News & Updates

The ultimate seduction9-28-07
THE ULTIMATE SEDUCTION

5 oktober 2007 // Hollywood Music Hall // Rotterdam

Na de laatste - geheel oranje getinte - succesvolle en ramvolle editie van The Ultimate Seduction tijdens de Koninginnenacht, strijkt dit concept wederom neer op de Delftsestraat in Rotterdam in de Hollywood Music Hall op vrijdag 5 oktober a.s. voor een nieuwe snoeiharde zinderende harder-styles-only nacht. Drie zalen zullen volledig in het teken staan van de hardste hardcore, de dikste hardstyle en de vetste jumpstyle en french tek!

In de Danceplanet, de grootste zaal die Hollywood te bieden heeft, zal hardcore de boventoon voeren waar nieuwe talenten elkaar afwisselen met oudgedienden uit de hardcore scene. Zo zullen de grote afwezigen tijdens A Nightmare Outdoor, hardcore grootmeesters Paul Elstak en Panic, hun gemis op de Binnenmaas ruimschoots goed gaan maken in de Hollywood Music Hall met een ongetwijfeld dikke DJ set, naast jonge talenten als Darkvizion - die binnenkort zijn debuut release zal presenteren op het vermaarde Terror Traxx label - en SPete (Traxtorm Records). De altijd gezellige, chaotische en energieke combo Masters of Ceremony zal weer eens live laten zien op 5 oktober dat het één van de populairste en meest gewilde hardcore acts is van het land en ver daarbuiten. Verder maakt Megarave Records’ frontman en multi-getalenteerde DJ/producer Headbanger zijn opwachting achter de decks en zal de Nightmare Outdoor main stage afsluiter Partyraiser, die het begrip “beuken” tot een ware kunstvorm heeft verheven, laten zien waarom hij een solo verdient in Ahoy’.

De Partyplanet wordt het domein van knallende hardstyle. In deze zaal zal het hoofdzakelijk een gezellig Rotterdams onderonsje worden met artiesten zoals Max Enforcer, Beholder en Balistic van het populaire Seismic Records label, al veelvuldig te zien in de booths van evenementen en festivals als Decibel, Defqon1, Q-Base, Qlimax, Hard Bass, Emporium, In Qontrol en velen meer. Mede-Rotterdammer en zeer veelzijdige jock Lars Tindy, bekend met en gedrild en bedreven in alle aspecten van de harde stijlen, zal voor deze gelegenheid slechts zijn favo hardstyle platen in de platenkoffer stoppen voor een zinderende set. Het jonge talent Rekardo zal laten zien waarom hij het stempel “talent” draagt en het StraightOn Recordings duo Trilok & Chiren, recentelijk nog te bewonderen in de Blue area van Defqon1, serveren back-to-back de dikste hardstyle klappers van het moment.

In de derde zaal - Planet 21 - wordt er een lekker blik jump DJ’s opengetrokken die een combinatie laat zien van getalenteerde nieuwkomers en ervaren platenruiters. Nieuw duo on the block Andy B. vs Defekt, binnenkort met hun eerste release uit op het jumplabel Tremble Tracks en tevens de residenten van de Hollywood Music Hall jump area, staan naast de Tremble Tracks grandmasters Genius, Digital Punk en het duo Bad Boyz die in de loop van de jaren al menig jump hit op hun conto konden bijschrijven. Verwacht van het Detonated Jumptraxx duo Noizer en Berry Morgana een heerlijk jump / french tek versus-setje en uiteraard zal Hollywood’s eigen The Nightraver het publiek tonen waarom hij wekelijks de Hollywood op z’n kop zet met zijn technisch perfecte en energieke sets!

Hieronder de volledige line up op een rijtje:

Hardcore:
Panic
Masters of Ceremony -Live-
Partyraiser
Paul Elstak
Headbanger
Spete vs. Darkvizion

Hardstyle:
Beholder
Balistic
Trilok & Chiren
Max Enforcer
Lars Tindy
Rekardo

Jump:
Andy B vs. Defekt
Bad Boyz
Digital Punk
Genius
Noizer vs. Berry Morgana
The Nightraver

Tickets zullen € 12,50 gaan bedragen en zijn verkrijgbaar bij www.easyticket.nl en aan de deur van de Hollywood Music Hall. Alle dames hebben voor deze gelegenheid gratis entree vóór 23.00 uur!

Algemene informatie:

Datum: vrijdag 5 oktober 2007
Naam: The Ultimate Seduction
Locatie: Hollywood Music Hall, Rotterdam
Tijd: 22:00 – 05:00
Prijs: € 12,50
Internet: www.ultimate-seduction.nl // www.mid-town.nl // www.hmh.nl
 

Underground Distortion vs. The Sounds of the Northside9-4-07
Zoals jullie al hadden gelezen is de versus een feit tussen beide organisatie's. En dat zal betekenen dat het feest een top editie zal gaan worden! Met een prachtige decoratie en een top geluid!

Laten we meteen maar beginnen met wat de line up betreft:

Line-up The timetable

21:00 - 21:45: Korath
21:00 - 21:45: Mastino
21:45 - 22:30: No Controle
21:45 - 22:30: Thrillseekers
22:30 - 23:15: Alex D
22:30 - 23:15: Terrex
23:15 - 00:00: Da Joker
23:15 - 00:00: Delic
00:00 - 00:45: Mastino
00:00 - 00:45: Ventura
00:45 - 01:30: Diabolic Virusz
00:45 - 01:30: Prolaxx
01:30 - 02:15: Psyco Brothers
02:15 - 03:15: Terrox
02:15 - 03:15: Twisthead
03:15 - 04:00: Live: The Untitled

Zoals jullie kunnen zien zal het niet aan de DJ's gaan liggen en aan de toevoegende Live act van niemand minder dan The Untitled zal het een spectaculair einde worden.

Aangezien de organisaties van beide partijen 't Mounehoekje willen omtoveren tot iets goddelijks, Zal er iets ongewoons ingehuurd worden! En wat nog meer ingehuurd zal worden maar mischien iets meer spectaculair is zal het geluids systeem zijn!

Wij beloven dat dit het hardste geluid zal zijn dat ooit in 't Mounehoekje geweest zal zijn.

De entree zal €7,50 bedragen en dat betekent dat je dit feest automatisch niet kan laten schieten.

De volgende editie staat gepland op 27 Oktober en dat zal georganiseerd worden door Hard Fusion Events. De line up is al bekent en als je meer informatie wild klik dan op deze link.

The Sounds of the Northside · Demon Sounds
 

Buzz Fuzz, Chosen Few en Dano in Groningen8-20-07
Deze nieuwe editie van Exorcism in Groningen belooft een waar spektakel te worden. Exorcism zal alle demonen weer gaan uitdrijven en dat gaat bepaald niet zachtzinnig gebeuren. Met hulp van het alom bekende platenlabel MOKUM zullen wij een 9 uur durende knaller van een feest te geven, en wat voor één.

Area 1
zal voorzien worden van de beste Oldschool, Early Rave en Hardcore sounds. Deze area staat in teken van de dj teams die zullen gaan strijden op een echte battle setup van 4 draaitafels en 3 mixers. Dat zal zeker ultieme battles en zeer speciale setjes gaan opleveren. En dan iets waar velen naar uitkijken, niemand minder dan Buzz Fuzz, Dano en Chosen Few zullen een exclusieve battle set gaan uitvoeren op de 4 draaitafels, en dat maar liefst 3 uur lang! Daarnaast natuurlijk het resident dj team, het Exorcism dj team (D-Noize, Diffreq, Wolf en Semca), die optimaal gebruik gaan maken van de battle set-up, dit zal dan ook een waar spektakel gaan worden.

De oldschool helden uit het noorden, Easy-a & Rayzor welke zullen gaan optreden als het Lords of Terror dj team mogen natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk draaien er nog meer dj teams waarvoor wij jullie verwijzen naar de site www.exorcism.nl of Exorcism vs Mokum World Wide Tour

Area 2
zal toneel zijn van de industriële sounds waar de schranz, tekno, industrial en darkcore beats keihard om je oren zullen vliegen. Hier zullen de battles of the north uitgevochten worden. Zo zijn er 2 Groningse, 2 Drenthse en 2 Friese teams samengesteld. Oa uit Groningen een battle tussen D-Noize en Benedito die een experimentele Schranz/Industrial/Tekno set ten gehore zullen brengen. Ook uit Groningen zijn dj Hazes en Fraction geboekt, voor het rauwe werk.Uit Friesland o.a. een battle tussen Terrox en Fiore, beiden ook goed bezig met hun carrière.

Area 3
is een uitstekende area voor de diehards, het zal hier zeer duister zijn met oa het snelle werk van dj Aso welke al een aardig lijstje aan boekingen achter zijn naam heeft staan. Omdat Exorcism ook talents de kans wil geven staan hier tevens een aantal dj´s waarvan de organisatie vindt dat ze een kans verdienen. Deze area is een Freestyle area waar je vele soorten duistere sounds zult horen.

Geluid
Het geluidssysteem dat er door de organisatie in Shadrak geplaatst wordt is bij de meeste bekend als snoeihard, en dat zal deze keer zeker niet minder zijn!!! In elke area zal er een geluidsinstallatie staan waar je de vingers bij af kan likken en een laser om ook de ogen wat te verwennen.

Shadrak
Het feest wordt gehouden in Shadrak. We maken gebruik van onze eigen soundsystems en de locatie ziet er door visuals en opbouw anders uit dan ‘normaal’. Het is een van de grootste locaties in de binnenstad van Groningen en we maken gebruik van 3 zalen, hierdoor passen er 750 man in, met ruimte om te bewegen...

Kortom, we doen er alles aan om alle elementen voor dit feest goed te regelen voor onze bezoekers. See you all on the 31th of August @ Undergrounddanceclub Shadrak?
 

Return up the Bass8-10-07
Return up the bass Classics

Voor alle Lowlands achterblijvers en Decibel Outdoor afterpartybeesten en natuurlijk onze vaste "harde" kern hebben wij weer een heerlijk programma in elkaar gedraaid. In de grote zaal zullen Arjan V en Spike de spreekwoordelijke spits afbijten met een gevarieerd aanbod van house en techno klassiekers. Ook jarige job Ricky da Dragon, één van de godfathers van de Rotterdamse housescene en oldskool gangster Psycko DJ gaan jullie aansluitend trakteren op classics in combinatie met eigen werk van Ricky. Gevolgd door een spetterende set van een van de populairste oldskool DJ's van ons land; DJ Stanton. Evenals de twee voorgaande edities presenteren wij als afsluiter wederom een ex-parkzicht resident. Ludie ook wel bekend als mc Joe de goed gebekte souffleur van DJ Rob zal de dansvloer laten trillen met de hits waarop je zo lekker los kunt gaan. De kleine zaal zal in het teken staan van de gebroken beat. Red Alert, Taa en Kid JB zijn breakbeatdeejays met skills die je versteld doen staan. Last but not least electro en chicago house klassiekers van ElectroRockers Seutek en David Vunk. Nog een tip koop je kaartje tijdig in de voorverkoop want vol is vol.
 

