News & Updates

Nieuwe hardcore programma op pleasure radio!7-20-05
En vanaf nu elke donderdag de vernieuwde programma op pleasure radio. Nog meer vette beats en mixen en meer beuk en dreun werk.
Op deze site staan vanaf nu aan de rechterkant nieuwe links voor het luisteren naar pleasure radio.

Op de radio oa: Vette mixen, live sets... eigelijk alles wat hardcore is.

Elke donderdag avond van 21:00 - 23:00 nederlandse tijd is het tijd voor Bassmachine!!
 

Mythology 20057-19-05
Op zaterdag 10 september gaat het weer gebeuren! Boomin' Business presenteert voor de tweede keer Mythology in sportcentrum Kardinge, Groningen. Na een geweldige comeback in 2004 gaan opnieuw alle remmen los in de hoofdstad van Noord Nederland.

Deze editie kunnen de feestgangers de skills en sounds van meer dan 30 artiesten aanschouwen en ondergaan in drie area's (+ VIP area). De kenners onder ons weten wat dat betekent; The Tunnel is terug!

Area 1 is gelegen in de IJshockeyzaal en zal overwegend (early) Hardcore voortbrengen. Van 22.00 tot 07.00 uur zal al het goede van early rave en hardcore te horen zijn. Voor de liefhebbers besluiten we het feest met een raggende terrorset van Akira

Vorig jaar afgeladen vol en oergezellig; de Oldschool area. Wederom zal het restaurant worden ingericht voor de nostalgische klanken uit de begintijd van de (hardcore)house. Boomin' Business heeft de legendes van de Oldschool weten te strikken om naar het hoge noorden af te reizen; Rob & Mc Joe zullen een 1,5 uur set neerzetten.

Area 3 ‘The Tunnel’ zal niet alleen maar in het teken staan van terror. Er is gekozen voor het thema ´New Hardcore´, waarbij verschillende hardere stijlen vertegenwoordigd zullen worden. Zowel lokale als nationale DJ’s zoals Lunatic en E-Noid zullen de nieuwe hardcore vibraties ten gehore brengen.

Dit jaar zijn er voor de VIP’s twee area’s beschikbaar, een Backstage Hardcore VIP-area en een VIP-room met balkon. Wegens verscherpte veiligheidsvoorschriften van brandweer en gemeente kan Boomin' Business voor deze editie helaas niet over het zwembad beschikken. Verder hebben de VIP´s een snelle entree, gratis garderobe, welkomst cocktail & glowstick, meet & greet met de DJ´s, gratis salades & drankjes, en na afloop een goodie-bag met allerlei leuke gadgets!

Tickets zijn verkrijgbaar bij www.ticketbox.nl en www.freerecordshop.nl

Voorverkoop € 31,75 excl. Fee
VIP € 50,- excl. Fee
Deurverkoop € 42,50
 

Mythology 2005 en openlucht feest in groningen!7-7-05
28 augustus a.s. is het tijd om eens ontzettend hard Gronings Ontzet te vieren in de groninger binnenstad. Dus eens wat anders dan de jaarlijkse paardenkeuring en dat soort brave activiteiten. Dit gaan we doen met Boomin' Berend, een gratis openlucht festival op de Vismarkt. (Zie ook het topic op Partyflock.)

Door een aantal oorzaken hebben we Mythology een week moeten verschuiven, te weten naar zaterdag 10 september. De line-up is in principe al geruime tijd rond maar we kijken deze week nog even naar een aantal extra mogelijkheden. Eind deze week/begin volgende week zullen we de definitieve line-up aan jullie bekend maken.

We zijn de afgelopen dagen de grens van de 100 leden van de nieuwsbrief gepasseerd maar dat moeten er uiteraard nog veel meer worden en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Let dus goed op je mailbox want in de volgende nieuwsbrief laten we je weten hoe je kaarten voor Mythology kunt winnen!

En eindelijk is het zover! Met trots presenteert Boomin' Business ook de line up voor Mythology 2005.

Area 1 - (early) Hardcore
Buzz Fuzz
Vince
DJ Neophyte
Dano
Chosen Few
Dr. Rude
Rabutu
Akira
G-Town Madness (LIVE)

MC Lil´ Kasper

Area 2 - Oldskool
Rob & Mc Joe
Champ-e-on
Yves
Da Pauli
Easy A & Rayzor
Crazy Ed
Triple Six
Modtro
Oxytocin

Area 3 - (new) Hardcore
E-Noid
Lunatic
Miss Hysteria
The Guardian
Hazes
D-Noize
Wolf

Area 4 - VIP / All Styles
Bill
DiffreQ
Lenn
Chuck-E
Suspect One

Meer nieuws volgt...
 

Da Mouth of Madness, een geval apart7-7-05
Het is alweer een tijdje terug, en de hoofdrolspeler is een man die niet in het verleden leeft, maar wie herinnert zich niet het in Nederland wereldberoemde tv programma “Hakkuh” op TMF? Hierin werd heel gabberend Nederland besproken. Zoals gezegd, één van de aansprekende mannen toen, Da Mouth of Madness is nog steeds alive and kicking! Vorig jaar bereikte hij al de mijlpaal van 30 jaar, echter dit jaar (op zijn 31e) besluit hij echt uit te pakken.

Wie is Da Mouth of Madness eigenlijk? Laten we het anders zeggen, als je hem niet kent, heb je geen gabberhart, dat moge duidelijk zijn. Da Mouth, in het gewone leven Sietse, heeft alle, maar dan ook echt alle, grote evenementen op hardcoregebied gepresenteerd als een ware en warme host. Strakke Lyrics die lekker lopen op de beats van de dj, afgewisseld met emotionele en oprechte spreuken naar het publiek toe. De mensen die op Ghosttown zijn geweest, zullen de kreet wellicht nog wel kennen: “de haren op mijn ballen gaan rechtovereind staan, zo mooi vind ik dit!”.

In ’96 werd Sietse de vaste Mc van de Thunderdome tour, en zo ging het in rap tempo verder, hij is één van de grondleggers voor de huidige Mc’s, iets waar veel jongens hem dankbaar voor zijn. Na een aantal jaren van afwezigheid kwam in het nieuwe millenium een nieuwe Mouth terug, in zijn hoofd weer leeg, en klaar voor een nieuwe episode!

In zo’n enorm lange periode leer je natuurlijk veel mensen kennen, en zijn er veel vriendschappen gesloten. Samen met een enorme lijst van Dj’s en Mc’s waar Sietse een warme band mee heeft, zal de Rumours in Leeuwarden op 19 augustus voor even terug gaan in de tijd, van het befaamde en beruchte Oldstyle cafe naar de oude Thunderdomes tot aan het huidige Hellbound, alle artiesten van toen en nu komen samen!

Maar wie zijn dat dan?

