een dag naar keuze naar een luxe hotel naar keuze inclusief een dinerbon. Want na een avond zoals deze zal zijn heb je behoorlijk behoefte aan rust, dat zal duidelijk zijn. Nogmaals de dikke lijst met dj’s en dat alles voor maar een tientje!

Area 1
100 Kilo Maarten, Angerfist, Bass-D, Buzz Fuzz, C-Rob, Catscan, Champ-e-on, D-Spirit, Dana, DaY-már, Deimos, Evil Activities, Headache, J.D.A., Jokey, Korsakoff, Luna, Lunatic & Miss Hysteria, Nosferatu, Omar Santana, Outblast, Partyraiser, Pila, Predator, Re-Style, Rudeboy, Serial Killaz, The Guardian, The Scientist, Tomcat, Uzi, X-ess

Area 2
Baba, Berry, Brightness, Clive King, D-jay Alias, Da Pauli, Deaz D, Dr. Rude, Marlin, Micha B, Noizer, Norman, Paralizer, Penoze, Petrov, Sunny D, Vecino, Viruz

Area 3
Defendor, Dizzy, Endonyx, Little terror man, Noisekick, Ominous, Sequence, Syndrome (radio balans), The Vizitor, Toto, Xtrecist.

Mc’s: Apster, Da Syndrome, Renegade, Drip, Ruffian, Syco, Double T en natuurlijk de baas zelf, Da Mouth of Madness!
 

Buitenarea Mayhem maakt Pokkeherrie aangepast8-4-06
Met nog een even te gaan voor Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and Outdoor festival losbarst in de HappydayZZ in Culemborg, volgt hier de laatste info. Nu de voorbereidingen voor dit geweldige feest bijna klaar zijn, heeft het noodlot toegeslagen waardoor de buitenarea flink aangepast moet worden.

De afgelopen weken behoren tot de heetste van de afgelopen 30 jaar. Al die hitte heeft overal het grondwater flink laten dalen. Zo ook op het buitenterrein van de HappydayZZ. Doordat het de afgelopen dagen flink geregend heeft, is een deel van het buitenterrein komen te verzakken. Dit maakt het onmogelijk om het buitenpodium te plaatsen. De organisatie spijt het zeer dat deze buitenarea niet kan gaan als echte Herriea. Om toch nog buiten te kunnen relaxen, zal er wel een terras gemaakt worden op het deel wat nog intact is.

In plaats van de vierde area te laten vervallen, zal deze verplaatst worden naar het plein bij de snackcorner. De draaitijden zijn aangepast hieraan waardoor veel acts van buiten naar de hoofdzaal zijn verzet. De organisatie heeft veel vragen ontvangen waarom er geen Early Hardcore area is. Doordat deze vierde area nu binnen komt, kan daar gehoor aan gegeven worden. In totaal zijn er vier area’s: Main area met Present Hardcore, area 2 is Darkcore, area 3 is Terror en area 4 is dus Early Hardcore. Voor de exacte draaitijden wordt verwezen naar de site www.pokkeherrie.nl.

Naast 14 uur de beste Hardcore zal er ook een heel speciale act zijn. Het team heeft de afgelopen weken hard gewerkt om alles klaar te krijgen. Wat het precies wordt, blijft een verrassing, maar wees op het ergste voorbereid: We’ll be messin’ with ya mind! Het is haast overbodig om te vermelden dat het geluid in de HappydayZZ hard gaat. Dus ook deze keer zal er alles aan gedaan worden om er een oorverdovende pokkeherrie van te maken. Ook dit keer zal er weer een stand van Gabberwear staan. Zij zullen allerlei partyspullen verkopen waaronder ook de Pokkeherrie en Mayhem shirts.