Earthquake · Germany 20078-10-07
Zoals eerder aangekondigd zal er ieder jaar ook een Duitse editie plaatsvinden van het concept Earthquake. Na het succes van de eerste editie vorig jaar in club Rheinwerk te Duisburg zal de 2007 Duitse editie wederom in het najaar plaats vinden.

Nieuwe locatie voor UHM
Het was reeds in 2006 bij UHM bekend dat club Rheinwerk in Duisburg en vervolgens Tarm Centre in Koln begin 2007 haar deuren zouden sluiten wegens omstandigheden.
UHM is dan ook direct op zoek gegaan naar nieuwe locaties in Duitsland waar het haar concepten de komende jaren zou kunnen presenteren maar waar ook een groei mogelijk zou zijn. Deze locaties zijn inmiddels gevonden! UHM kan met trots melden dat de beruchte en bekende Turbinenhalle in Oberhausen een van de vaste locaties zal zijn de komende jaren. Deze locatie,midden in het Ruhrgebiet, behoeft verder geen uitleg en heeft zich in het verleden keer op keer bewezen bij diverse hardcore evenementen. In totaal zijn er 5 volwaardige areas beschikbaar die in de toekomst wellicht allemaal minimaal 1x per jaar zullen worden ingezet voor een UHM concept.

Op Zaterdag 24 November 2007 zal de Turbinenhalle in Oberhausen dus voor de eerste keer de uitvalsbasis zijn voor een evenement van UHM. Deze Earthquake editie zal dan in de vorm van een 12uur durende rave (van 20uur tot 08uur) verdeeld over 3 areas gepresenteerd worden. Oberhausen is slechts op 25min afstand van de Nederlandse grens en is zeer centraal gelegen waardoor ook de Nederlandse party liefhebbers zeker de mogelijk hebben om deze unieke Earthquake editie te bezoeken.

Ook deze keer zal de organisatie kiezen voor een line-up waarin een mix van Duitse en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd is in combinatie met een aantal internationale top dj’s. Zo zullen meer dan 50 artiesten hun kunsten vertonen verdeeld over 3 areas!
De locatie Turbinenhalle heeft een zeer goed geluidssysteem maar de organisatie zal daarbovenop nog extra geluid bij plaatsen waardoor er 100% zekerheid bestaat dat er een bepaald volume gehaald kan worden. Met decoratie, de speciale inrichting van de mainstage, lasershows en het nodige entertainment zal er gegarandeerd de perfecte sfeer ontstaan zoals nooit tevoren. De line up zal 31-8-2007 bekend worden gemaakt!

Tickets
Tickets voor dit evenement zijn vanaf 31-8-2007 voor slechts Euro 19,50(ex fee) in de voorverkoop te verkrijgen via de CTS / Eventim in geheel Duitsland en de Ticketbox verkooppunten in Nederland of online E-tickets via www.u-h-m.com. Deze E-Tickets zijn per 11-8-2007 beschikbaar, alle andere verkooppunten zullen 1-9-2007 starten met de verkoop van tickets.

Overige info

Tijdens dit evenement zullen ook weer diverse stands aanwezig zijn waaronder een UHM stand waar je oa Earthquake merchandising en de nieuwste vinyl kan vinden en Cavello zal met een stand vertegenwoordigd zijn.
Ter info: tijdens dit evenement kan men gewoon munten/drinkcoins kopen waarmee dranken kunnen worden afgerekend. Er is dus geen verplichting met kaartsystemen in tegenstelling tot sommige andere locaties in Duitsland.
Er zijn talloze mogelijkheden om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Zo zijn er 2 verschillende treinstations en bushaltes op slechts 1 minuut loopafstand van de locatie. Er zullen ook elke 15 minuten bussen rijden naar de Turbinenhalle vanaf Oberhausen Hbf. Meer informatie over openbaar vervoer zal op de booklet flyer en de websites te vinden zijn.
De website www.earthquake-tour.com zal binnenkort actief worden en de laatste info is altijd te vinden op www.u-h-m.com
 

BKJN presenteert · Eindelijk weer Hardcore op de FFWD dance parade8-6-07
Aanstaande zaterdag komt de door zo vele geliefde stijl, hardcore, na bijna 10 jaar terug op de Rotterdamse dance parade. Met truck nummer 10 zal BKJN events voor in de stoet geheel gehuld in army-stijl de parade voorzien van de hardste beats. De voorbereidingen voor de Beter kom je niet truck zijn dan ook geruime tijd in volle gang en het kan dan ook niet anders dan een daverend succes worden. BKJN events roept iedere Hardcore fan op om gezamenlijk zijn of haar steentje bij te dragen op de parade en de grote afterparty in Tropicana. Met de titel: “the army will rise” zullen zij en alle bezoekers laten zien dat hardcore leeft als nooit tevoren. De artiesten die je daar bij gaan helpen zijn:

­
Beter kom je niet – Hardcore truck:
15.00 – 15.45: s'Aphira vs Na-Goyah
15.45 – 16.45: Partyraiser
16.45 – 17.45: Angerfist LIVE
17.45 – 18.45: Promo
18.45 – 19.45: Nosferatu
19.45 – 21.00: Catscan

Hosted by : Mc Joe


Beter kom je niet – Official afterparty
Aangezien er geen groot eindfeest is na de parade, organiseert BKJN een waardige afterparty. Op nog geen 5 minuten lopen van het eindpunt van de parade gaan namelijk om acht uur de deuren open van Tropicana op de Maasboulevard te Rotterdam. Met extra geluid & licht en een line up die harder is dan een gemiddelde baksteen kan er vrolijk door gehakt worden tot de volgende ochtend.

Mocht je in de voorverkoop geen kaartje weten te bemachtigen? Geen nood! Aangezien het een afterparty betreft zullen er ruim voldoende kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. Maar natuurlijk geld ook voor deze BKJN editie, dat uitverkocht echt uitverkocht is. Wacht daarom niet te lang na de parade en kom zo snel mogelijk richting Tropicana! De artiesten die je daar staan op te wachten en de bijbehorende draaitijden zien er als volgt uit:


­Beter kom je niet - Hardcore
20.00 – 21.00: s'Aphira vs Na-Goyah
21.00 – 22.00: Promo
22.00 – 22.50: Catscan
22.50 – 23.40: Angerfist
23.40 – 00.30: Rob & MC Joe
00.30 – 01.20: Nosferatu
01.20 – 02.10: Mobius & Mortis vs Eek
02.10 – 03.10: Dj D
03.10 – 04.10: Tha Playah
04.10 – 05.10: Art of Fighters
05.10 – 06.00: Akira vs Drokz

Hosted by : Mc Joe & Mc Linez

Harder dan de rest – Terror & Speedcore
22.00 – 22.50: Relbmut vs Reiner
22.50 – 23.40: Bryan Fury
23.40 – 00.30: Plague
00.30 – 01.00: Noisekick live
01.00 – 01.50: Vageman
01.50 – 02.30: Passenger of Shit live
02.30 – 03.20: The Vizitor
03.20 – 04.10: Angernoizer
04.10 – 05.00: Noizefucker VS Vahg

Zoals te zien in de timetable is ook de mystery guest in de tweede area bekend geworden. Na een daverend succes op Noisekicks verouderings proces komt niemand minder dan de Australische: Passenger of Shit voor de tweede keer ooit, zijn kunsten vertonen in Nederland. Deze zeer exclusieve speedcore act, is er een die je als liefhebber gezien moet hebben. BKJN events is dan ook zeer vereerd om deze producer nog eens te mogen presenteren aan het trouwe Nederlandse publiek.

­ Beter luister je niet
Donderdag 9 augustus is er weer een speciale BKJN uitzending op hardcore radio. De live show zal geheel in het teken staan van BKJN op de FFWD. Naast alle laatste info en nieuwtjes zullen er ook een aantal artiesten je een voor proefje komen geven zoals Rob & Mc Joe en Na-Goyah van coolman records. De uitzending is van 21.00 tot 23.00 en te beluisteren via www.hardcoreradio.nl

Tickets
Zoals gewoonlijk is de FFWD danceparade gratis en voor iedereen toegankelijk. De route en overige informatie vind je op de site van de FFWD. De Beter kom je niet afterparty kost € 18,- (ex ticketbox fee) in de voorverkoop en € 25,00 aan de deur. Voor alle overige info check je www.bkjn.nl

BKJN events hoopt iedereen zaterdag 11 augustus hakkend en springend met de zon op je bol te mogen begroeten. En is het je te hard? We dont care! Beter kom je niet!
 

The Eden Rave MMVII · op 10 november 20077-27-07
Vorig jaar maakte The Eden Rave na lange tijd een keiharde comeback. Het werd een geweldig feest waarbij de early hardcore battles vanaf het podium in het midden van de zaal euforisch door het publiek werden beleefd.

Op 10 november aanstaande sluit Dance 2 Eden haar 15-jarig jubileumjaar af met wederom vijf spetterende early hardcore battles tijdens The Eden Rave MMVII in de Vechtsebanen te Utrecht.

Ooit werd deze stad door de Romeinen gesticht. Ze noemden deze plek destijds 'Ultra Trajectum'. Dit ging echter niet zonder slag of stoot; er werd heel wat af 'gebattled' door de legioenen van het Romeinse leger. Anno 2007 (MMVII) worden deze battles muzikaal overgedaan door een selectie van de beste early hardcore DJ's uit de historie.

De line-up

Als afgezanten van Julius Caesar himself staan de Italiaanse The Stunned Guys op de planken. Dit duo heeft een waslijst aan hardcore-hits op hun naam staan. Om er een paar te noemen: Beats Time, Thrillseeka, Get This Motherfucker....

Ook uit Italie wordt Placid K overgevlogen, die al in het begin van het hardcore tijdperk veel vette platen heeft uitbracht op het Italiaanse label D-Boy Records.

De oude Romeinen hebben dan wel grote delen van de huidige beschaving voortgebracht, wij Nederlanders kunnen er trots op zijn dat de bakermat van de hardcore toch echt in ons eigen Holland ligt. Met namen als The Viper, Dr. Rude, Vince, Bass-D, Reza, Paralizer, Panic en The Beast zullen we dit tijdens The Eden Rave MMVII voor eens en voor altijd laten zien en horen!