Area1 – Hardcore/Darkcore/Industrial:
Luna
Vince
J.D.A.
Lunatic & Miss Hysteria
Masochist
100 Kilo Maarten
Uzi (feat. Da Mouth of Madness himself)
Sandman
Outblast
Catscan
Dr. Z-Vago
Bass-D
The Viper
DaY-már
Re-Style
Dj D
Jappo aka Unexist
Partyraiser
X-ess
Korsakoff
Omar Santana
Tha Playah
Headbanger
Jokey
Viruz
Sceletor
Dizzy
Killahbee
The Guardian
Shadowraiser
Vecino
Account
Flamman & Abraxas
Senators of Mayhem
Zamruel
Angerfist Live
The Wishmaster Live

Hosted by MC Double T

Area 2 Hardstyle/Oldstyle/Early Rave
Champ-e-on
T-Time dj Team
Sunny D
Lady Rhose
Da Pauli
Penoze
Buzz Fuzz
Dano
Pila
Justino
Meneer Harmsen
The Scientist
Rabies
Alian
DHHD Dj Team
Marlin
Micha B

Hosted by MC Wahyudi

Area 3 All Styles:
Kristof vs Mc Chukey
Drokz
Akira
RdZ
Ron
Baby Raw
Phatwax
Ree
Necrid
Noisekick Live
The Vizitor
Remsy
Thilo

Hosted by MC Announce

Zoals te zien is, zo goed al iedereen staat er tussen, van talenten naar echte bekende toppers! Het zal dan ook een avond worden om nooit te vergeten. Rumours ziet er natuurlijk van zichzelf al sprookjesachtig uit, we zullen dit deze avond met wat accenten aanzetten, en ook het geluid zal flink onder handen genomen worden, zodat alles goed tot zijn recht komt! Uiteraard is het wel zo, als de grote buitenlandse artiesten een grote boeking in het buitenland kunnen aannemen, wij ze niet tegen kunnen houden, en daar alle begrip voor hebben.

De toegangsprijs bedraagt 15 euro, en dat is natuurlijk geen geld voor zo’n onvoorstelbare line-up! Er zal alleen deurverkoop zijn, de deuren zijn geopend vanaf 22:00 uur en we gaan door tot 06:00 uur in de ochtend, zorg dus dat je er vroeg bent om teleurstellingen te voorkomen, want vol is vol!
 

E-Fect Outdoor Festival nu kompleet7-6-05
Nog een twee weken te gaan, alles en iedereen staat in de startblokken om te beginnen aan de opbouw van de vijf stages op hét festival van het Oosten: E-Fect Outdoor. Dragon, Daimoha, Agharta, Kureji en Akira Do zullen in totaal twee outdoor stages en drie circustenten beslaan. De twee outdoor stages is één gigantische mainstage en een special stage met een VIP-deck voor Dance4Ever & Future Dance-members en special guests.

Aan deze laatste is een actie gekoppeld, waar later dit bericht op terug gekomen wordt. Alles staat klaar om de gigantische batterij aan Italianen in te laden en op hun kompleet eigen stage los te laten op het publiek. De kaartverkoop bij Ticketbox, Free Recordshop en de grotere VVV-Kantoren in Twente laat zien dat het een zeer geslaagd festival gaat worden, dus al met al 16 juli aanstaande gaat het allemaal gebeuren!!

Dat de “E” in E-Fect staat voor the East van ons kikkerlandje is voor velen een bekend feit en wordt ook geuit in de vele top-dj’s, die naast legendes de verschillende stages bemannen. Naast de mannen uit het oosten Bobby V, Nero., Ricky Raw staan de Eastside Underground-mannen met onder andere Vinyl Junk, Rudeboy, Tomcat, Osiris, T-junction en de onnavolgbare MC Syco. Hierbij ontbrak eigenlijk nog één naam uit de oostenlijke regionen, die helaas verhinderd zou zijn. Nu is hebben zij deze week toch te kennen gegeven om alsnog tijd vrij te maken om dit keer wel op een E-Fectstage te kunnen staan: Raga en Extranza presenteren dan ook met trots op E-Fect Outdoor: Angerfist!!! Zij zullen de Akiro Do-stage op 16 juli gaan afsluiten met een hele speciale LIVE-act! Angerfist heeft zoals alle hardcore-liefhebbers weten een hele turbulente tijd achter de rug met vele boekingen in binnen- en buitenland en zullen dan ook op hun thuisbasis laten zien waarom.

Volgende week ligt ook de eerste release van Bobby V’s label V-Trax bij recess.nl, de Anthem van E-Fect. Deze vinyl bevat een hardtrance en hardstyle mix die gemaakt zijn door Bobby V en Activator. Tevens wordt op het festival de dubbelcd van E-Fect gepresenteerd, gemixed door eveneens deze beide heren. En zal ook vanaf 16 juli verkrijgbaar zijn op het grote evenement.

Extranza’s vaste partners in licht & geluid Creaby’s Laserevents en Orion, Oldenzaal zorgen weer voor een spektakel gedurende de gehele dag.

Vanaf 9 juli aanstaande gaat via www.outdooreffect.nl een grote SMS-actie lopen, waarop je een aantal Meet&Greets, CD’s en special treatments kunt winnen. Om kans te maken op de tickets, moet je het volgende doen:
- Surf naar www.dance4ever.nl volg de instructies en creëer in een paar seconden een ID.
- Daarmee stuur kun je een SMS sturen naar 7111 (€ 1,10 p.o.b ) met als tekst DANCE TICKET 1, 2 of 3. Voorbeeld; wil je naar VIP tickets meedingen dan; SMS DANCE TICKET 3 naar 7111. Na het versturen van je SMS krijg je direct bericht of jij de gelukkige winnaar bent!

Op de stations in Almelo, Hengelo en Enschede staan bussen klaar om de menigte, via een paar kleine plaatsen, naar het Hulsbeek te vervoeren. Voor verdere vragen hierover of wil je met een hele groep vanuit een andere plaats van de bus gebruik maken, kun je bellen met: 0541- 51 44 44 of www.brookhuisreizen.nl En voor de degenen, die met eigen vervoer komen, is vanaf de A1 het Hulsbeek al duidelijk op de borden aangegeven.

Zoals bekend houdt E-Fect altijd rekening met zijn muziekliefhebbende bezoekers en biedt altijd iets nieuws en unieks, maar weet ook top-acts te brengen voor betaalbare prijzen. Voor maar 27,50 euro is al het onderstaande op deze banging dag aanwezig.

De voorlopige Time- Table voor 16 Juli:

MAINSTAGE
12.30 - 14.00 Force 9
14.00 - 15.00 JP
15.00 - 16.00 Mike Heart
16.00 - 17.00 Marcel Woods
17.00 - 18.00 Scot Project
18.00 - 19.00 Fausto
19.00 - 20.00 Deepack
20.00 - 21.00 The Viper
21.00 - 22.00 Isaac
22.00 - 23.00 Bobby V
23.00 - 00.00 Dj Rob & Mc Joe
hosted by MC Syco

ITALIAN STAGE
13.00 - 14.30 Claudio Diva
14.30 - 15.30 Bruno Power
15.30 - 16.30 Jim Noizer
16.30 - 17.30 Analogic Disturbance
17.30 - 18.30 Killer Faber
18.30 - 19.30 Zatox
19.30 - 20.30 Jimmy The Sound
20.30 - 21.30 Daniele Mondello
21.30 - 22.30 Trance Generators
22.30 - 23.50 Activator
hosted by MC Da Syndrome

HARDCORE STAGE
13.00 - 14.00 Micha B
14.00 - 15.00 Abyss
15.00 - 16.15 Brennan & Heart
16.15 - 17.15 Sunny D vs Rhose
17.15 - 18.15 Champ-e-on
18.15 - 19.15 Dj Mantes vs Dj X-Fly
19.15 - 20.15 Ricky Raw vs Blackout.
20.15 - 21.15 Vinyl Junk
21.15 - 22.15 Rudeboy & Tomcat
22.15 - 23.15 Osiris & T-junction
23.15 - 23.45 Angerfist
hosted by MC Double T

FUTURE DANCE
13.00 - 14.00 Mike Palmer
14.00 - 15.00 Rico
15.00 - 16.00 Justino
16.00 - 17.00 Freddy F
17.00 - 18.00 Dj Coone
18.00 - 19.00 Vecino vs Cober
19.00 - 19.30 The Outlaws
19.30 - 21.00 Recess vs Dj Thor
21.00 - 22.00 Vrodo
22.00 - 23.00 Nero. vs Robbie Magura
23.00 - 00.00 Ruthless vs Replay
hosted by MC Trouble & MC Renegade
 

B2S Presenteert Hard Bass in de Jaarbeurs Utrecht7-6-05
Na een compleet uitverkochte editie van Hard Bass eerder dit jaar in de Zoetermeerse Silverdome, is de Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 29 oktober opnieuw het domein van dit succesvolle hardstyleconcept van B2S. Meer dan 30 artiesten en live acts zullen, verspreid over vier immense hallen en drie area's, de Jaarbeurs Utrecht weer op zijn grondvesten laten trillen.