Mayhem maakt Pokkeherrie zal al om 18.00 uur beginnen en zal pas stoppen om 08.00 uur s’morgens. Dus 14 uur pokkeherrie waar iedereen die minstens 16 jaar is en om te feesten komt, welkom is. Op veler verzoek zijn digitale camera’s wel toegestaan op 5 augustus. Bij onzekerheid over welke kleding nu wel of niet mag, kunnen de regels nagelezen worden op de site www.pokkeherrie.nl onder het kopje Extra. Kaarten voor Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and Outdoor festival zijn te koop voor 25 Euro ex fee bij alle Ticketbox verkoop kantoren en Free Record Shop. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan zijn deze op de avond aan de deur te koop voor 30 Euro.

Herriea 1 Hardcore
MC Da Hustla
18:00 - 19:00 Reiner
19:00 - 20:00 Outblast
20:00 - 21:00 Lunatic & Miss Hysteria
21:00 - 22:15 Endymion
22:15 - 23:30 Nosferatu
23:30 - 00:00 Kotzaak klan LIVE
00:00 - 01:30 Rudeboy & Tomcat
01:30 - 02:00 Art of figthers LIVE
02:00 - 03:00 Catscan
03:00 - 04:15 Dione
04:15 - 04:45 Angerfist LIVE
04:45 - 05:45 Neophyte
05:45 - 07:00 Tommyknocker
07:00 - 08:00 Drokz


Herriea 2 Darkcore
MC Apster
20:00 - 21:00 Element: Destruction
21:00 - 22:00 Metasphere
22:00 - 23:30 Deimos & 100 kilo Maarten
23:30 - 00:30 D-spirit
00:30 - 02:00 Negative-A
02:00 - 03:00 Stickhead
03:00 - 04:30 Brainiac
04:30 - 05:30 Bryan Fury
05:30 - 06:30 Hellfish
06:30 - 07:00 Noisekick LIVE


Herriea 3 Terror
00:00 - 01:00 Smurf
01:00 - 02:00 FFF
02:00 - 03:00 Akira
03:00 - 04:00 Plague
04:00 - 05:00 The Teknoist LIVE
05:00 - 06:00 Stinger
06:00 - 07:00 Angernoiser


Herria 4 Early Hardcore en Oldschool
18:00 - 19:30 Shonuf
19:30 - 21:00 Bex
21:00 - 22:30 Reiner
22:30 - 00:00 Brainiac
00:00 - 01:30 JDA
01:30 - 03:00 Bass-D
03:00 - 04:30 Sagem
04:30 - 06:00 OCD


Area 5 Terras buiten
18:00 - 05.00 Jij

14 uur POKKEHERRIE
 

Unity Events presents" Excited" 1 & 2 September8-1-06
Vrijdag 1 september 20:00-02.00
De vrijdagavond zal in het teken staan van nieuw/opkomend/ervaren talent, waaraan een DJ contest gekoppeld is. Deze strijd zal verdeeld worden over de 2 overdekte areas en de open air stage. Er is ruimte voor ongeveer 30 DJ's, waarvoor inschrijving nog steeds mogelijk i!
Voel je je aangesproken? Heb je skills ? Voel je de roem van de overwinning al ? Schroom niet en pak die telefoon: 0528 362 344 of 06 380 80 461. Oh ja, welke stijl je draait maakt niet uit. Zolang jij die gasten aan het dansen, stampen of hakken kan krijgen dan is dat voldoende. En kun je niet draaien, kom dan gewoon langs voor een gezellig avondje house of natuurlijk om je favoriete DJ aan te moedigen !

Zaterdag 2 september 12:00-02:00
AREA 1 - HARDCORE/HARDSTYLE
Moeten wij nog meer zeggen dan Vince en The Prophet ?!
Tsja....... misschien moeten we even zeggen dat MC Da Syndrome de gastheer in deze tent is. Nog een tipje van de sluier? Partyraiser sluit af......