De tweede zaal wordt traditiegetrouw gehost door Frontstar Events met 't Gezellige Oldskoolfeest. Hier zullen Petrov, Lars (3 uur) en DJ Rob (3 uur) je tijdens hun sets meenemen 'back to the oldskool'.

De volledige line-up van the Eden Rave MMVII ziet er als volgt uit:

Area 1: Early hardcore battles

The Stunned Guys
The Viper
Placid K
Dr. Rude
Vince
Bass-D
Reza
Paralizer
Panic
The Beast
Hosted by TMC

Area 2: 't Gezellige Oldskoolfeest

Rob & MC Joe (3 hour set)
Lars (3 hour set)
Petrov

Welke battles er precies zullen plaatsvinden op 10 november in de Vechtsebanen zal later bekend worden. Hou hiervoor Dance2eden in de gaten of schrijf je hier in voor de Dance 2 Eden e-mail nieuwsbrief.

Tickets

E-tickets voor The Eden Rave MMVII kosten in het jubileumjaar van Dance 2 Eden slechts € 25,- en zijn te koop via www.dance2eden.nl/etickets. Er wordt bij E-tickets geen presale fee in rekening gebracht.

Ook via TicketBox, Free Record Shop en Mid-Town kun je kaarten kopen voor € 25,-, alleen komt hier dan nog wel de presale fee voor de winkelier bij.
 

1000% Hardcore vraagt jou...7-27-07
1000% Hardcore is een van de concepten die zijn charme van intieme en keiharde hardcore heeft behouden in de loop der jaren. Op locaties als de Club Zyon, Perron 5 en de Waakzaamheid heeft 1000% Hardcore altijd een positieve stempel gedrukt en dat wisten jullie zeker goed te waarderen! Het was er altijd weer vet knallen en de sfeer is altijd steevast gewoon goed. Zaterdag 4 augustus zal die oude echte Hardcore sfeer uit de beginperiode weer boven komen in de Underground locatie de Club Latido in Amsterdam Noord.

Bij de echte Hardcore feesten draait het allemaal om de sfeer van onderlinge verbondenheid. De liefde voor moddervette bassen en snoeiharde sounds; hardcore to the bone. De opbouw van deze nacht zal oplopen van early rave tot snelle industriele hardcore. Er zal deze nacht dus absoluut geen andere stijl te gedraaid worden! Voor de liefhebbers van de in de oude stijl gegeven feesten is de Latido een goede locatie om lekker nostalogisch stampend te feesten. Voor iedereen die dat niet heeft mogen meemaken, is dit een moment om 1000% voor hardcore te gaan!

Zaterdag 4 augustus brengt 1000% Hardcore je de volgende dikke knallers: Baba, Bartello , Bass-D, Lunatic & Miss Hysteria, Noize Brotherz, Thundergods of Asgard, Turntable Terrorizersz Dj-Team en MC The Intellectual Killer. Reken maar dat deze gasten de Wheels of Steel voor jullie eens goed gaan beoefenen. Van oldstyle early rave tot een megavet industrieel einde, het kan altijd nog harder. En dat gaan jullie van 22:00 uur tot 05:00 uur beleven in de Club Latido Underground basement.

Via deze nieuwsbrief wil de organisatie ook verzoeken welke nummers er zeker gedraaid moeten worden door de dj's. Dus als je komt en je zou graag willen dat jou favoriete plaat wordt gedraaid, laat het dan weten via een bericht onderaan deze nieuwsbrief. De organisatie zal de artiesten oproepen om deze nieuwsbrief in de gaten te houden en de reacties mee te nemen in hun platen koffer. 1000% Hardcore wil dat jij een knallende nacht hebt, dus laat weten wat jij wilt!

Voor deze nacht zullen er vanaf volgende week speciale acties zijn. Meer informatie hierover kun je binnenkort vinden op http://www.clublatido.nl/ en www.vhsound.com. Dus houd de site en natuurlijk de opmerkingen hieronder in de gaten en doe je voordeel, ook jij kan een te gekke avond winnen bij 1000% Hardcore. Zet het feest vast in jouw agenda om het niet te vergeten!

Het Buikslotermeerplein is per auto en openbaar vervoer goed te bereiken. Met de auto neem je de afslag 116 op de Ringweg A10 en volg je de borden ‘Buikslotermeerplein’. In de avond kom je van Amsterdam Centraal met stadsbus 33, en ’s nachts met de Nachtbus 361, via Centraal en Rembrandsplein.

VHS nodigt de Underground Hardcore uit om zaterdag 4 augustus te laten horen dat hardcore niet alleen bestaat uit geluid en bassen, en dat 1000% Hardcore geen feest is maar een gevoel waar je achter 1000% voor gaat!!
 

Limburg Hardcore Invites 20077-19-07
Na de eerste 3 succesvolle Limburg Hardcore edities in 2006 met een programmering van uitsluitend Limburgse artiesten en niet te vergeten de gasten Tommyknocker, Nosferatu, Unexist, Tieum, The Viper en Evil Activities zal op vrijdag 21 Sept 2007 de 1e Limburg Hardcore Invites van 2007 plaats vinden in de locatie Carte Blanche te Weert.
Het was al eerder bekend dat het concept ook andere locaties in Limburg aan zou doen echter de keuze en beschikbaarheid van een geschikte locatie was geen gemakkelijke. De keuze voor de Carte Blanche is dan ook een logische, gezien het verleden en de staat van dienst in de hardcore scene van deze club in Midden Limburg.

Ook deze eerste editie van 2007 zal UHM opnieuw alles uit de kast halen om er een knallende editie van te maken op Limburgse wijze. Zo zal er op alle belangrijke punten nog meer aandacht worden besteed en zal de gehele productie geperfectioneerd worden ten opzichte van de edities in 2006.
Traditie getrouw zal de line up voor deze editie uitsluitend bestaan uit artiesten/dj's die in elk geval in Limburg hun “roots” hebben. Naast de UHM residents is er daarom weer een selectie gemaakt uit een mix van Limburgse talenten en de wat gevorderde artiest die in Limburg en zelfs daarbuiten de nodige aandacht krijgt door zijn verdiensten in de Hardcore scène.

Invites
De gasten die UHM voor deze editie heeft uitgenodigd zijn ook niet de minste.
DJ Neophyte is al ruim 13 jaar actief in de internationale hardcore scene. De tracks van de producer Neophyte zijn niet meer weg te denken uit de historie van de hardcore scene. Veel partybezoekers zullen ongetwijfeld goede herinneringen aan een van hun tracks hebben overgehouden. Het platenlabel Neophyte records staat dan ook voor kwaliteit releases die keer op keer een onmisbaar item zijn in de platenkoffer van de hardcore DJ’s.
De andere gast op Limburg Hardcore is dj Partyraiser. Hij is al heel wat jaren actief in de hardcore scene maar met name de laatste jaren staat hij enorm in de picture. De eigen uitverkochte evenementen in 2006 en 2007 en later dit jaar het concert in het Rotterdamse Ahoy geven duidelijk de populariteit van deze artiest weer. Zijn unieke platenkeus en mixtechnieken zorgen altijd voor een spetterend optreden. Beide heren zullen zich tussen al die Limburgse toppers ongetwijfeld moeten bewijzen zo is de verwachting.

Line Up:
Area 1: Hardcore freestyle
Neophyte
Partyraiser
DJ Wizard.
Triax
Dynamike
Freeze
Mr. Sinister
Energizer
X-treme
Crosswire
Mc B.I.G.

Area 2: from 22.00 – 00.00 Early Rave/Classics
Red Alert
Dennis The Menace
Quickswitch
R2B
Mol
Mc Sonik

Area 2: from 00.00 – 04.00 Darkcore/Industrial/Techno
2-Hard
Brainlock
Ogre
Pita
Brutal J

Voorverkoop
De kaarten voor deze editie kosten in de voorverkoop slechts Euro 12,50 (ex fee) en zijn vanaf zaterdag 21 Juli verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen in Limburg en via de Ticketbox verkooppunten. Daarnaast kan ook nog steeds via de UHM shop het kaartje (zonder fee) online worden gekocht.
Let op: vanaf 1-8-2007 zijn er ook E-tickets via de website van UHM te koop. Met een E-ticket kan je heel snel en veilig je kaartje kopen en bespaar je flink op de fee die de reguliere voorverkoopadressen standaard rekenen bovenop je ticket. Zo betaal je bij de aanschaf van een E-ticket slechts Euro 1,40 fee bovenop je ticketprijs. Meer informatie binnenkort op www.u-h-m.nl


LH Invites Christmas edition 2007
Het duurt nog even maar de organisatie kan nu vast melden dat net als vorig jaar een Kerst editie van Limburg Hardcore Invites plaats zal vinden in de locatie Obelisk te Vaals. In deze locatie hebben de LH edities in 2006 plaatsgevonden waardoor de bezoekers van deze edities weten wat ze kunnen verwachten. Tevens zal dit ook de enige jaarlijkse datum zijn dat er een hardcore evenement in deze locatie plaats gaat vinden. Noteer deze datum dus vast in je agenda!

Voor meer informatie: www.limburghardcore.nl en www.u-h-m.nl
 

Persbericht Halve Finale NDE 20077-13-07
“Een avond uit zoals het hoort: Swingend beginnen en knallend eindigen!”

Zaterdag 14 juli a.s. zullen 13 getalenteerde dj’s strijden om de titel “beste dj van Friesland” tijdens de halve finales in discotheek Sans Souci te Berlikum. De jury zal ook dit jaar bestaan uit gerenommeerde (internationale) dj’s, mc’s en producers uit de dance-scene.


De talenten ondergaan een strenge selectie waarbij er niet alleen wordt gelet op muziekkeuze en draaitechniek maar juist ook op presentatie, interactie en originaliteit volgens Tino Schurer (jurylid , internationaal dj en eigenaar van dance-organisatie Forces of Dance). Degene die op deze avond als beste uit de bus komen zullen het op 21 juli a.s. tegen elkaar opkomen in de finale die wordt gehouden tijdens het dance evenement Audio Shock te Leeuwarden.


Volgens internationaal dj en producer Domenique van der Niet zal dit zeker voor de bezoekers een zeer interessante avond worden vanwege de vele verschillende stijlen. Eindelijk is het weer eens mogelijk de avond een opbouw te geven met het bekende gevoel van vroeger. Een avond uitgaan zoals het hoort: lekker swingend beginnen en knallend eindigen! En als of dat nog niet genoeg is zullen de hekken knarsend en scheurend worden gesloten door een spetterend gastoptreden van twee bekende (internationale) artiesten uit ons eigen noorden.