Deze editie van Hard Bass wordt grootser en spectaculairder dan voorheen en zal daarmee alle eerdere Hard Bass feesten gaan overtreffen. Het thema is dit keer Crime Scene Investigations. De bezoekers zullen dan ook in alle facetten worden onderworpen aan geheimzinnige 'causes and causalities'.

Dat Hard Bass inmiddels meer dan alleen een Hardstyle-evenement is, komt in de Jaarbeurs Utrecht duidelijk terug in de programmering. De dj's op de mainstage zullen van jumpstyle en hardhouse opbouwen naar hardstyle en hardtechno om te eindigen met (industrial) hardcore.

Ondanks dat het lijkt alsof de battles onlosmakelijk verbonden zijn aan Hard Bass, zal het in de Jaarbeurs Utrecht de laatste keer zijn dat de dj-battles in deze vorm gehouden zullen worden. Speciaal voor dit afscheid wordt één van de hallen ingericht als 'battle area'. Een aantal van de populairste dj's zullen hier een 1,5 uur durende battle tegen elkaar gaan houden. Liefhebbers van oldschool, early rave en hardcore kunnen in de derde area terecht voor een nachtje ouderwets 'hakkuh'.

De line up voor deze Hard Bass wordt op maandag 1 augustus op de website van B2S bekend gemaakt.

De voorverkoop begint op zaterdag 9 juli exclusief via www.ticketonline.nl. Op zaterdag 16 juli start vervolgens de reguliere voorverkoop via de verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops. Tickets kosten € 37,75 (ex fee). VIP-tickets ŕ € 50 (ex fee) zijn zeer beperkt verkrijgbaar en bieden veel extra's waaronder toegang tot het VIP-deck. Wees er dus snel bij, want op is op!

Meer informatie over Hard Bass is te vinden op de website van B2S: www.b2s.nl
 

Fuck this tour7-6-05
Tot onze spijt heeft Francesco Iapicca (Jappo aka Unexist) onverwachts besloten dat hij op de laatste drie edities van de Fuck this Tour reeks niet zal verschijnen. Teneinde de privacy van de artiest te kunnen beschermen zullen wij niet dieper op de reden en/of oorzaak ingaan. Wij betreuren, maar respecteren deze beslissing en wensen Jappo veel sterkte toe in de komende tijd.

Dit betekent echter niet dat de tour hier stopt! O.G.P. en P.A.M. zullen er alles aan doen om de liefhebbers van de rauwere sound kwalitatief hoogstaande avonden te bezorgen. Onder andere Manu Le Malin, Catscan, Placid K, Nordcore (live), Hellfish en The Kotzaak Klan (live) zullen hun uiterste best doen jullie een keiharde avond te geven. Fuck this Tour ramt dus harder dan ooit!

Wat betreft vanavond 1 juli zullen we iedere bezoeker, die naar de Rumours in Leeuwarden komt, tegemoet komen in de drankkosten en deze trakteren op 2 gratis drankjes.


Ook Jappo wil graag zijn fans laten blijken dat hij het jammer vindt niet op de Tour te verschijnen, zoals op zijn site te lezen is.
 

Na een stilte weer terug!6-24-05
Na veel gedoe is de site weer online. Er waren wat problemen met de account maar dat is opgelost.
 

Core connexion - No limitations - No imitation6-18-05
Zoals veelal misschien al gemerkt hebben zal Core ConneXion voor het eerst sinds tijden buiten Wageningen een feest geven. Dit feest zal er een worden om nooit te vergeten. Zoals trouwe bezoekers van onze evenementen weten staan de feesten van Core ConneXion altijd voor een supergoede sfeer en snoeiharde muziek, gedraaid door de beste DJ’s die er zijn. Ook voor dit evenement zijn we dit van plan.

Alleen eerst het wat minder fijn nieuws, misschien had men Fuser al op de flyer zien staan. Hij is bekend van al onze eerdere feesten en hij verzorgt altijd de warming-up tijdens Chaoz the Battle. Onze resident DJ kreeg een hele mooie aanbieding om als resident DJ in de grootste Club van Oost-Europa te draaien. Namelijk in Palace te Siofok in Hongarije. Hier vind je meer informatie over deze club: www.palace.hu. Fuser is van begin juli tot eind augustus resident in die club naast vele grote andere namen. Deze kans mochten we hem natuurlijk niet ontzeggen, hoe jammer we het ook vinden dat hij er niet bij zal zijn. Dus moesten we opzoek naar een vervanger, en dat is niemand minder dan Angernoizer geworden. Deze DJ is bekend van Temple of Terror, Beter kom je niet en bijna alle andere goede terrorfeesten. Hij zal zeker een waardige vervanger voor Fuser zijn. Verder hebben we weer onze best gedaan om een zo goed mogelijke line-up neer te zetten. De Just-4U beschikt over 3 zalen, welke alle drie de avond beschikbaar worden gesteld. De grote zaal zal gebruikt worden voor de mainstream hardcore. Daarvoor hebben wij een selectie van beste DJ’s gehaald die we konden bedenken.

Ten eerste willen we jullie voorstellen aan diegenen die de spits gaan af bijten in de grote zaal deze avond. Twee DJ’s die natuurlijk niet mogen ontbreken in de Just-4U, Lunatic & Miss Hysteria. Deze twee staan tot nu toe op alle goede feesten in de Just-4U en bij dit event moesten ze zeker weer aanwezig zijn! Verder zijn Lunatic & Miss Hysteria natuurlijk ook bekend van Nightmare Outdoor, Hellbound, Hellraiser, Speedrazor, Raving Nightmare en vele andere evenementen. Met z’n tweeën weten ze wel hoe ze een zaal plat krijgen, dat gaat ze deze avond zeker ook lukken. Vervolgens is het de beurt aan een van onze vaste DJ’s, Trickster. Hij gaat al weer vele jaren mee in de scčne en heeft op veel grote feesten gedraaid, zoals Speedrazor en Hellraiser. Na Trickster zal er niemand minder komen dan Promo. Hij is natuurlijk bekend van alle grote hardcore evenementen die er zijn zoals Thunderdome, Masters of Hardcore, Nightmare en ga zo maar door. Ook is hij een van de beste producers ooit. En natuurlijk is hij de man achter Thirdmovement. Hij zal deze avond wederom laten zien dat hij bij de grote der aarde hoort, wees voorbereid op een hele beukende set! Hierna is het de beurt aan een andere Core ConneXion DJ, namelijk Raveroy. Naast de Core ConneXion feesten is hij ook bekend van Mania, Masters of Massacre en vele feesten in Zino te Tilburg. Hij weet wat draaien is zal dat deze avond weer bewijzen!Ten slotte is het tijd voor onze spetterende afsluiter van deze avond namelijk Endymion vs Nosferatu. We denken dat deze grootheden in de hardcore scčne eigenlijk geen introductie nodig hebben. De twee die samen Enzyme zijn begonnen en de twee die eigenlijk allebei niet te missen zijn op een goed feest. Daarom zijn we ook zeer vereerd dat ze voor ons een speciale vs-set willen doen. Reken maar dat als je tegen die tijd nog niet kapot bent dat je het na afloop van deze set wel bent!