Vince
The Prophet
Partyraiser
Hazes
Marc X
Gabriel Bait
Razcal
Syro
Mark
Martin
Arcom

AREA 2 - OLDSKOOL/EARLY RAVE
Ook aan de oudere generatie hebben we gedacht. Die goeie ouwe tijd...
Buzz Fuzz
Gizmo
Rob & Mc Joe
Easy-A
Tim-E
Confused
Crip
Scary J
Marc Stevens
Woody

AREA 3 - CLUB/GROOVY/TRANCE
Hier kun je genieten van de funky, opzwepende beats van o.a. Brothers Funk. Dit duo is bekend en ervaren in deze scene. Zij zullen worden bijgestaan door live vocals van Sensara.

Brothers Funk ft. Sensara
Mickey T
Asino
Mondiaz
Fractax
L.O.E.
 

Nosferatu’s Birthdayparty - Enemy of the state7-31-06
1 oktober 2004 was de dag waarop de nummer 1 Hardcore DJ van Den Haag, Nosferatu, de AStA met een uitverkochte Birthdayparty weer terug op de hardcore kaart zette. Dat dit een goed geslaagd feest was, bleek wel uit de vele lovende reacties van bezoekers en artiesten in de diverse media. En na nóg een overweldigende editie van dit zelfde evenement in 2005, wat ook bleek uit de desbetreffende reacties van het publiek én artiesten, zal ook dit jaar weer de AStA garant staan voor pure onvervalste Hardcore! Op zaterdag 30 september 2006 zal The Enemy of the State-editie van start gaan en de AStA op z’n grondvesten doen trillen!

Namen zoals Vince, Mindustries, Partyraiser, Outblast, The Predator, Bass-D, Chaos, Brightness, Dione, Eek, Lunatic & Miss Hysteria, Mobius, The Viper, Viruz, Toxic, Endymion, Evil Activities, Nexes, Mortis en J.D.A. zullen met Nosferatu hun draaikunsten vertegenwoordigen op dit evenement! Zoals bij elke Enemy of the State zal ook deze keer de enige echte MC Da Mouth of Madness het feest hosten.

Uiteraard heeft Nosferatu aandacht besteed aan de vele DJ talenten wat dit land zoal te bieden heeft. DJ’s zoals Deceptix & Staz, Mindfuck, Triax, Detonator, FerZ, Reiner en HardManiacs zullen dit keer de Next Generation area gaan betreden en hun draaikunsten ten gehore brengen!

“…fuck the politics who are filled with hate, that’s why they call me the Enemy of the state!...”

Tickets voor Nosferatu’s Birthdayparty kosten in de voorverkoop slechts 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl en bij alle verkooppunten van de Ticketbox. Meer informatie kan je vinden via op de Nosferatu website: www.Nosferatu.nl


Line-up Enemy of state area:
Viper
Evil Activities
Endymion
Bass-D
Partyraiser
Nexes
J.D.A.
Dione
Vince
Predator
Chaos
Virus
Mindustries
Lunatic & Miss Hysteria
Outblast
Brightness
Toxic
Mortis & Mobius
Eek
Nosferatu
Hosted by MC Da Mouth of Madness

Line-up Next Generation area:
Deceptix & Staz
HardManiacs
Mindfuck
Triax
FerZ
Reiner
Detonator
 

Boomin berend7-28-06
Vorig jaar augustus heeft er een primeur plaatsgevonden in de binnenstad van Groningen. Op zondag 28 augustus werd het zogenaamde ‘Gronings Ontzet” gevierd met een knallende danceparty op de Vismarkt. Nog nooit eerder werd er een gratis toegankelijk dance-evenement georganiseerd in de binnenstad en dat was te merken! Circa 2000 danceliefhebbers gingen compleet uit hun dak op de Vismarkt. Dat dit evenement kon plaatsvinden was te danken aan het feit dat 28 augustus op een zondag viel en alle andere activiteiten verplaatst waren naar de zaterdag. Dat er dit jaar een vervolg moest komen was Boomin’ Business al lang duidelijk.Maar, op 28 augustus worden er altijd vele activiteiten georganiseerd, zo ook op de Vismarkt. Zodoende is er dit jaar geen ruimte voor Boomin’ Berend. Of toch wel?