Kortom een avond vol spanning en senstatie in een van de mooiste discotheken van het Noorden!


Halve finalisten: Barracuda, Revibe, Da Ganzez, DJ Alvez, NXS, Funky Minimal Tek Team, Liquid-E, Diabolic, Tarquin Kammeijer, DJ Fredy Phunk, DJ Fiore, DJ Mastino, Thrillseekers.

De avond begint om 22.00 tot 5.00 uur, en de entree is 5 euro inclusief 2 consumptiemunten!

Zie jullie zaterdag!
 

My way of life · DJ Hazes birthday party7-13-07
21 September viert DJ Hazes weer zijn b-day in the History in Tynaarlo.
Na het grote succes van vorig jaar, die bij de meeste mensen nog vers in het geheugen zit pakken we dit jaar nog groter uit met 4 area’s!!! Ook voor de eetlustige onder ons zal deze keer de snackbar open zijn.

In area 1 (the main) zullen deze nacht dj’s als D-Passion, Endymion, Tommyknocker, The Speedfreak en vele andere er alles aan doen om er weer een gigantisch feest van te maken. Als klap op de vuurpijl zal Shadowlands Terrorists er nog eens een party kicking live-act neer zetten.

In area 2 gaan we terug in de tijd van de Early rave & Oldschool met alleen maar oude klappers van de jaren 90, waar je niet op stil kan blijven staan. Special guest in deze zaal is The Darkraver, het feestbeest bij uitstek.

In area 3 zullen de local heroes hun steentje bij dragen aan deze editie van My way of life, door al hun favoriete platen aan jullie te laten horen.

Area 4 is voor de snelle mensen onder ons. Terror en Speedcore is hier de stijl die gedraaid zal worden. Met onder andere dj’s als The Vizitor, Noizefucker en Aso zullen zij de bpm hoog opschroeven. Aangevuld door een live-set van 1 uur lang door Noisekick hem zelf.

Hier de gehele line-up en timetable

Main
22:00 - 22:45 D-Nand & Lex D
22:45 - 23:30 Crossover
23:30 - 00:30 Lunatic & Miss Hysteria
00:30 - 01:30 Hazes
01:30 - 02:30 Tommyknocker
02:30 - 03:00 Shadowlands Terrorists
03:00 - 04:00 Endymion
04:00 - 05:00 D-Passion
05:00 - 06:00 The Speedfreak
MC: Double T

Early Rave/Oldschool
22:00 - 23:00 Paranoia
23:00 - 24:00 Nero & Crip
24:00 - 01:00 Tim-E & Marc Stevens
01:00 - 02:00 Crossover
02:00 - 03:00 Jordens
03:00 - 04:00 Darkraver
04:00 - 05:00 Easy-A & Rayzor
05:00 - 06:00 Triple Six & Diffreq
MC: Da Syndrome

Local Heroes
22:00 - 22:45 Markie
22:45 - 23:15 Stef
23:15 - 23:45 Nelis in the Mix
23:45 - 00:30 Psyco Brothers
00:30 - 01:30 Demon & The Vandal
01:30 - 02:30 Fraction & O.C.S.
02:30 - 03:30 D-Noize & Wolf
03:30 - 04:00 Earfuckers Dj Team
04:00 - 05:00 Genic & Orgazm
05:00 - 06:00 Prinzel & J-Lines
MC: Drip

Terror/Speedcore
23:00 - 24:00 Pitch
24:00 - 01:00 Sickness
01:00 - 02:00 The Vizitor
02:00 - 03:00 Noisekick
03:00 - 04:00 Noizefucker
04:00 - 05:00 Aso

Al met al genoeg redenen om op 21 september een kijkje te nemen op My way of life • DJ Hazes birthday party.


Hier nog even alle info op een rij

Hier nog even alle info op een rij

Vrijdag 21 September
Tijd 22:00 - 06:00
Locatie - The History Tynaarlo

Voorverkoop € 12,50 ex fee
Deurverkoop € 15

Voorverkoop bij:
The History - Tynaarlo
de Jongens van Hemmes – Groningen
Lucky 7 – Assen
Film- & CD Shop - Zuidlaren
Joy Vrijetijdskleding - Roden

Route beschrijving:
Vanuit de richting Groningen A28
Afslag Tynaarlo,Vries
Onder aan de afrit rechtsaf richting vries na 400 meter ligt uitgaanscentrum The History aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Assen, Zwolle A28
Afslag Afslag Tynaarlo,Vries (afrit 35)
Onder aan de afrit rechtsaf richting Vries na 500 meter ligt uitgaanscentrum The History aan uw rechterhand.

TOT 21 SEPTEMBER BE THERE!!!!
 

A NIGHTMARE OUTDOOR7-6-07
15 september 2007 // Recreatieoord Binnenmaas // Mijnsheerenland


Hoewel de zomer zich al in maart heeft aangediend en officieel nog moet beginnen, is het festivalseizoen inmiddels in alle hevigheid losgebarsten. Liefhebbers van buitenfeesten willen uiteraard zo lang mogelijk genieten van deze periode, maar het kan geen kwaad alvast na te denken over de ultieme afsluiting van het seizoen. Het door UDC en Mid-town georganiseerde A Nightmare Outdoor op zaterdag 15 september is een luidruchtige en waardige manier om een voorlopig punt achter het zinderende feestseizoen te zetten. Net als in 2006 zal het evenement plaatsvinden op het fraaie recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland, even ten zuiden van Rotterdam. Het gehele recreatiegebied zal wederom worden ingericht voor het enige nachtelijke hardcore-only festival van Nederland, waar 15.000 hardcore liefhebbers van 21:00 uur ’s avonds tot 7:00 uur ’s ochtends in verschillende area’s kunnen genieten van de beste (inter-) nationale dj’s en live-acts.


Net als tijdens de voorgaande editie zal de komende A Nightmare Outdoor in totaal vijf area’s omvatten. Om iedereen van zijn of haar favoriete muziek te genieten, zal deze nacht vrijwel elke substijl binnen het breed uitgewaaierde hardcore-spectrum aan bod komen. De opzet van het feest zal dit jaar echter enkele belangrijke aanpassingen ondergaan. Allereerst worden een aantal area’s gehost door toonaangevende organisaties uit de hardcore scene, waarvan de namen tegelijk met de line-up bekend worden gemaakt. Daarnaast zal er extra veel zorg, tijd en energie in de spraakmakende decoratie en performance acts worden gestoken, die geheel in de geest van het evenement zullen zijn.


Natuurlijk zal er volgens de Nightmare Outdoor traditie een groot en overweldigend hoofdpodium in de buitenlucht verrijzen met een diverse programmering. Voor de liefhebbers van het beukwerk uit de oude doos is er een heuse early rave area gepland. Iedereen die verlangd naar de begintijd en oorsprong van de harde dance kan in de oldschool-area een trip naar het verleden maken. Volgelingen van experimentele, spijkerharde en duistere hardcore kunnen hun hart ophalen in de industrial area, terwijl de geluidsterroristen uitgebreid aan hun trekken komen in de terror-tent.


Algemene informatie:

Datum: zaterdag 15 september 2007
Naam: A Nightmare Outdoor
Locatie: Recreatiegebied Binnenmaas, Mijnsheerenland
Tijd: 21:00 – 07:00
Prijs: € 39,- (ex fee)
Internet: www.nightmare-outdoor.nl
 

Digital Overdose · 9 area’s, 12 uur non-stop6-13-07
26 augustus 1995; Immortal Sound Productions lanceert het unieke en onderscheidende concept Digital Overdose; De geboorte van het eerste Indoor Festival is een feit. Twaalf jaar na dato denkt nog menig party-freak met weemoed terug aan deze legendarische raves in de Amsterdamse Sporthallen Zuid. Met de Reunion van vorig jaar in de Amsterdamse USC De Boelelaan nog vers in het party geheugen gegrifd, neemt de oude ISP-crew je op 11 augustus 2007 van 18.00u ‘s avonds tot 06.00u ’s morgens mee op reis door het indrukwekkende labyrinth van Digital Overdose in de Hemkade te Zaandam.

Digital Overdose staat voor eenheidsgevoel, saamhorigheid, vermaak en gezelligheid. In tegenstelling tot de hedendaagse grootschalige evenementen is Digital Overdose qua opzet altijd veel intiemer en minder voorspelbaar geweest. Een belangrijke rol hierin wordt vervult door de zaalindeling. Geheel in stijl van de memorabele Sporthallen Zuid raves, nemen de negen indoor en outdoor area´s van de North Sea Venue in Zaandam je mee in een trip door verschillende culturen en muziekstromingen. Maar in tegenstelling tot de Reunion van vorig jaar, waarbij de programmering nog afgeleid was van de Sporthallen Zuid edities, wordt op 11 augustus gekozen voor een programmering anno 2007; Gevarieerd, stoer en extreem vooruitstrevend. Digital Overdose biedt je met meer dan 50 artiesten dan ook het beste van het beste op gebied van Hardcore, Harddance/Hardstyle, Industrial/Terror, Techno/Schranz, Acid, Goa, Minimal en Ambiënt.

Met negen area’s, de mogelijkheid om 12 uur lang non-stop door te raven en een tuin aan het water met live-muziek en een barbeque, is de North Sea Venue de ideale locatie voor een feest als Digital Overdose. Het oude industriële pand aan de Hemkade 48 heeft door de jaren heen vele metamorfoses ondergaan. Van een fabriekshal werd het een indoor golfcentrum en inmiddels is het al weer twaalf jaar een evenementenlocatie die bekend werd onder de veelgehoorde namen als de ‘Fun Factory’ en ‘Hemkade 48’, de geboortegrond van legendarische concepten als Masters of Hardcore, Hellbound en High Energy. De oude ISP crew heeft daarbij niet minder dan een week de tijd om de destijds al vooruitstrevende decoratie en show elementen van Digital Overdose en het toch al zo gewaardeerde licht en geluid van de North Sea Venue, aan te vullen met een indrukwekkende entourage van het nieuwste op het gebied van licht, geluid en visuele techniek.

Het moment waarop het enige feest met Hardcore-addicts op de Goa, Techno-heads op de Hardstyle en Acid-freaks op de Industrial weer lostbarst is aangebroken. Een ijzingwekkende blik op de toekomst van de hardere dance stijlen in al haar bloedstollende facetten; Dit is...Digital Overdose


Tickets
Presale tickets zijn vanaf zaterdag 16 juni te verkrijgen bij alle Ticketbox en Free Record Shop outlets voor 27,50 Euro (ex.fee).
 