In de tweede zaal zal er snoeihard gedraaid gaan worden, namelijk vooral Terror en Speedcore. Voor deze zaal hebben we als eerste Cup-A-Core uitgenodigd om zijn kunsten te vertonen. Hij is ondermeer bekend van I Hate Trance, Ondergrondse Herrie en Slaves to the Rave. Ook was hij altijd aanwezig op de Core ConneXion feesten als we iemand nodig hadden die keiharde Terror moest draaien. Na hem is het de beurt aan Angernoizer, zo als eerder vermeld komt hij in de plaats van Fuser, hij zal een goede vervanger zijn. Na Angernoizer is het tijd voor DJ Smurf. Deze uit de UK afkomstige DJ is in korte tijd een van de grootste namen op Terror gebied geworden. Hij staat op alle feesten waar ze een goede Terror DJ nodig hebben, zoals Nightmare, Thunderdome, Hellbound en Temple of Terror. Ook deze avond zal hij jullie laten weten wat echte UK Terror/Speedcore inhoud. Dit moet je niet missen!Tot slot zal Drokz zorgen voor een passende afsluiting in de Terror zaal. Hij gaat als sinds 1992 mee in de hardcore scčne. Vandaar de bijnaam “opa Drokz”! Er is geen groot feest geweest waar hij niet gedraaid heeft: Thunderdome, Masters of Hardcore, Nightmare etc. Hij doet het tegenwoordig wat rustiger aan met boekingen, daarom zijn wij ook heel erg vereerd dat hij wel naar ons feest toe wilt komen. Bereid je maar voor op de hardste Terror die je ooit gehoord hebt!!

De derde zaal die beschikbaar wordt gesteld in de Just-4U zal fungeren als Chill-Out. Dat zal wel nodig zijn, want op het moment dat je al het muzikale geweld even niet meer aan kan, kun je even bijkomen in de Chill-Out.

Voor de duidelijkheid nog even dit; het feest zal op 15 juli 2005 van 22:00 tot 06:00 plaatsen in de Just-4U te IJsselstein, deze locatie biedt plaats aan maximaal 1200 feestende mensen. Een kaartje in de voorverkoop zal € 15,- kosten, en zal te verkrijgen zijn via ticketservice. Dus als je zeker wilt zijn dat je binnen kan komen, koop dan snel een kaartje bij een van de 151 grotere postkantoren, de 33 GWK stationskantoren of 12 grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen of via 0900 300 1250 (0,45 cpm). Ook aan de deur worden nog kaartjes verkocht, deze kosten € 20,-.

Als je met de auto komt neem dan vanaf Utrecht de A2 richting ’s Hertogenbosch, vervolgens neem afslag 9 (Nieuwegein, IJsselstein). Na 1,7 km links de Oranje Nassaulaan op, dan na 500 meter links de Kasteellaan op, vervolgens 250m rechtdoor dan is de Just-4U aan de linkerkant. Met het openbaarvervoer neem je vanaf Utrecht CS de tram richting IJsselstein, de eerste tram terug naar Utrecht CS gaat om 6:29. Voor meer details zie www.9292ov.nl .Voor alle algemene voorwaarden en meer info zie www.core-c.nl of mail even naar events@core-c.nl.

Alle ingrediënten voor een super feest zijn aanwezig, dus we verwachten dan ook niets minder dan het beste, hardste en vetste Core ConneXion feest tot nu toe. Because there ain’t no party like a Core ConneXion party!
Be there….

groeten,

Core ConneXion
 

DNC komt naar Nederland6-18-05
Na lang wachten komt de Europese hardcore organisatie Death Noize Clan (DNC) naar Nederland. De prijsvraag op hun Oostenrijkse website www.deathnoize.org verklapt gelijk welke twee bijzondere artiesten dit weekend worden overgevlogen om ons land op stelten te zetten:

Which are the names of the upcoming consecutive events in the netherlands, where the ultimate gabber couple Skyscraper and Judg’Ann will represent the dnc for two days a la death noizes and will write a piece of history?

Als vertegenwoordiger van de Hongaarse hardcore delegatie zal DJ Skyscraper samen met zijn Zwitserse vriendin Judg’Ann de Zaanstreek doen trillen. Skyscraper draait al een aantal jaar mee en heeft al in meerdere Europese landen gedraaid maar nog nooit in Nederland, daar waar de hardcore scene het grootst is. Zowel mixtechnisch als creatief zullen Skyscraper en Judg’Ann zien dat Nederland niet het enige hardcore land is in deze wereld en dat Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije een harde inhaal race begonnen zijn. Aangezien Nederland natuurlijk wel goed vertegenwoordigd moet zijn deze avond komen niemand minder dan DJ Partyraiser en MC Terror de gasten verwelkomen.

Een onverwachte tegenslag zijn de aangekondigde stakingen op de dag van het feest. De organisatie Cuup.nl roept iedereen op om zoveel mogelijk met eigen vervoer naar het feest te komen en er rekening mee te houden dat er vrijdags geen treinen zullen rijden. De leden van de vakbonden FNV en CNV zullen namelijk vrijdag hun werk bij ProRail neerleggen tot 23:00 waardoor er waarschijnlijk de gehele dag geen treinverkeer mogelijk is.

Voor de mensen die graag op vrijdag kwamen maar het niet lukt om Waakzaamheid te bereiken is er dit weekend een tweede mogelijkheid om een optreden van de DNC artiesten mee te maken. Zaterdag zullen zij ondersteund door andere dj’s gaan draaien in jongerencentrum Solution in Hillegom. Meer informatie hierover is te vinden op www.Cuup.nl
 

Laatste nieuws Illegal vibes outdoor6-18-05
De kick off voor het Friese dance festival, Illegal Vibes Outdoor op 9 juli nadert en bij de organisatie, Forces of dance worden alle puzzelstukjes in elkaar gezet om er ook dit jaar weer een fantastisch feest van te maken, op het industrieterrein Oostpoort in Harlingen. Tijd om het een en ander uit de doeken te doen.

Mainstage
De Mainstage krijgt zoals eerder vermeld een andere plek waardoor we groter kunnen uitpakken. Deze zal recht tegenover de hardcore loods worden geplaatst en dus hebben we er een nieuw stuk grond gebied bij. Na Tom Harding vorig jaar is het dit jaar de beurt aan Marcel Woods om deze area in style af te sluiten! Deze area word gehost door Mc UB en zal op decoratiegebied volledig in het teken staan van Oosterse rituelen.

Timetable mainstage:

12:00-13:30 Jack Ohm
13:30-14:30 Phat Wax
14:30-15:45 Damian Keane
15:45-16:45 Roaric
16:45-18:15 Bobby V
18:15-20:00 Justino
20:00-22:00 Bas & Ram
22:00-00:00 Marcel Woods

Area 2 Hardstyle/ Jumpstyle
De Hardstyle liefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen. Deze area zal namelijk op de plek staan waar vorig jaar de mainstage stond. Door de verhuizing van deze area kunnen we hem ook aanzienlijk groter maken, wat dus ook betekend meer geluid!! Met namen als Daniele Mondello, Showtek, Jimmy The Sound en vele andere zit dit volgens Forces of dance wel goed. Samen met de futuristische aankleding, Vj PMM en host, Mc Da Mouth of Madness word dit ongetwijfeld een spectaculaire area waar je de nodige Hard en Jumpstyle klappers mag verwachten!