Naar aanleiding van dit gegeven heeft Boomin’ Business contact opgenomen met de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken (organisatie activiteiten Gronings Ontzet) om eventuele andere mogelijkheden te bespreken. Na lang onderhandelen en soebatten lijkt het erop dat er een nieuwe lokatie is gevonden.Dit jaar zal het Broerplein (Academieplein RuG) dienen als festivalterrein. Net als vorig jaar zullen verschillende dancestylen worden gepresenteerd en zal de toegang gratis zijn. Van ’s middags 13.00 uur tot 21.00 uur zal het Broerplein worden ondergedompeld in knallende beats en raggende bassdrums. De line up wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.Het Broerplein zal worden ingericht als festivalterrein compleet met podium, markt en natuurlijk genoeg horecavoorzieningen. Net als vorig jaar hoopt de organistie dat iedereen zijn/haar partyspirit meeneemt en de 28ste zal vieren alsof het de laatste is!
 

The Ruffneck Alliance7-24-06


Al meer dan zeventien jaar zet Ruffneck zich volledig in voor de hardcore. Een unieke visie en een hart voor de muziek die zich laten vertalen in een succesvol heden en verleden. Dit maakt hem tot een levende hardcorelegende. Op 23 september organiseert Dance 2 Eden een legendarisch evenement in een al even legendarische locatie: de Vechtsebanen te Utrecht. De naam van het evenement: The Ruffneck Alliance. Het is tijd om de legende eer te bewijzen.

The Ruffneck Alliance bestaat uit:
Main area: Ruffneck, Lenny Dee, Scott Brown, The Outside Agency, Ophidian, Drokz & Akira, Endymion, Marc Acardipane, Nosferatu, Lyrix en MC Da Mouth of Madness

Hard Techno Area: Ruffneck, Deacon, Ophidian, Wotax, Ancronix, Spark Taberner

Kaarten kosten €35,-en zijn te koop via Ticketbox. Ook zijn er weer E-tickets verkrijgbaar. Een E-ticket heeft als voordeel dat je geen reserveringskosten betaalt en snellere toegang hebt via de aparte E-ingang.Bestel je E-ticket online via http://e-ticket.dance2eden.nl

Bekijk de digiflyer op www.theruffneckalliance.nl
 

Happy Classics7-21-06
Hot like the sun and wet like the rain, this is the ultimate seduction! Met deze legendarische woorden gaat het Patronaat terug naar de gloriedagen van de houseparty’s. Vrijdag 28 juli zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 80 en 90 zal dankzij dj’s als Champ-e-on, Cold Fusion en Vox & Jordens weer trots uit de speakers knallen.

Sommige mensen zullen zich afvragen wat het verschil is tussen Happy classics en de populaire Oldstyle rave classics feesten. Laatst genoemde feesten bestonden uit twee helften. Het eerste deel werden er classics gedraaid en het tweede deel early hardcore. Het concept van Happy classics is vooral gericht op dat eerste deel, wat betekent dat de avond in het teken staat van houseclassics, acid en oldstyle uit de periode van 1988 tot 1993.

Als eerste zullen Vox en Jordens het podium betreden. Dit Haarlemse duo zal openen met de lekkere ouwe sound die eind jaren ’80 opkwam. Menig partyanimal van vandaag de dag kan zich de scene nog goed herinneren.

Na de Haarlemmers zal het podium worden overgenomen door de oldstylers van Cold Fusion. Waarschijnlijk dansen zij een groot deel van de avond gewoon in de zaal tussen de rest van het publiek, dus kijk niet gek op als twee mannen uit het publiek ineens het podium opklimmen en gaan draaien. Zij weten als geen ander hoe zij een feestje moeten bouwen en zullen zorgen dat iedereen compleet uit zijn of haar dak gaat!