Fuck!n’ Hard · Invites Noisekick6-13-07
Fuck!n' Hard, je hebt er een tijdje niet meer van gehoord. Maar toch is dit altijd geweldige evenement weer terug op zijn oude en vertrouwde nest. Op vrijdag 6 juli zal de altijd vette Bogerd het mikpunt zijn van waar het hardcore-, darkcore- en terror-publiek toe in staat is. Fuck!n' Hard is back!!

Als we terug gaan kijken in de geschiedenis om te kijken naar vorige edities, reis je af naar 25 februari 2006, meer dan een jaar geleden dus. Toen was het de zogenoemde ‘Screw Carnaval Edition’, een superfeest wat jammer genoeg niet meer teruggekeerd is. Daar komt nu verandering in. Omdat Orange Events toch een eer hoog te houden heeft zijn ze er ook van bewust dat het deze editie van Fuck!n’ Hard er eentje moet gaan worden om niet meer te vergeten. Omdat Druten tot op heden weinig meer te bieden heeft, wordt er nu alles uit de kast getrokken om er weer een beetje leven in de brouwerij te gaan brengen.

Wat belooft men jullie? Alles wat jullie hartje begeert! De sfeer zit er altijd goed in, het geluid en licht wat door Sound Solutions verzorgd zal gaan worden is altijd het neusje van de zalm, en jullie zullen in de ruime Bogerd de volle ruimte hebben om als een stel gestoorde maniakken op en neer te gaan stampen. Maar ja, dan heb je nog de line-up, want om goed hard te kunnen stampen heb je toch wel een set aan goede dj’s nodig. Maar maak je geen zorgen, aan top dj’s geen gebrek, check namelijk hieronder de line-up:

Noisekick LIVE – J.D.A. – Hardblaster – Speedmouse – Affix – Reload-R – AXN vs. Up-skillz LIVE – Viva La Frans – Vito – Prime. – The Trucidor – The Nibbler – Rudis

De avond zal door de altijd met 300-bpm knallende Noisekick worden afgesloten, dus wees gewaarschuwd. De organisatie ziet jullie graag tegemoet.

Zet hem direct in je agenda: Fuck!n' Hard – Invites Noisekick Live
 

Project Hardcore.nl 29 september 20076-13-07
Project Hardcore.nl het ultieme Hardcore concept van b2s zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 29 september 2007 in het SilverDome te Zoetermeer. De vorige uitverkochte edities zullen bij velen nog in het geheugen gegrift staan en ook dit jaar zullen vele artiesten en live acts het SilverDome laten schudden op haar grondvesten.
Ook deze editie zal plaats bieden aan 2 area’s. De IJshal, bekend om zijn extreme geluid, zal gevuld worden met niets minder dan de hardste en ruigste hedendaagse Hardcore. De tweede area zal plaats bieden aan de inmiddels beroemde Tunnel of Rave. Hier zul je alleen de beste early rave klappers kunnen horen. b2s heeft ruim 30 nationale en internationale artiesten en acts uitgenodigd die zich weer van hun beste kant zullen laten zien.

De voorverkoop voor Project Hardcore.nl begint op zaterdag 21 juli exclusief via www.ticketonline.nl en tickets kosten € 35 ex fee. Vervolgens start op zaterdag 28 juli start de reguliere voorverkoop via de verkooppunten van Ticketbox en de Free Record Shop.

Meer informatie over Project Hardcore.nl zal binnenkort via de b2s website bekend worden gemaakt.

Algemene informatie:
Zaterdag 29 september 2007
SilverDome, Zoetermeer, NL
21:00 – 07:00 uur
Tickets: € 35 (ex fee)
Website: www.b2s.nl
Min. leeftijd: 18
 

Ik Ben Je Bitch Niet · The Line-up6-9-07
Ik ben je bitch niet, de naam zal jou niet ontgaan zijn. Ik ben je bitch niet staat elke keer voor het neusje van de zalm qua artiesten, licht en geluid en de altijd perfecte sfeer. Wanneer we terugkijken naar de eerste moeten we teruggaan naar het jaar 2005, een nieuw concept is geboren. Nu, bijna 2 jaar later staan Orange Events en HappydayZZ Events op het punt alweer het vijfde hoofdstuk uit de Ik Ben Je Bitch Niet franchise te openen. Een kleine mijlpaal mag dit toch wel genoemd worden, en dat moet gevierd worden.

Ik ben je bitch niet - The Grand Edition verklapt het eigenlijk al. Alles word groter, beter, overheersender en alles 200% over de top. De organisaties gooien alle zeilen open en trekken ze met volle kracht aan. Zoals al vaker gezegd is elke IBJBN weer een feest wat opzich staat. Elke keer wordt er door de organisaties aan gesleuteld om toch weer dat ene schepje erboven op te gooien, dan ene stapje verder te maken en deze ook durven te nemen. IBJBN is groots, zal altijd groots blijven en zal elke keer weer een uitzinnig publiek versteld doen staan. Zo zal dat ook bij deze editie van IBJBN gaan gebeuren. Wat hebben de organisaties voor je in petto vraag je jezelf af? Check hier de gruwelijke line-up die deze 6e Ik ben je bitch niet tot wederom een onvergetelijke zullen maken:

Hardcore Bitch
J.D.A.
Endymion
Bass-D
LIVE Noize Suppressor
Headbanger
Re-Style vs. D-Spirit
Dione vs. DaY-már
Unexist vs. Mad Dog vs. Tommyknocker
Akira *Special Oldschool Terror Set*
LIVE AXN vs. Up-skillz
Tieum vs. Partyraiser

Terror/Speedcore Bitch
LIVE Cemon Victa
S-Kill vs. Bonehead
LIVEKreislaufstörung (DU)
LIVE Destroyer
LIVE Matt Green (UK)
LIVE Canadian Speedcore Resistance
Plague
LIVE Demons of terror
LIVE Noisekick *Special*
LIVE Komprex vs. LIVE Frazzbass
The Vizitor
LIVE The Untitled
Prince ov Darkness
LIVE Pengo (DU) vs. Little terror man *Special*

Darkcore/Industrial Bitch
Enzyme X
LIVE Bryan Fury (UK)
Bong-Ra *Special Darkcore Set*
Moleculez LIVE (DU)
Negative A vs. E-Noid (DNA DJ-Team)
The Wishmaster
LIVE Dr. Macabre
AXN vs. Up-skillz
Lunatic vs. Miss Hysteria
Simon Underground (UK)

Upcoming Bitch
Rebellian vs. Backfire
Reload-R vs. Sagem
Prime. vs. Speedmouse *Special*
Affix vs. Teaser
Hazes vs. Ravehard
Nekompromat vs. Element: Destruction
LIVE Next Generation.89
The Trucidor vs. The Nibbler

Hardcore Bitch (Outdoor Stage)
Prime. vs. Speedmouse
The Beast vs. Scott Marten
Dr. Rude vs. Bass-D
Nosferatu
Marlice
Partyraiser

Hosts/MC's:
MC Apster
MC Villain
MC Rems
MC Rudis

De meest exclusieve (live) acts en performances zullen deze Ik ben je bitch niet de revu gaan passeren, jullie in extase brengen en gaan verleiden tot het helemaal uit je bol gaan bij hun vetste beats, moves en skills. Denk hierbij aan namen zoals de altijd vette Nosferatu, Partyraiser, Dr. Macabre LIVE, Bryan Fury, Kreislaufstörung en Bong-Ra. De laatstgenoemde artiest (Bong-Ra) is voor de meeste bekend door zijn vette breakcore en jungle setjes, maar zal deze avond als zeer exclusieve act een darkcore-set gaan neerzetten die zijn weerga niet zal kennen. Naast exclusieve acts, zullen er ook de vetste battles deze IBJBN geshowd worden aan jullie als publiek. Denk hierbij aan battles als Tommyknocker vs. Mad-Dog vs. Unexist, Tieum vs. Partyraiser en Negative-A vs. E-noid (DNA DJ-Team). En jullie zien het goed, wat begon in de HappydayZZ met 3 zalen, werd 4. Maar deze IBJBN zullen er 5 podia worden opgesteld. Deze 5e zal outdoor gaan worden, zodat jullie ook nog een lekker kleurtje mee kunnen pakken naast een over de top IBJBN.

Orange Events heeft sinds kort een geheel nieuwe website online staan. Op deze website zijn shirts te koop van Ik Ben Je Bitch Niet! Daarnaast kan je jezelf ook aanmelden en maak je kans op vrijkaarten en andere leuke prijzen! Aarzel dus niet en meld je nu nog aan: www.orange-events.nl/site

Tickets zijn vanaf 1 juni te koop bij ticketbox (www.ticketbox.nl). De vorige editie van zo goed als uitverkocht dus wees ook hier weer snel bij! De minimumleeftijd is 16 jaar.

www.bitchniet.nl
www.orange-events.nl
www.happydayzz.nl
 

Old Amsterdam · Real House Classics6-9-07
Kun jij je het nog herinneren? De glorieuze tijden van de Waakzaamheid, de RoXy, de Mazzo, de legendarische Elementenstraat en de IT? Toen er nog geen muzikale grenzen en hokjes bestonden en over house werd nog gesproken in termen als: Love, Peace & Happiness? Dit gevoel probeert Multigroove op 21 juli 2007 terug te winnen als de Supperclub Cruise het ruime sop verkiest voor Old Amsterdam; Hèt house classics feest dat je nog eenmaal mee terug neemt naar de wieg van de Nederlandse house-scene.

Genieten van originele house classics was vroeger heel gewoon en op de Supperclub Cruise kan het op 21 juli gewoon weer. Van de inspirerende La Salle Neige tot in de stijlvolle, mysterieuze Bar Noir zal de Supperclub Cruise bijna 7 uur lang het toneel zijn van dansende, vrolijke mensen in ruimtes waar de knetterende stroboscopen en razende rookmachines overstemd worden door de hypnotiserende bas uit de speakers. Multigroove heeft de pioniers die de house destijds in Nederland geintroduceerd hebben, uitgenodigd om de onvergetelijke en ongeëvenaarde sfeer van vervlogen tijden weer laten herleven. Op het Open Air Deck kun je even lekker chillen en van het waanzinnige uitzicht genieten, mocht alle nostalgie je even teveel worden.

De Amsterdamse helden uit de beginperiode van de vaderlandse dance-geschiedenis gaan weer terug naar hun gemeenschappelijke roots om er een uitbundig feest van te maken, net als in de jaren ‘88-‘94. Deze veteranen zullen alleen de originele house tunes uit de opwindende beginjaren van de house draaien om er een ouderwets gezellige avond van te maken en de tijden van welleer te laten herleven.