Timetable area 2:

12:00-13:45 The Demolition DJ
13:45-14:30 Da Pauli
14:30-16:00 Showtek
16:00-17:30 Mario Rizio
17:30-19:00 Jimmy The Sound
19:00-20:30 Orphean
20:30-22:30 Daniele Mondello
22:30- 0:00 C-Town DJ team

Area 3 Early Hardcore/ Hardcore/ Industrial
De enige area die onveranderd blijft qua locatie. De inmiddels roemruchte loods was al 15 x eerder het strijdtoneel van heftige feesten. Vorig jaar is gebleken dat dit de ultieme Hardcore area was en daar zullen velen van jullie het mee eens zijn! Ook dit jaar is weer een diverse en Harde line up samengesteld, wat te denken van de oude rot uit de vs Rob Gee of de Early man him zelf, Bass-D. Dit brute geweld zal Door Mc Double T nog eens worden onderstreept. Laat je wederom verrassen door het immense geluid en akoestiek wat deze area te bieden heeft.

Timetabel Area 3:

12:00-13:00 Shadowraiser
13:00-14:00 Champ-e-on
14:00-15:30 Bass-D
15:30-16:30 Defendor
16:30-18:00 Ophidian
18:00-19:00 Lunatic & Miss Hysteria
19:00-20:00 The Rapist
20:00-21:15 Bionic
21:15-22:30 Partyraiser
22:30- 0:00 Rob Gee

Locatie:
Industrie terrein "Oostpoort"ť in Harlingen. Als je uit Noord-Holland komt is het slechts 10 minuten over de afsluitdijk. Andere richtingen volgen de A7 en exit N31 Bezoekers die met het openbaar vervoer komen worden kosteloos van en naar het evenement gebracht. Bezoeker die met eigen auto komen kunnen onze borden volgen voor gratis parkeer mogelijkheden.

Voorverkoop:
Kaarten kunnen bij alle ticketbox adressen in Nederland gehaald worden voor € 25,- (ex fee) Voor alle andere vvk adressen kijk je op Illegalvibes.nl
 

DOTF heeft een nieuwe lokatie!!6-7-05
De afgelopen maanden heeft Defenders of the Faith een reeks feesten op de kaart gezet waarop vanuit diverse hoeken zeer positieve reacties zijn gekomen. Om de statements van DOTF te onderstrepen hebben deze feesten plaatsgevonden in het ‘Oude Cargo’ (Y-land) te Spijkenisse. Helaas heeft er een vervelende discussie plaatsgevonden tussen het management van het Y-land en DOTF, omtrent het niet nakomen van gemaakte afspraken. DOTF voelt zich daarom genoodzaakt om per direct alle geplande feesten in Y-land af te zeggen, en heeft zich afgelopen weekend ingespannen om een nieuwe locatie te vinden voor de komende concepten… en met succes!

Hardbeat Cafe (Club Coyotes) te Rotterdam begreep de situatie en heeft heel adequaat gehandeld door DOTF voorlopig als nieuwe resident organisatie te ontvangen. Dit brengt per direct een aantal voordelen voor diverse partijen,Rotterdam krijgt de komende maanden diverse concepten van formaat in het Hardbeat Cafe, georganiseerd door DOTF. Een gegeven waar menig partyganger zeer tevreden mee zal zijn;

Partners van DOTF die hun feesten hadden gepland in Y-land, verhuizen mee;

Club Coyotes zal de komende periode een gedaanteverwisseling ondergaan, er kan dus weer flink worden gefeest in Rotterdam!

Hoewel de oorzaak van dit persbericht uiteraard een zure appel is voor DOTF, zijn de gevolgen toch uiterst interessant te noemen! DOTF rekent als non-profit organisatie op de fans, de freaks van oldschool en early rave. Uit liefde voor de muziek en natuurlijk voor de trouwe aanhang en fans, is er alles op alles gezet om alsnog door te kunnen gaan met de feesten die door menigeen worden bestempeld als ‘echte underground’. Steun DOTF daarom door te laten blijken dat ook jij niet met je laat sollen door commerciële geldvreters.

Zoals in de agenda is te zien zal de ‘Concept Night’ op 8 juli 2005 dus plaatsvinden in het oude Hardbeat Cafe. Het paradepaardje van DOTF, dat al meerdere malen heeft bewezen hoe diep je kunt gaan met echte oldschool, is er helemaal klaar voor. The B-sides zullen worden vertegenwoordigd door DJ’s Panic, Lars, Rob Fabrie (Holy Noise), Stanton, Gijs, Pat C, Sneaky-D, Hilarious, Pita en Kip. Misschien moest dit feest ook wel gewoon plaatsvinden in Rotterdam, feit is… het gaat gebeuren!

Dit geldt ook voor ‘Frustratie door de Speakers’ op 22 juli, een feest dat een zeer toepasselijke titel blijkt te hebben… Hoe dan ook, DJ Reiner zal zijn birthday party dus ook vieren in het Hardbeat Cafe. Een feest met een meesterlijke line-up, een nacht die enkel zal draaien om zijn muziek, het belooft een superavond te worden. En ook hier geldt: al schreeuwen andere organisaties van de daken dat ze underground representeren… Neem eens een kijkje in de keuken van DOTF, dan proef je pas echt underground.

DOTF gaat door en ontvangt alle freaks van de oude sounds voorlopig graag in het oude Hardbeat Cafe!

See you there!

Meer info op www.dotf.nl of mail naar info@dotf.nl
 

DOTF concept night - The B-Side Edition6-2-05
Het lijkt erop dat de oldschool klanken weer een gevestigd plekje krijgen binnen de scene, en DOTF, oftewel Defenders of the Faith, is hierbij de lachende derde... Wij hebben onze roots nooit de rug toegekeerd, ook niet toen het minder populair was. Als uitvloeisel van onze beruchte DOTF Radio shows is de DOTF Concept Night een waar begrip geworden voor de echte liefhebbers van de oude school, dus daarom is het hoog tijd voor editie nummer #004 met wederom een nieuw bizar concept!

DOTF CONCEPT NIGHT #004, The B-Side Edition

De naam ?Frank de Wulf? zal voor de kenners niets anders betekenen dan de grondlegger van de ?B-sides?-reeks, uitgebracht als underground vinyl klappertjes van de bovenste plank, en nog beruchter gemaakt door clubs als ?Parkzicht?. DOTF trekt deze lijn door als concept voor de aankomende conceptnight! De genodigde DJ?s hebben maar één missie: het draaien van B-sides... Oftewel platen van ?Frank de Wulf?, danwel het draaien van B-kantjes van overig vinyl. Het oude Cargo Music & Party Hall in Spijkenisse maakt zich dus wederom op voor iets zeer speciaals...

De reputatie van DOTF heeft er ondertussen voor gezorgd dat veel DJ?s zich aanbieden om juist bij ons die extreem oude sounds te laten horen. Met gepaste trots presenteren wij dan ook een line-up die voor iedere gerespecteerde oldschool liefhebber DE reden is om dit feest niet te missen.

DOTF IS GOING TO DO IT AGAIN!

DJ Panic zal zijn rol vervullen met enkel de meest bizarre oldschool die zijn collectie rijk is, luisteraars van DOTF Radio weten nu al genoeg en daar laten we het bij.

DJ Gijs weet als grondlegger van het oude Demisec precies waardoor een organisatie als DOTF ooit is ontstaan, en zal dit keer enkel de B-sides draaien. Na zijn set op de Nightmare Outdoor volgt hier part II van zijn oldschool verhaal!