Last but not least is niemand minder dan dj Champ-e-on. Deze held staat altijd garant voor een set met vrolijke plaatjes met een hoog stampgehalte. Vanaf het begin af aan is hij actief geweest in de scene. Zonder te stoppen heeft hij op zowel de kleinere als de grotere feesten gestaan. Denk bijvoorbeeld aan de feesten in de Elementenstraat en de Pacha, maar ook aan de vele feesten die daarop volgden.

Kaarten zijn reeds verkrijgbaar via de verkooppunten van Ticketservice, zoals de grotere postkantoren en Freerecordshop. Het feest wordt in de kleine zaal van het Patronaat gehouden waardoor er slechts 225 kaarten beschikbaar zijn, dus wees er op tijd bij!
 

Hardcore Revival's got some Bad Meanings7-18-06
Nog even en dan is het eindelijk zover! Takens zal overspoeld worden met een partij (Early) Hardcore, Oldskool, Jump en Hardstyle van het hoogste niveau.

Er wordt de laatste tijd al flink gebeukt in Balkbrug, wat wil je ook met zo'n super geluidssysteem, maar vrijdag 21 juli 2006 gaat het nog harder! Voor één keer staken de mannen van Bass System Events en Defenz Dance Events de koppen bij elkaar en zijn tot een unieke samenwerking gekomen: Hardcore Revival versus Bad Meanings!

Drie zalen vol met gevarieerde stijlen en artiesten. Een Hardcore Revival Area, met daarin de grote Hardcore-namen uit binnen en buitenland. De Bad Meanings Area, Early hardcore. Een aantal grote namen aangevuld met dj's welke altijd aanwezig zijn bij de welbekende Bad Meanings edities. En tenslotte nog de iets intiemere Stuiterbal Area, een area vol met Oldskool, Jump en Hardstyle.

Omdat er altijd mensen zijn die willen weten wie, wat, waar en hoe laat hebben wij hier de timetable voor alle drie de zalen:

Hardcore Revival Area:
22:00 - 23:30 Scary J
23:30 - 01:00 Lunatic & Miss Hysteria
01:00 - 02:00 Vinyl Junk
02:00 - 03:00 Jokey
03:00 - 04:00 Partyraiser
04:00 - 05:00 Jappo
Hosted by Mc Double T

Bad Meanings Area:
22.00 - 23.00 RonnSkonn
23.00 - 00.00 Randox
00.00 - 01.00 The Housekeeper
01.00 - 02.00 Miss Jay
02.00 - 03.00 Dano
03.00 - 04.00 Buzz Fuzz
04.00 - 05.00 The Guardian
Hosted by Mc Da Syndrome


Het "Stuiterbal":
22:00 - 23:00 Davy D
23:00 - 00:00 Jostie vs Confused
00:00 - 01:00 Da System vs Bass K
01:00 - 02:00 National Aggression
02:00 - 03:00 Bobby V
03:00 - 04:00 The Demolition DJ
04:00 - 05:00 Champ-e-on

Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar, voor 15 euro ben je er bij!
 

2 fast 4 trance 4 jarig bestaan!7-17-06
24 augustus 2002 was de dag dat Leeuwarden werd wakker geschud door de geboorte van een danceconcept die tot op heden door niemand in Friesland is voorbij gestreefd. Door vele bejubeld door andere bejegend of beschimpt. Feit is en blijft dat het na 4 jaar nog steeds hét vooruitstrevend hardstyle/hardcore evenement van Friesland is. Na 4 jaar is het tijd om eens stil te staan bij dit fenomeen. De toenmalige organisatie wilde een concept neerzetten die anders was dan wat er op dat moment de norm was.

Het moest harder, beter en vooral bestaan uit verschillende stijlen. Daarnaast vond de organisatie het erg belangrijk dat de lokale dj's en artiesten zich ook konden profileren via dit platform. De allereerste edities in 2002 waren vooral gericht op hardstyle met een vleugje oldschool en early rave. In 2003 werd daar techno, jump en hardcore aan toegevoegd.