Deck 1 // ‘88-‘92
Dimitri (RoXy, NL)
Groovemaster Johnson (Soho Connection, NL]
Crazy Shaun (Beatclub, NL)

Deck 2 // ‘90-‘94
Spider Willem (Mushroom,Xlarge, NL)
Cellie (Mazzo, NL)
Dano (Multigroove, NL)
Micha B. (Multigroove, NL)

Tickets
Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox outlets voor 25 Euro ex fee.

Boarding:
Van 00.30u tot 07.00u op de Supperclub Cruise aan de De Ruyterkade, Pier 14 (achter Amsterdam C.S.).

Schrijf je nu op www.multigroove.nl in als Multigroove Member, dan maak je kans op één van de vrijkaartjes die we onder onze leden verloten.
 

Horeca in 2008 rookvrij6-9-07
De horeca wordt vanaf juli volgend jaar rookvrij. In cofffeeshops mag nog wel gerookt worden, alleen de verkoop moet in een rookvrije ruimte plaatsvinden. Dat heeft het kabinet besloten, zei minister Ab Klink van Volksgezondheid vrijdag na afloop van de ministerraad.
Horecagelegenheden mogen nog wel een afgeschermde ruimte hebben waar rokers hun sigaretje kunnen opsteken, maar ze mogen daar niet worden bediend om het personeel een rookvrije werkplek te kunnen bieden.

Voorstel
De horeca had voorgesteld om volgend jaar alleen in restaurants de sigaret uit te bannen en pas in 2011 in cafés en discotheken. Maar het kabinet houdt nu dus vast aan een rookverbod voor de hele horeca in één keer, zoals Klink vlak na zijn aantreden al had aangekondigd.
Eerder deze week zei Klink er wat betreft de coffeeshops nog niet uit te zijn. Deze zouden onder een rookverbod gaan vallen, maar de Tweede Kamer maakte daar bezwaar tegen. Met een aparte rookruimte in coffeeshops heeft Klink dit probleem nu opgelost.

Werkplek
Anti-rookorganisaties als Clean Air Nederland en Stivoro maken zich al jaren hard voor een rookverbod in de horecagelegenheden, die nu nog een uitzondering vormen op de regel dat een werkplek rookvrij moeten zijn.

Koninklijke Horeca Nederland had met Klinks voorganger Hans Hoogervorst afgesproken het roken in stappen terug te dringen, maar daar liep het niet zo'n vaart mee, bleek vorig jaar. De horeca vreest een enorm omzetverlies van een totaal rookverbod op korte termijn.

Bron: Nu.nl
 

Proud2beHardcore 2007 · Update & Line-up6-9-07
Na het succes van de eerste Duitse editie van Proud2BeHardcore vorig jaar September in de megaclub Tarm Centre Koln kwamen er talloze reacties binnen met de vraag wanneer hier een vervolg op ging komen.

Op zaterdag 1 September 2007 zal UHM de 2007 editie van Proud2BeHardcore in een nieuwe locatie presenteren: Discotheek Megaparc in Weilerwist (www.megaparc.de). Deze club is op slechts 75km afstand van de Nederlandse grens (Venlo of Heerlen) langs de snelweg A61 te vinden en daarmee in vergelijk met het Tarm Center Köln dus iets dichterbij.
UHM zal wederom een line up samenstellen van talenten en Dj’s die al jaren aan de weg timmeren. Deze dj’s die zeer hoge technische en kwalitatieve eigenschappen bezitten, krijgen op 1 september weer de mogelijkheid om het beste van henzelf te laten horen!
Het concept Proud 2 be Hardcore zal dus weer laten zien en horen waarvoor het staat. Het is ook het perfecte concept om deze nieuwe Hardcore locatie uit zijn voegen te laten barsten!!! Er is een line up samengesteld van nieuw talent en upcoming dj’s uit Nederland, Duitsland en België in combinatie met een aantal internationale toppers waardoor de puntjes op de i gezet worden. De gehele locatie zal in gebruik worden genomen en er zullen van 21.00 tot 07.00 in 3 areas alle soorten hardcore stijlen te horen zijn. Het mag duidelijk zijn dat UHM dezelfde PA geluid setjes gaat inzetten als op de Raving Nightmare edities in het Tarm centre dus bereid je maar voor!!! No sound limits is ook hier dus een garantie die UHM kan geven!

Tickets
Tickets zullen a Euro 15,- (ex fee) in de voorverkoop verkrijgbaar zijn via de bekende voorverkoopadressen. In Duitsland via alle CTS /Eventim verkooppunten de reguliere verkooppunten en in Nederland natuurlijk via Ticketbox en de vaste verkoopadressen. Op www.proud2behardcore.eu zal alle belangrijke informatie rondom dit evenement spoedig te vinden zijn

Route, Openbaar vervoer en pendelbussen:
De plaats Weilerswist is makkelijk te bereiken via de autobaan A61 afrit Weilerswist. Op het einde van de afrit naar rechts en bij de eerste rotonde naar links waarop na 2km aan de rechterzijde MEGAPARC te vinden is. Voor de treinreizigers onder ons is er een directe verbinding met het station Weilerswist Hbf. Vanuit Aachen Hbf is het 1,5 uur met de trein tot Weilerswist. Vanuit Koln Hbf is het nog geen 30min met de trein. Het station in Weilerswist ligt vervolgens op 750m van de locatie gelegen. Om het nog makkelijker te maken zullen er elke 15 minuten pendelbussen rijden tussen het station van Weilerswist en de locatie Megaparc.

Line up:
Area 1: Proud 2 Be Hardcore
Neophyte
Endymion
Gigi
Mr. Sinister
Triax
Newstyler
Spawn
X-treme
Sinistera
MOT
Spine Art
Stylewars
D-Ceptor
D.O.T
Basshunter
Trigger
Mc Violence

Area 2: Proud 2 Be Gabber
Paul Elstak
Buzz Fuzz
R-Kane
E-Light
Paraghandy
A.L.E.X
Kristof & Mc Chucky
Mol
Crosswire
Promil'le & Troublemaker
Gen @ ttic
Djuke
Mc Sonik

Area 3: Proud 2 Be Industrial
Tieum
Unexist
Terror Masta
Jabo
Giant
Evolution
Zeal
Pita
Dreamzcatcher
Fly
Decepticore
Brutality
D.O.P.A MC
 

Hardcore vs Terror in Megaclub ZAK6-1-07
Een ongekende samenwerking, één van de mooiste en één van de allergrootste discotheken in het grensgebied Duitsland-Nederland tesamen met één van de hardste concepten van Nederlandse bodem. Een samenspel tussen Megaclub Zak en Hardcore vs Terror.

Jazeker, Hardcore en Terror zal er klinken op 6 juli 2007 tijdens de "special edition" van Hardcore vs Terror. De doorgewinterde hardcore liefhebber zal de lokatie net over de grens tussen Almelo en Coevorden zeer zeker kennen. Legendarische hardcore feesten in de jaren ྖ staan de meesten nog wel op het netvlies gebrand. Maar Megaclub Zak is nooit weggeweest, integendeel. Al jaren achteréén is het een toonaangevende locatie!

Voor die paar, die het nog niet kennen.....Hardcore vs Terror is een concept, dat berucht populair is in Nederland. Eén van de hardste feesten van het land, waar de echte liefhebber van de allerhardste muziekstijlen flink aan zijn trekken komt. Speciaal voor deze editie is er ook plaats vrij gemaakt voor mensen die een tempootje minder ook kunnen waarderen, want buiten de hardcore area en de terror- en speedcore area, is er ook een derde area aan toegevoegd met wat oldschool, early hardcore en een vleugje jump, kortom, voor ieder wat wils!

De line-up, onderverdeeld in drie area's:

Hardcore
Paul Elstak
Neophyte
Endymion
Lunatic & Miss Hysteria
Accelarator Live
Rudeboy & Tomcat

Terror
Noizefucker
Bonehead
Kreislaufstörung
Pengo
Hate Division
Gabba Front Berlin
AXN vs Up-skillz
Vexer

Early Hardcore/Oldschool/Jump
Champ-e-on
The Housekeeper
Thanoz vs LD
Bobby V
OCD
Vecino
Kokka

Een line-up waar alles op en aan zit, voor ieder wat wils!

Prijzen
Een hoop mensen zijn al bekend met de lagere entreeprijzen en drankprijzen in Duitsland. Deze nederlandse organisatie zal hier uiteraard in meegaan, derhalve is de deurprijs vastgezet op € 16,00, er zal geen voorverkoop zijn, wel is er de mogelijkheid te reserveren via de site van Megaclub Zak.

Vervoer
www.waargaanweuit.nl organiseert busvervoer vanuit de navolgende plaatsen naar en van Megaclub Zak: Hengelo, Almelo, Tubbergen, Enschede, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum. Voor slechts € 20,00 (inclusief de entree) heeft men een avondje uit en hoeft er niemand de bob te zijn. Mooie gelegenheid om eens helemaal uit je dak te gaan (staat je plaats er niet tussen en ben je met minimaal 20 personen, neem gerust contact op via 0541-513404 en vraag wat de mogelijkheden zijn)

Route
Megeclub Zak ligt in Uelsen, niet meer dan 10 minuten over de grens. Een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op de website van locatie: www-disco-zak.com

Het hardste feest van het jaar slaat terug, en nu in Duitsland.

Out!
 

Illegal Vibes Outdoor wordt Audio Shock!4-16-07
Door de gestage groei die het festival, Illegal Vibes Outdoor van FOD de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is bij de organisatie van de editie van 2006 al gebleken dat Harlingen te klein wordt voor het huisvesten hiervan. Dit heeft vooral te maken met de benodigde inzet van de politie, die in de zomermaanden ook Terschelling moet voorzien, en de beschikbaarheid van andere overheidsdiensten.

Daarnaast is vorig jaar ook gebleken dat FOD graag nog meer ruimte zou willen hebben op het festivalterrein om het net iets ruimer te kunnen opzetten, en zo alle wensen te kunnen realiseren. Daar komt nog bij dat, het huidige terrein binnen afzienbare tijd zal worden verkocht en bebouwd, een onzekerheid die we liever uitsluiten.

Daarom hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe partner in de vorm van een stad of gemeente in het Noorden waar het festival de komende jaren met zekerheid gehouden kan worden. Een stad of gemeente die ook voldoende voorzieningen kan bieden en over de geschikte infrastructuur beschikt. Met nog een lange lijst aanvullende wensen is FOD op pad gegaan en kan dan nu ook met gepaste trots melden dat we die partner hebben gevonden in de vorm van de stad & gemeente Leeuwarden.

Audio Shock '07: Andere naam, zelfde festival.
Omdat het festival niet langer op het vertrouwde industrieterrein “Oostpoort” in Harlingen gehouden kan worden, heeft FOD tevens besloten het festival een nieuwe, kortere en vooral pakkende naam te geven. Illegal Vibes is immers Illegal Vibes en dat hoort nu eenmaal op het Harlinger industrieterrein plaats te vinden. Met vertrouwen lanceert FOD dan ook de nieuwe naam Audio Shock '07.