DJ Lars is voor de tweede maal aanwezig op de Concept night , sterker nog, er stond ons een berg ruzie te wachten als hij niet op de line-up mocht... als resident van DOTF Radio gaat ook hij de B-side strijd aan!

DJ Pita had ooit in Rotterdam geboren moeten worden, echter door omstandigheden is dit anders gelopen. Pita KENT, Pita SNAPT, Pita IS... Oldschool. Vanuit het zuiden des lands brengt deze nationale oldschool held zijn B-kantjes mee!

DJ Pat C weet als oud Parkzicht- en DOTF-resident exact waar de fijne kneepjes in muziek te vinden zijn, horen en zien = geloven. Deze keer geen solo van 18 uur zoals dat in het verleden te horen was op DOTF Radio, wel een zeer speciale set!

DJ Stanton & Sneaky-D zijn de gebroeders die dezelfde taal spreken, oldschool tot het bot en een battle waar nog veel verhalen over zullen komen. Geen plaat onder het stof is meer veilig en de B-kant daarvan zeker niet.

Rob Fabrie (Holy Noise) begreep simpelweg niet dat het vandaag de dag nog mogelijk is om echte oldschool te draaien, hij gaat eenmalig iets zeer speciaals ten gehore brengen. Wederom het bewijs dat het alsnog kan!

DJ Kip & Hilarious brengen in een battle een stukje housegeschiedenis waar je ?U? tegen zegt. Het is dan ook niet zo raar dat beiden residents zijn van DOTF. Dit maal geen hard techno, maar de geluiden van vroeger.

Kortom, niet meer zeuren over de ?echte oldschool feesten?. 8 Juli 2005 is de datum die je in je agenda moet zetten!

THIS WILL BE A TRUE DEFENDERS OF THE FAITH NIGHT!
 

4 juni Enter the dark 76-1-05
En daar waren we weer... we gaan vrolijk door Enter the Dark 7 zal gehouden worden op zaterdag 4 juni in onze vertrouwde locatie, Mounehoekje te Műnein.

Line-up:
Special guest from Helsinki, Finland:
- Criss [ Finnish Hardcore Crew ]

- Ferox [ Bionic / USR / Trancecore ]
- Devillien [ H2-Activities ]
- Necrid [ Hardcore Revival / Wicked City ]
- Orphagan [ Resident ]

Natuurlijk zijn er weer Audio-Visuals en vette decoraties zoals jullie die inmiddels al wel van ons gewend zijn!

Datum: 04ぶ�
Tijd: 21:30-04:00
Damage: 8,- euro, 6 euro voor 22:30!
Locatie: Mounehoekje, Műnein
Info: www.trancecore.nl

Allemoal weah komen dus!
 

2Fast4Trance - Witness The Rebirth5-31-05
Al sinds jaar en dag is 2Fast4Trance een begrip in dance-minnend Nederland. Een concept, dat alle hardere stylen omvat en altijd een vernieuwend tintje in zich heeft. Artiesten met een eigen herkenbare stijl zijn altijd de voortrekkers van dit evenement geweest.

Sinds dit jaar is het concept ?on the move? geweest met verschillende uitstapjes naar het midden en westen van het land, om nu weer te landen waar het thuis hoort enwel het Noorden! Om precies te zijn Friesland... 2Fast4Trance wordt een maandelijks wederkerend evenement in de beste locatie in het Noorden; Sans Souci, Berlikum. Momenteel worden hier gewoon dj?s neergezet zonder enig concept en wordt het roer vanaf juni omgegooid, waarbij de club een evenement-locatie wordt. En één keer in de maand in deze; 18 juni, 30 juli, 27 augustus en17 september zijn de data, die je alvast dikgedrukt in je agenda mag zetten, want dan is het 2Fast4Trance terratorium!! Ook zullen onder subtitel verspreid over deze data de geliëerde concepten 2HardU4 en R U Ready 2 Jump voorbij komen?

Op zaterdag 18 juni 2005 is het eerst tijd voor 2Fast4Trance- ?The Witness of the Rebirth?

2Fast4Trance is back in Friesland!!!

Sans Souci bestaat al meer dan 30 jaar en is in die tijd tot in de perfectie verbouwd. De inrichting van deze club is prachtig en het geluidssysteem is fenomenaal te noemen. Daar waar op de huidige feesten dit geluidssysteem nog op een 40% van het vermogen staat te draaien, gaat het op 2Fast4Trance volluit. En dat mag ook wel met het geweld aan dj?s, wat er meteen op zaterdag 18 juni 2005 gaat komen met onder anderen: speciaal uit Italië komen overgevlogen Activator en Jimmy The Sound en verder zullen nog The Viper en Abyss hun kunsten gaan vertonen. Abyss is druk bezig met zijn nieuwe producties en op korte termijn zal dan ook een E.P. verschijnen vanuit Italië met zijn vernieuwende tracks erop. Een zeer speciale act zal op deze eerste van de vele 2F4T-avonden gepresenteerd worden onder de naam van ? Aces High ? Deze LIVE-act van onder andere de beukende Sunny D zal iedereen overrompelen met een vernieuwende harde sound. Leo Sondag beter bekend als Sunny D heeft samen met Sander Tol aka Dr. No jaren gewerkt om hun sound te perfectioneren en het in een goede live-set te kunnen gieten.

Zoals een 2F4T betaamd wordt er veel aandacht besteed aan de mannen en vrouwen, die met name in de noordelijke regionen als helden te bestempelen zijn. Voor de eerste editie van 2F4T in Sans Souci zijn dit o.a. Nero., Maddmaxx, Rico, Vecino, Ree, Da Maze, C-Town DJ team en Wicked DJ-Team! Maar ook het visueel aspect zal niet ontbreken. Danseressen/Acts, Decoratie en Specials zullen de avond nog verder aankleden.

Een nieuwe vorm van entertainment ligt momenteel in video animaties. Sans Souci hangt vol met grote en kleine plasma schermen waarop men de meest betoverende beelden kan laten zien. Op 18 juni zal dan ook een contest beginnen om alle beginnende VJ?s een kans te geven, te laten zien welke spectaculaire zaken zij op het witte doek kunnen toveren. Mocht dit je dus interesseren en willen meedingen naar de prijzen en VJ-award 2005 kun je je via e-mail aan info@extranza.com aanmelden voor deze grote contest verdeeld over 5 avonden met aan het eind van het jaar de grote finale met grootste prijzen!

VJ?s are the dj?s of the future?

Verdeeld over 2 area?s en met een entreeprijs, waarbij de schade zeer beperkt blijft in deze al drukke dagen met veel feesten en uitgaven, á ? 10,- zal op zaterdag 18 juni het feest om 22.00u losbarsten onder leiding van niemand minder dan MC Da Syndrome. Op de site van Sans Souci kun je verdere info?s vinden omtrent busvervoer en routebeschrijving. Gezien de lage entreeprijs is er geen voorverkoop en raden we je aan lekker vroeg te komen, want vanaf minuut één slaat de harde sound van 2FAST4TRANCE!!
 

Oldschool Madness - The Army Edition5-31-05
Op 4 juni zal in Enschede het leger in hoogste staat van paraatheid worden gebracht, er zal op deze avond een ware veldslag plaatsvinden in het complex van Go Planet (voormalig Condor City). Uit heel Europa en daarbuiten zullen soldaten aantreden om het gevecht met elkaar aan te gaan op de "Army edition" van Oldschool Madness, georganiseerd door de Eastside Underground. Op deze editie is ervoor gekozen om hardcore in de breedste zin van het woord te programmeren, in de grootste area zal het toegankelijke partycore, de rauwe industrial sound, het alles verpletterende terror/speedcore en het duistere darkcore aan bod komen. Op deze avond zullen er weer een paar ultieme battles gaan plaatsvinden, battles waarop deze organisatie het patent op heeft, er zal onder andere worden gestreden op 8 draaitafels en maar liefst 7 mixers. Doormiddel van de decoratie zullen de bezoekers zich op een waar slagveld wanen waarin internationale dj's elkaar zullen bestoken met knetterharde beats en snoeiharde geluiden.