Sindsdien zweeft de samenstelling van het concept altijd tussen de hardere stijlen. Vanaf het begin in 2002 werd gezocht naar de beste dj of artiest in zijn of haar stijl. De line up werd vrijwel altijd aangevuld met het beste uit de regio en talenten die gewoonweg een kans nodig hadden. Dat deze manier van denken en werken succesvol is blijkt wel uit het feit dat er van de 23 edities slechts 6 niet uitverkocht waren.

Een aantal toppers die sindsdien de revue hebben gepasseerd zijn: Outblast, Luna, Technoboy, Lenny Dee, Pavo, The Prophet, Dana, Zany, Panic, Masochist, Delta 9, Super Marco May, Activator, The Beholder, Brennan Heart, Jimmy The Sound, Vortex, Zenith, Deepack, Trance Generators, Sunny D, Gizmo, Showtek, Darkraver.

Vele van deze namen hadden toentertijd niet de status die ze nu hebben maar stonden hun mannetje wel. De vaste groep dj's bestond toen uit: Trilok & Chiren, Sunny D, Da Pauli, Uzi & Da Mouth of Madness, Mod & Fonzie, Frankie SL aka A-Drive, Exin & Rydon.

Zoals je ziet zijn er hiervan een aantal inmiddels doorgebroken als nationale artiesten en draaien op belangrijke evenementen door het hele land.

Wat is er nou dan verandert met toen? Eigenlijk best weinig. Er wordt nog steeds geprobeerd het beste van het beste te boeken en daarnaast nieuwe, frisse talenten te zoeken. Inmiddels heeft de nieuwe generatie dj's zich gemeld. Jongens zoals J-Lines, Da Ganzez, Bass Brothers, Cyro, The Patient, Dr Smog en Pitch zijn zeer getalenteerd en krijgen een kans om zich te bewijzen op de aankomende edities van 2 Fast 4 Trance. Om dit 4-jarig bestaan te vieren is er gekozen om een line up te maken die het oude met de nieuwe verenigt.

Zo hebben we uit de oude doos: Trilok & Chiren, Sunny D, Fuckface, Jordens, Buzz Fuzz, Rabies & Alian, Dano en Flamman & Abraxas. De nieuwe generatie toppers is daar aan toegevoegd: Daniele Mondello, Tommyknocker, Clive King, The Rapist en Nosferatu.

Dit keer heeft de organisatie besloten om één van de snelst opkomende dj's van het moment namelijk J-Lines een eigen ruimte te geven waarin hij de hele nacht zal laten zien waarom hij zo bijzonder is. Het concept "Infected by J-Lines" wordt in de bovenzaal van Rumours gehouden.

Daarnaast zal ook het concept "Something 4 your mind" in de voorste zaal worden gehouden. Net als de vorige editie zal hier oldschool en early rave ten gehore worden gebracht.
 

Poltergeist Y2K Hardcore edition7-13-06
In september van afgelopen jaar is de eerste editie van Poltergeist gehouden. Hierbij waren de drie area’s opgedeeld in verschillende Hardcore tijdperken. De main area was 1996 tot 2000, de tweede area 2000 tot 2004 en de derde was Hardcore van 2005. Het succes van de 2000 tot 2004 area was enorm. Daardoor zal bij de volgende editie van Poltergeist op 30 september 2006 in Happy Dayzz te Culemborg dit het thema worden van de main area: Hardcore van 2000 tot 2005.

Y2K Hardcore
Poltergeist is niet zo maar een Hardcore feest. Naast de Hardcore en Early Hardcore area zal er een area zijn toegewijd aan de Hardcore van 2000 tot 2005. Voor velen was dat de periode dat ze voor het eerst naar een Hardcore feest gingen en daar geweldige tijden gehad hebben. Poltergeist zet die periode uit de Hardcore geschiedenis nog eens in de spotlight. De artiesten duiken nog eens goed in hun platenkast en zoeken juist die tracks eruit die waar iedereen toen helemaal los op ging. Natuurlijk zullen ze ook veel van hun tracks laten horen die ze de afgelopen jaren gemaakt hebben.