Forces of Dance heeft zich ten doel gesteld om het komende festival de editie van vorig jaar te laten overtreffen en kan je inmiddels melden dat dat aardig lukken wil. Van Audio Shock '07, dat gewoon op 21 juli gehouden zal worden, kun je dan ook weer het beste van de hardere stijlen verwachten, verdeeld over meerdere rijkelijk gedecoreerde areas waarvoor inmiddels weer een keur aan internationale artiesten is vastgelegd.

Er wordt natuurlijk nog hard gewerkt aan de definitieve vorm(geving) van Audio Shock '07 en willen/kunnen je daarom dan ook nog niet veel vertellen. Er zijn echter een paar dingen die we niet langer voor ons kunnen houden en graag al willen melden.

Algemene Info:
Zoals gezegd wordt het festival dit jaar gehouden in Leeuwarden en wel op het festival terrein industrieterrein “Fryslanplein” gelegen aan de Slauerhofweg. Dit is direct achter het FEC en beslaat ruim 25.000 m2. Ook biedt het voldoende parkeermogelijkheden.

We zijn ons goed bewust dat het succes van de outdoor edities mede bepaald werd door de intimiteit van het festival. We zullen dat ook dit jaar weer proberen te realiseren. Dat we zoveel ruimte tot onze beschikking hebben betekent dan ook niet dat het een gigantisch groot festival zal worden maar geeft ons de mogelijkheid de verschillende areas iets verder uit elkaar te zetten waardoor ze minder ‘last’ hebben van elkaar. Je bent immers goed geluid van ons gewend en dat zal dit jaar niet minder zijn.

Ander goed nieuws is dat er een vergunning is verleent door de gemeente Leeuwarden om tot 01:00 uur door te mogen gaan, waar dit vorig jaar nog 00:00 uur was. Je kunt dus langer van de lichtshow genieten, die uiteraard het uitvallen hiervan door de regen van vorig jaar zal goed maken.

De officiële line-up voor het festival zal op 1 mei bekend gemaakt worden. Dan zullen er ook meer details over het festival bekend gemaakt worden en zal de speciale website voor het festival, www.audioshock.nl gelanceerd worden. Via die website houdt FOD je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Audio Shock '07 en kun je na alle waarschijnlijkheid ook weer meekijken met de opbouw van het festival wat vorig jaar een groot succes is gebleken, gezien het enorme aantal bezoekers van die bewuste pagina.

Thema:
Waar vorig jaar de industriële revolutie het thema voor het festival was, waarvoor een kort verhaal over de vrijheid van de gewone man/vrouw de basis was, wordt die verhaallijn dit jaar verder doorgetrokken. Dit jaar is de subtitel “Power To The People”. Hierbij zal alles op het festival om energie draaien en zullen de verschillende manieren van opwekken daarvan model staan voor de diverse areas met elk hun eigen stijl zoals Hardstyle, Industrial / Hardcore, Hard-Techno / Schranz en Jump / Oldskool.

The Third Movement:
Met gepaste trots kan FOD ook bekendmaken dat tijdens Audio Shock '07 de hardcore area door niemand minder dan The Third Movement gehost zal worden. Zij hebben inmiddels aangegeven dat te zullen gaan doen met een zeer bijzondere line-up, bestaande uit de crème de la crème van de internationale DJ-top, die door hun vertegenwoordigd wordt.

VIP-Area:
Diverse internationale artiesten hebben FOD daags na het festival in 2006 benaderd om te bedanken voor de zeer goed verzorgde VIP area waar aan nagenoeg alles was gedacht tot aan heerlijke wokmaaltijden toe. Dit heeft ons gestimuleerd er dit jaar natuurlijk een nog exclusievere aangelegenheid van te maken. Om dat te bereiken hebben we dé portal voor de erotiek: Erotic 4 You gevraagd deze area te hosten en de VIPs en artiesten te voorzien van een onvergetelijke, erotische ervaring. En dat belooft wat…….
Er zal een zeer beperkt aantal All-In Vip kaarten in de losse verkoop komen die vooralsnog alleen via www.erotic4you.nl te verkrijgen zullen zijn. Wil je deze sensatie niet missen, wees er dan snel bij!!!

NDE-Finale:
Ook dit jaar zal de finale van de jaarlijkse DJ contest “Nothern Dance Experience” (NDE), waarvan Stichting Friesland Pop de initiatiefnemer is, worden beslecht op Audio Shock '07. De contest zal door FOD worden aangevuld met een contest voor dansers en danseressen die willen doorbreken als performers in clubs en op feesten.
Wil je meedoen aan de Northern Dance Experience als DJ of dancing performer? Kijk dan vanaf 1 mei op www.forcesofdance.nl voor de spelregels en voorwaarden.

Voorverkoop:
Zoals je wellicht al wel zult weten is dit het laatste jaar dat ook onze kaarten via Ticketbox te verkrijgen zullen zijn omdat Ticketbox besloten heeft na dit jaar te stoppen met de kaartverkoop voor evenementen. Daarom zal FOD dit jaar al beginnen met de nieuwe manier van ticketverkoop namelijk: online. En wel via www.forcesofdance.nl en www.audioshock.nl.

Zoals jullie wel al gemerkt zullen hebben is de opmars van het E-ticket niet te stuiten… Je kunt vanuit je luie stoel, 24 uur per dag, 7 dagen per week, tickets bestellen via Internet en je unieke matrixcode naar je mobiele telefoon sturen óf je ticket zelf uitprinten. Deze code word bij de ingang gescand en klaar… je kan naar binnen. En… er zijn nog meer voordelen, zo is het is niet alleen snel, gemakkelijk en veilig maar ook aan de ingangen zul je het voordeel merken door een soepele snellere entree.

De kaartverkoop start op 1 mei. Kaarten kosten € 30,- excl. fee in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.forcesofdance.nl, www.audioshock.nl en Ticketbox.

De “all in VIP” kaarten kosten € 80,- en zijn in zeer beperkte oplage alleen verkrijgbaar via www.erotic4you.nl. De “all in VIP” kaarten geven je recht op o.a. apart parkeerterrein & ingang, gratis eten & drinken, toegang tot het exclusieve VIP deck, aparte toiletten en nog veel meer…….

May the forces be with you…….

Forces of Dance
 

Rotterdam Records viert feest!4-8-07
Wat vijftien jaar geleden begon met een statement tegen de toenmalige muziekstroming “mellow house” groeide al snel uit tot een wereldwijd gerespecteerd hardcore label. Rotterdam Records, opgericht door DJ Paul Elstak, heeft door de jaren heen de ontwikkeling van hardcore als trendsettend label vorm gegeven. In de geschiedenis van het label hebben veel bekende artiesten de revue gepasseerd. Namen als DJ Paul Elstak, De Euromasters, Rotterdam Termination Source, Neophyte en DJ Rob & MC Joe zijn bij ieder bekend. Velen van hen bewijzen nog wekelijks dat zij tot de top van de scene behoren. Natuurlijk hebben de huidige artiesten uit de nieuwe generatie zoals Outrage en Elite Forces ook geen verdere introductie nodig. Door de jaren heen hebben deze artiesten gezorgd voor onvergetelijke klassiekers. Wie kent nou niet “Oldschool klappers” als “Poing”, “Alles Naar De Kl—te” en “The Beat Is Flown”? En wat te denken van de stroming “Happy Hardcore” met nummers als “Life Is Like A Dance” of “Don’t Leave Me Alone”, en niet te vergeten hardcore hits als “Get This Motherfucker”, “Army of Hardcore”, “Muil Houwe” en het recentere “Recht Uit De Ondergrond”!

In de legendarische club Parkzicht klonk de Rotterdamse sound geruime tijd door de speakers. Vele hits beleefden hier hun primeur voor een dankbaar publiek. Wat volgde was een stroom aan vinyl, CD’s, CD-singles, videoclips, merchandising, cassettebandjes, videobanden en later DVD’s. Het hoogtepunt was het nummer “Poing” waarvan totaal ruim 200.000 stuks werden verkocht. Daarnaast zijn er uit Rotterdam Records nog vier sub-labels voortgekomen welke stuk voor stuk ook zeer succesvol zijn geworden: Terror Traxx, Rotterdam Records Classics, Rotterdam Records Special en Rotterdam Tekno. Een simpele rekensom laat zien dat er wereldwijd meer dan één miljoen producten van het label verkocht zijn. Alles bij elkaar genomen kan er gesteld worden dat Rotterdam Records een van de meest succesvolle en constante hardcore labels ooit is.

Dit jaar worden er drie belangrijke mijlpalen behaald: De honderdste release op vinyl, de vijftigste release op cd én het vijftienjarige bestaan van het label. Met een geschiedenis als deze moet zo’n groots jubileum natuurlijk flink gevierd gaan worden. Voor de honderdste vinyl release worden er uit de grote catalogus van Rotterdam Records een aantal nummers geselecteerd die door huidige hardcore-helden zullen worden geremixed. Deze remixen zullen verschijnen op een speciale dubbel 12” vinyl. Ook de vijftigste CD release zal een bijzondere uitgave worden. Omdat veel hardcore liefhebbers al die top nummers van vroeger wel kennen van de party’s zullen DJ Panic en DJ Neophyte een speciale Rotterdam Records jubileum CD gaan maken. Deze cd zal een megamix worden van alle toppers die ooit op het label zijn uitgekomen!

Als klap op de vuurpijl zal op 30 juni 2007 Outland in Rotterdam geheel in Rotterdam Records stijl worden omgebouwd voor de officiële Label / Release Party. Deze locatie heeft in de loop der tijd (ook onder de namen Ministry of Dance, La Xala, A20 en Tomorrowland) net als Rotterdam Records een wervelende geschiedenis opgebouwd. Daarom worden op deze avond de twee grootheden uit de Rotterdamse muziek geschiedenis samengebracht. Vrijwel alle artiesten die iets met het label te maken hebben gehad zullen aanwezig zijn. Het zal dan ook geen doorsnee hardcore feest worden maar een spectaculaire avond met natuurlijk een hele vette line-up, speciale decoratie en de officiële presentatie van de jubileumreleases!

De line-up gaan we nog niet verklappen, maar verwacht in ieder geval veel helden uit de geschiedenis van Rotterdam Records…. Dit wordt weer eens ouderwets knallen!
 