Battlefield
In de main area zal de oorlog gaan losbarsten tussen soldaten uit Italië, Rusland en Nederland. Zo zal er een keiharde ontmoeting zijn tussen de soldaten van Oldschool Madness en die van TheThirdMovement, het gaat hier om een battle tussen Rudeboy & Tomcat en Osiris & T-junction, het zal een gevecht gaan worden waar met scherpe munitie zal worden geschoten. Ook zal er een battle gaan plaatsvinden tussen de generalen van de Nederlandse hardcore, de generalen uit het oosten, Vinyl Junk & Cixx zullen het gevecht aangaan met de twee uit het westen, Bass-D & Partyraiser, deze vier zwaargewichten in de scene zullen elkaar bestoken met mortieren en beats van boven de 160 bpm. Deze battle zal plaatsvinden op maar liefst 8 decks en 7 mixers !!! Verder zal er nog een battle zijn tussen de Italiaanse DJ D en de sluipschutters van Endymion. Verder zullen er nog een aantal solo optredens gaan plaatsvinden in deze area, zo zal de rus Boris Valeo laten horen dat ze in de voormalige Sovjet Unie wel raad weten met de hedendaagse hardcore en zal de fransman Tieum zorgen voor een duister uurtje frenchcore, de twee nieuwelingen uit Enschede zullen iedereen laten zien en horen waar ze voor staan, Cemon Victa zal dan ook voor een uur beukende en zagende herrie gaan zorgen en de speakers eens flink op hun donder geven. Voor de echte terrorfreaks is er deze keer een live act de de bezoekers zullen trakteren op een mitrailleursalvo van knetterharde beats, Noisekick zal voor flink wat hak en zaagwerk gaan zorgen. Speciaal uit Italië zullen officieren worden overgevlogen om een tweede live act neer te gaan zetten, de Meccano Twins beter bekend als Art of Fighters zullen deze avond compleet maken en iedereen een onvergetelijke avond doen bezorgen. De avond zal worden gehost door de vaste Mc van de Eastside Underground, MC Syco zal op zijn energieke manier de bezoekers opzwepen op en manier zoals alleen hij dat kan.

Timetable Battlefield
21:00 - 22:00 uur Cemon Victa
22:00 - 23:00 uur Rudeboy & Tomcat vs. Osiris & T-junction
23:00 - 00:00 uur Tieum
00:00 - 01:00 uur Boris Valeo
01:00 - 01:30 uur Art of Fighters *LIVE*
01:30 - 02:30 uur Dj D vs. Endymion
02:30 - 03:00 uur Noisekick
03:00 - 04:00 uur Cixx & The Vinyl Junk vs. Partyraiser & Bass-D


The Bunker
In de tweede area zullen de rookies aantreden die deze area gaan vullen met alle harde stijlen die er zijn op dit moment. Ook hier zal er gestreden worden op het hoogste niveau, de rollende beats zullen dan ook door deze bunker heen dreunen en zal er ook hier niks ontzien worden.Er zal in deze area een opbouw vinden van lekkere classics en techno, naar hardcore en darkcore, met daartussen lekkere oldschool en early rave.
De line up en time table van deze area is alsvolgt;

21.00 - 21.55 Holly (a.k.a. The Syne) classics
21.55 - 22.50 Hinzy techno
22.50 - 23.40 Vecino oldschool
23.40 - 01.15 DNS & Planet X early rave
01.15 - 02.10 Thijzzz darkcore
02.10 - 03.05 Hazes hardcore
03.05 - 04.00 Discord >180 bpm


Openbaar Vervoer
Vlakbij de lokatie is het NS station Enschede Drienerlo, deze ligt naast het Arke stadion. Als je dit perron afloopt ga je beneden naar rechts en loop je richting de Cinestar bioscoop, deze passeer je aan de linkerkant en je staat direct voor de ingang van Condor City . Vanuit de trein is het 2 minuten lopen.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Condor City. Alle parkeerterreinen zijn
geopend en het parkeren is bovendien gratis. Condor is per auto uitstekend te bereiken, hou op de snelweg A35 (deze sluit aan op de A1 bij Hengelo)Arke stadion/universiteit aan en de parkeerterreinen staan op borden langs de aanrijroutes aangegeven. Vanaf de parkeerplaats is het 2 minuten lopen.

Legimitatie
De minimum leeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. Neem hierom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatie bewijzen.

Lokatie
Go Planet (voormalig condor city)
Colloseum 70 (naast het arke stadion)
Enschede
Voorverkoop 18 euro (ex. fee)

Next events
East Ridahz of Hardcore: Op 25 juni zal de volgende East Ridahz of Hardcore weer zijn in Metropool in Hengelo. Deze keer als hoofdgast J.D.A., de rest van de line up is alsvolgt Darkcontroller, Tomcat, Rudeboy, XenoZide, Dr.Bob en Desolate 1, in area 2 staan Hinzy , DNS, Planet X, Vecino, M-Chaos en 2-Junxion in de line up. Let op er is allen deurverkoop en vol =vol !! Entree is 10 euro.
 

Project Doom - 4 hardcore area's5-31-05
Na verschillende evenementen te hebben georganiseerd in Vlaardingen en omstreken komt Hard Events op 24 september in de Utrechtse City Hall met Project Doom. In deze ondergrondse locatie zullen de bezoekers getrakteerd worden op vier zalen met: "Vette Hardcorestylen" De verdeling van de zalen en de line ups zien er als volgt uit:

De eerste zaal en tevens de grootste zal in het teken staan van hardcore en darkcore. De opening wordt verzorgd door niemand minder dan de inmiddels zeer bekende Partyraiser ook Lunatic & Miss Hysteria hebben regelmatig op een concept van Hard Events gestaan en zullen daarom ook nu weer hun kunsten vertonen. Voordat de live act begint kunnen de bezoekers nog los gaan op de hardcore beats van X-Ray en na de live act is het de beurt aan de regio DJ, Syndrome. De live act in deze area wordt verzorgd door iemand minder dan Angerfist. Nosferatu zal afsluiten en doorgaan tot de laatste uurtjes Kortom een zeer knallende line up met als extra aanvulling MC Double T.

De tweede area zal in het teken staan van diverse stijlen. De opening zal door Ozymandias worden verzorgd. Ozymandias staan in de regio bekend als een dj van een unieke hardcore sound die hij dan ook op de avond ten gehore zal brengen. Hard Events trekt een bekende oud parkzicht dj's naar Utrecht toe namelijk, Stanton die samen met zijn broer Sneaky-D een twee uur durende set zal neerzetten Beide dj's zullen zich richten op wat oldschool en early rave. Vervolgens zal het de oldschool sound geleidelijk weer worden terug gebracht tot hardcore mix, verzorgd door Noizer. De afsluiter van de avond zal Akira voor zijn rekening nemen. Zaal twee zal met wat terror worden afgesloten.