Present en Early Hardcore
Natuurlijk kan de Hardcore van tegenwoordig niet ontbreken. In area 2 kan genoten worden Industrial, UK Hardcore en Present Hardcore. Net zoals de afgelopen keer zal Partyraiser een twee uur durende set neerzetten. Hij zal proberen zijn set van vorig jaar te overtreffen, wat een zware opgave zal gaan worden voor het publiek. De beste Rookie van ons land Reiner is ook van de partij en zal op prime-time iets geweldigs neer gaan zetten. In de derde area wordt teruggegaan naar het vorige millennium met een lekkere dosis Early Hardcore uit de periode 1995 tot 2000.

Specials
Door de indeling naar tijdperk, zit deze avond vol speciale optredens. Bij het Live optredens van Evil Activities zullen tracks van de begin jaren langskomen zoals “Darkness At Noon”, ”MC's & DJ’s” en “Do You Like Bass?”. Ook de Live act van Endymion wordt volledig aangepast aan het thema met tracks zoals “We Are The Future”, “Mind And Body As One” en “Payback”. Drokz is gevraagd een speciale ode te brengen aan het inmiddels overleden label Cunt Records. Natuurlijk mag het Live optreden van Dr. Macabre niet vergeten worden. Een lekker potje Doomcore.

Toegang
Iedereen vanaf 16 jaar is welkom bij Poltergeist maar dan moet hij/zij wel aan een paar simpele voorwaarden voldoen die na te lezen zijn op de site www.powercore.nl. Wat zeker wel toegestaan is zijn sportschoenen, petjes en trainingspakken. Digitale camera’s zijn niet toegestaan. Wegwerpcamera’s zijn wel toegestaan, mits ze in de verpakking zitten. Zorg er voor dat je een geldig ID-bewijs bij je draagt. Hier kan naar gevraagd worden. Het feest zal beginnen om 21 uur en duurt tot 08 uur. De kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Ticketbox voor 22,50 Euro ex fee. De kaartverkoop start op 12 juli
 

Intoxicated - Nieuw concept van Cyndium7-13-06
Na Pandemonium komt Cyndium met spraakmakend nieuw concept, genaamd Intoxicated. Op 16 september zal dit feest, met de Amsterdam Studio's als lokatie, voor een zeer complete nacht zorgen. Een subtiele combinatie van de hardere stijlen met originaliteit hoog in het vaandel!

Zo zijn in de 3 areas zowel de huidige populaire, als de vergeten stijlen goed vertegenwoordigd. Met in area 1 Hardcore in al z'n verschillende sub-stijlen, maar altijd weer met een bepaalde eigenzinnigheid. Area 2 is vooral interessant omdat het de nieuwere Hardstyle naadloos verweeft met de eerdere generaties binnen deze stijl. Daarom introduceert Cyndium de revival van de 'Early Hardstyle'. In area 3 zal alles op alles worden gezet om de perfecte mix te maken van de stijlen die onstaan zijn begin jaren '90. Kortom, al het goede van Old-skool tot Old-Style, aangevuld met de huidige Jump.

Voor veel trouwe bezoekers zijn de Amsterdam Studio's vooral geliefd om de 'underground' sfeer en het feit dat het geluidsdichte studio's zijn. Er kan dus flink geknald worden. Qua aankleding zal dit feest alle voorgaande events van Cyndium overtreffen. En met op alle gebieden de best denkbare DJ's, kan dit feest gewoon niet aan je agenda ontbreken.

De voorverkoop is gestart op 21 juni en de kaarten zijn naast de bekende voorverkoopadressen natuurlijk te verkrijgen via ticketbox. Een kaartje kost €26,75, exclusief fee.
 

Total: 251 Now showing: 151 to 175
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-200] [201-225] [226-250] [251-275]