Talenten sturen regelmatig demo's and stuff like that naar Hard Events. Helaas is het niet mogelijk om al deze mensen op een event te plaatsen. Op Project Doom hebben we een speciale ruimte gemaakt voor de talents zodat zij hun kunsten kunnen vertonen. Talents is niet meer het juiste woord want sommige van deze artiesten hebben al op een groot aantal evenementen gestaan. De line up voor deze avond zal bestaan uit C-Kay, G-Tonix, Laser Chaser, Bigfoot en Phenom. Hou deze artiesten maar in de gaten want dit zijn de dj-s van de toekomst!

De vierde zaal staat in het teken van de Elimination Project. Deze twee gasten vieren hun verjaardag en zorgen binnen Project Doom, voor een eigen feest. Wie nemen ze daarvoor mee? HardManiacs, Genius, Darkvizion en The Ultimate-R In deze zaal is ook een live act namelijk van niemand minder dan Evil Activities. De host van deze area is MC M-Shane hij mag natuurlijk niet ontbreken bij welk hardcore evenement dan ook van Hard Events.

Kortom 4 zalen waren met daarin een grote selectie aan dj?s. Voor iedereen wat wils. Kaarten zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via ticketservice. De draaitijden staan hieronder vermeld. Voor meer info check: www.hard-events.nl

Area 1 Hardcore & Darkcore Area
23.00 - 00.30 uur Partyraiser
00.30 - 02.00 uur Lunatic & Miss Hysteria
02.00 - 03.30 uur X-Ray
03.30 - 04.00 uur Angerfist (live)
04.00 - 05.00 uur Syndrome
05.00 - 06.00 uur Nosferatu
MC Double T

Area 2 Oldschool, Eary Rave, Hardcore & Terror
23.00 - 00.30 uur Ozymandias
00.30 - 02.30 uur Sneaky-D & Stanton
02.30 - 04.00 uur Noizer
04.00 - 06.00 uur Akira

Area 3 Talents
00.00 - 01.30 uur C-Kay
01.30 - 03.00 uur G-Tonix
03.00 - 04.00 uur Laser Chaser
04.00 - 05.00 uur Bigfoot
05.00 - 06.00 uur Phenom

Area 4 The Elimination Project Party
23.00 - 00.00 uur HardManiacs
00.00 - 01.00 uur Genius
01.00 - 01.30 uur Evil Activities (live)
01.30 - 03.00 uur Elimination Project
03.00 - 04.00 uur Darkvizion
 

Hardcore Revival - The Expansion of the Core5-17-05
De organisatie draait momenteel op volle toeren, overuren worden niet geschuwd om iets erg moois uit de kast te trekken. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?
Hardcore Revival, The Expansion of the Core zal op 21 mei een nieuwe stap betekenen voor de Defenz Crew, een stapje groter, een behoorlijke uitdaging.

De Flowerdome in Eelde wordt omgetoverd tot een echte undergroundlokatie. En we zijn er klaar voor, het geluid gaat knallen, een spetterend decor, mooie podia, alle ingrediënten voor een Hardcore Revival editie in een grotere jas!

Als eerste even alle zaken op een rijtje over de avond zelf, zoals de meeste mensen inmiddels hebben gezien is er een internationale top line-up samengesteld, gevuld over 2 zalen, hedendaagse hardcore- en een early hardcorearea! De timetable ziet er als volgt uit:

Zaal 1 HARDCORE

22:00-23:00 Ophidian vs Zamruel
23:00-23:50 Catscan
23:50-00:40 Paul Elstak ft. Mc Ruffian
00:40-01:00 Serial Killaz Live
01:00:01:50 Vince vs Unexist vs Viper
01:50-02:10 Mysteryguest Special Performance
02:10-03:00 D-Passion
03:00-03:20 Art of Fighters Live
03:20-04:20 Tommyknocker vs Wishmaster
04:20-05:10 Endymion vs Nosferatu
05:10-05:30 Destroyer live
05:30-06:30 Evil Activities
06:30-07:00 Unexist Final Scratch

All night hosted by Mc Syco


zaal 2 EARLY RAVE

22:00-23:00 Lenn vs Tomcat
23:00-00:00 Bass-D
00:00-00:50 Dr. Z-Vago
00:50-01:20 G-Town Madness live
01:20-02:10 Boris Valeo
02:10-03:00 Account
03:00-03:30 Human Resource Live
03:30-04:20 Dano
04:20-05:10 Buzz Fuzz
05:10-06:10 Vinyl Junk vs Rudeboy
06:10-07:00 Mainframe

All night hosted by Mc Double T

Zoals jullie wellicht zien is er een Mysteryguest, dit is rechtstreeks uit de USA, Omar Santana!

Speciaal voor dit evenement heeft hij een Hardcore Revival Anthem gemaakt en een 12 inch op het H2OH label is het resultaat. Deze zal in gelimiteerde oplage te koop zijn, onder andere op het feest zelf bij de Mid-Town Stand.
 

First Gig @ Revolution!!8-14-03


This party will be my first gig. What i want at this party is let you experience and enjoy some old hardcore from 1993 till 1999!
So be there from 21:00 till 22:15 :-)

Think of trax like: Underground nation of rotterdam - Bitch!, Buzz fuzz - Jealousy is a mf, Stunned guys - Beats time, The lawyer - Yo dj and many more!

Goto Revolution events website for more info.
 

A message 4 you all5-22-03
This is for all the people who want to add their party on this site. Don't put them on the newsgroup or guestbook anymore. It will be deleted.
Put your party in the party agenda.
 

New banner exchange system!4-21-03
I have a new banner exchange system installed. everyone who has a website can join and use it to increase traffic. Click on the banner to join:

<-center>
 

Party info10-6-02
Play list of all dj and live performances @ Thunderdome a decade.

Area I (1992-2002):
22:00 - 22:45 Dano
22:45 - 30 Weirdo
30 - 00:15 Jeroen Flamman
00:15 - 00 The Prophet
00 - 45 Gizmo
45 - 30 The Darkraver
30 - 15 Pavo
15 - 30 Rotterdam Terror Corps (live)
30 - 15 Dj Rob & Mc Joe
15 - 00 Dj X-Ess
00 - 15 Leviathan (live)
15 - 00 Buzz Fuzz
Host: Mc Tern Terror

Area II (1997-2002):
22:00 - 22:45 Delirium
22:45 - 30 Lenny dee
30 - 45 The Horrorist (live)
45 - 00:30 Bass D & King Matthew
00:30 - 15 Outblast
15 - 00 Endymion
00 - 15 G-Town Madness (live)
15 - 00 Vince
00 - 15 Acardipane (live)
15 - 30 3 steps ahead tribute (live)
30 - 15 Promo
15 - 00 Catscan
00 - 45 Lady Dana
45 - 00 The Stunned Guys (live)
Host: Mc Drokz
 

Party info9-23-02
REAL HARDCORE

26 OKTOBER HUIZE MAAS GRONINGEN

DJ'S ENDYMION, RAYZOR, EASY-A, CHUCK-E, BILL, CROSS-OVER.
LIVE: G-TOWN MADNESS
HARDCORE HOOLIGANS


HOST: MC LIL'KASPER

Click on More info<-p>

 

New Design8-12-02
The nxs forum has changed his name into Dark Society Forums and has also a new design.
I have also added the forum button to the main screen.

Check it out!

Enter the forum<-p>

 

Newz8-10-02
After the guys of blackholerecordings have taken out the tiesto.sucks.nl url i have made a new one.
Also there have been some changes in the content and gfx part of the site. All original artwork have been removed and replaced with gfx i have made.
Also the links and main page are gone. Wich leaves the newsgroup and music page intact.
Have FUN!!!

Site can again be reached at: WWW.TRENS.SUCKS.NL
 

Total: 251 Now showing: 226 to 250
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-200] [201-225] [226-250] [251-275]