Headroom 20074-6-07
Headroom 2007. Een vernieuwend hardtechno en industrial concept voor regio Noord- Limburg. Over een paar weken zal dit evenement plaats gaan vinden in de Pilot te Ysselsteyn. Het belooft een avond vol met de beste hardtechno en industrial te gaan worden.
Ambianced Projects heeft een promotiefilmpje gemaakt om jullie vast in de stemming te brengen. De organisatie zet de belangrijkste punten nog even voor je op een rijtje!


De Line-up:
De line-up van deze avond zal er als volgt uitzien:

21:00/21:45 – DCP
21:45/22:30 – JM
22:30/23:30 – Ruffryder
23:30/00:30 – Mindustries
00:30/01:00 – Phenomena & The Hallucinator (LIVE)
01:00/02:00 – Peaky Pounder
02:00/03:00 – The Outside Agency
03:00/04:00 – Asta

Maak kans op een gastenlijstplaats!
Er zullen voor Headroom twee gastenlijstplaatsen verloot worden onder de Partyflock bezoekers. Ook jij kan meedoen aan deze actie en kansmaken op deze gratis entree.

Voorverkooppunten
De tickets voor Headroom zullen te koop zijn op 14 verschillende verkooppunten.
Zo zullen zelfs de bezoekers die van ver moeten komen een kaartje kunnen bemachtigen. De kosten van de tickets bedragen €12,50 ex. fee en zullen op de volgende locaties worden verkocht:

* Forest, Ysselsteyn
* A la Carte Videotheek, Venray
* Emofra, Overloon
* Emofra, Maasbree
* Satisfaction, Heerlen
* Mikroshop, Horst
* Cafetaria Panken, Boxmeer
* Geretti, Helmond
* Midtown, Eindhoven
* Sounds, Venlo
* Powerhouse, Nijmegen
* Music Store, Deurne
* Music Store, Panningen
* Art Of Music, Gemert


Camera’s
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is dus niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen tenzij daar toestemming voor gegeven is! Voor meer informatie kun je hierover contact met de organisatie opnemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd voor dit evenement zal 16 jaar zijn! Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee om teleurstelling te voorkomen!

Bereikbaarheid
De Pilot in Ysselsteyn is een goed bereikbare locatie en er is voldoende parkeergelegenheid achter en rondom het pand. Parkeren is overigens gratis! Tevens is de locatie ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Helmond, Deurne en Venray is het mogelijk een bus te nemen naar Ysselsteyn. Voor meer info: http://www.9292ov.nl

Kledingdracht
Er wordt verzocht om in casual kleding te komen. Dat wil dus zeggen dat mensen met nazistische uitingen bij de deur worden geweigerd. Er geldt dus een verbod op Keltische tekens, kisten met witte veters, bretels etc.
 

7 Gates to Hell – Gate 2 Dance with the devil4-5-07
Na 3 februari van dit jaar staat het noorden weer op zen kop , de poorten van de hel zijn weer geopend. Sinds de uitverkochte bijeenkomst van de 7 gates to hell demonen is het dorp Deinum niet meer het zelfde!! Er zijn rond Deinum weer vreemde geluiden gehoord. Het is net of men er kettingen hoort rammelen. Ook lijkt het net of er sloten worden opengeknipt. En dit allemaal rond ’t Holt. Men is de schrik van de vorige 7 Gates nog niet vergeten. Koeien geven nog steeds geen melk en honden durven in het donker niet meer buiten.Er is zelfs een vrouw uit het plaatsje Deinum bezeten geraakt door een demon,en is door een medewerker van stichting Naar House in de bus genomen en hebben de demon die in haar lichaam zat proberen uit te roeien, de verhalen gaan dat deze vrouw spoorloos is verdwenen en nog steeds door nederland aan het hakken is !! Mocht u deze persoon tegen komen doe dan niks maar waarschuw ons meteen ,XdanceX zal er voor zorgen dat ze terug wordt gebracht naar de plek des onheil voor verdere behandeling.

De engel des kwaad genaamd “lucifer” is weer op aarde neergestreken en heeft aan de poort van de hel bij t holt in deinum een bericht achtergelaten en wel de datum 9-06-2007. Men is bang dat de Demonen terug keren naar de plek waar het ruim 13 jaar geleden begon voor het noorden van ons land. Men is bang voor de volgende 7 Gates to Hell. En dat is natuurlijk niet raar want op 9 juni zal de 2e gate geopend worden en Deinum opnieuw weer op zn grondvesten laten trillen. De engel des kwaads zal de poorten persoonlijk openen en neemt daarbij een hele clan aan Demonen mee naar het noorden. Demonen als: Outblast, Buzz Fuzz, Nosferatu, Syndrome, Toto, Tim E & Marc Stevens, Fetamin, Shadowraiser, Vibe, Defendor, Vecino en Fiore zullen hier hun bijeenkomst houden en iedereen die zich binnen de Gate bevind zullen zich gaan bekeren tot één van hen.

Daarbij zullen ook nog 4 Demonen genaamd Ruffian, Drip, Double T en Da demon of Madness hun duivelse teksten door de microfoon spuwen!!, en je hersenen zullen laten koken !! Er gaan ook geruchten dat een Mystery Demon langs komt. Hier is verder weinig van bekend maar men vreest het ergste. De 2e Gate zal eerder open gaan dan verwacht, door de wil van lucifer zal de 2 e Gate open gaan op 9 juni !! Iedereen die zich dan binnen begeeft zal worden bekeert en zal altijd uitkijken naar de volgende Gate.

Jullie zijn gewaarschuwd!

Are you affraid to enter the gate?

De vorige Gate was uitverkocht dus haal je tickets snel De voorverkoop start 14 april. Voor meer info check ook www.xdancex.nl

De line up van dit duivelse feest ziet er als volgt uit:
Buzz Fuzz
Nosferatu
Outblast
Tim-E
Marc Stevens
Fiore
Vibe
Shadowraiser
Fetamin
The Villain
Toto
Vecino
Defendor
Syndrome (radio Balans)

Your demons of the mic are:
MC Ruffian
MC Da Mouth of Madness
MC Double T
MC Announce
MC Drip
 

Darkraver, Outblast, Korsakoff en gratis condooms3-29-07
Op deze editie zal Jumpstyle weer de boventoon voeren in de line up, deze zeer populaire muziekstroming word al een aantal jaren door de organsatie Eastside Underground op de kaart gezet in oost nederland, zo is bijvoorbeeld elke Oldschool Madness voorzien van een Jumpzaal en is deze ook keer op keer stampvol met liefhebbers van deze muziekstroming. Daarom is Vecino Invites vorig jaar de weg ingeslagen die Jump heet, dit bleek voor een groot aantal Jumpstyle liefhebbers een schot in de roos, de hele zaal was aan het Jumpen. Na een klein tussendoortje vorig jaar mei is het nu dus weer tijd voor een nieuwe grote editie van dit succesvolle concept, ditmaal op 8 april aanstaande in het danspaleis in Haaksbergen. Ook deze keer is de line up weer om je vingers bij af te likken, "de" nasty dj van het land, Darkraver, is een graag geziene dj op erotische feesten als Grazyland en Pussy Lounge, met zijn kunsten weet hij elke set om te toveren tot een heet en stomend muziekaal orgasme. Dr. Rude is voor velen ook geen onbekende meer, deze dj stond in zijn begindagen bekend om zijn Early Rave setjes op grote feesten in het land, de lijst is te lang om op te noemen. Twee jaar geleden besloot Hij om zich te specialiseren in de populaire Jumpstyle, dit was een juiste beslissing, zijn status als dj steeg daarmee tot grote hoogte en gaan we nog veel van deze jongen horen in de toekomst.

De uit het zuiden afkomstige dj Pat B zal op deze editie laten horen waarom hij één van de vaste dj's is van het zeer populaire Jumpstyle feest " Explosive Car Tuning On Tour " en was hij te horen op het belgische Jumpstylefeest Reverze, zorg dat je deze dj niet mist op deze avond, het is de nieuwe belofte van de nieuwe stroming Jumpstyle dj's. Natuurlijk kan de bedenker van dit concept niet ontbreken, dj Vecino zal op deze avond zijn beste platen in zijn tas stoppen en de bezoekers laten horen waarom dit concept draait, lekkere vette jumptracks, aangevuld met dikke Tekjump zodat de bezoekers niet weten waar ze het moeten zoeken, behalve op de dansvloer, daar kunnen ze jumpen tot ze erbij neervallen. Bobby V , de resident dj van het populaire harddance concept E-Fect zal op deze avond voor lekkere Hardstyle tunes gaan zorgen, deze dj is goed in het opbouwen van lekkere duitse Hardtrance naar heerlijke knallende Hardstyle. Omdat de organisatie Eastside Underground altijd het beste voor heeft met opkomende talenten zullen er deze keer ook weer twee zeer getalenteerde dj's in de line up staan, Trizz en Shadowphaxx zijn deze keer in de line up geplaats om het geheel te komen versterken met hun skilzz. De eerstgenoemde heeft al vaker zijn mannetje gestaan in de Jumpstylezaal op Oldschool Madness en heeft Shadowphaxx onlangs een grote dj talentenjacht van Q-dance gewonnen.

Omdat de organisatie toch veel Hardcorebloed in zijn aderen heeft lopen zal er in zaal twee een vette Hardcore line up te vinden zijn onder leiding van Outblast en Korsakoff en Champ-e-on. Deze drie toppers hebben eigenlijk geen intro nodig , iedereen weet waar deze drie dj's voor staan, lekkere vette Hardcore en Early Rave. Deze zaal zal wat betreft de opbouw beginnen met lekere Early Rave en zal halverwege de avond overgaan in de hedendaagse Hardcore. Deze zaal zal dan ook druk bezocht worden en zal ook hier de temperatuur lekker oplopen tot tropische hoogten. In zaal drie is een Freestyle area gevestigd, deze zaal zal op elk uur weer anders zijn, het ene uur is er Club en Eclectic met de uit Enschede afkomstige dj Marc Vano, deze is in februari een maand lang in de USA geweest voor een aantal optredens. Ook zal er Techno en Schranz, Drum & Bass en lekkere Groove uit de speakers komen deze avond, als de keiharde beats beneden je dus even te veel worden kan je altijd nog even vluchten naar deze chillarea.


De volledige line up;
Jump- Hardstyle
Darkraver
Dr. Rude
Pat B
Bobby V
Vecino
Trizz
Shadowphaxx
Mc Sherlock

Hardcore - Early Rave
Outblast
Korsakoff
Champ-e-on
Dr. Bob
Tomcat
Recklezz
DjRuud
Rudeboy
Holly
MC Syco

Freestyle
Marc Vano
Hinzy
Peter van Leijen
Beukmanz
DNS
John Do

Busvervoer
Op deze avond zal de busvervoersregeling gelden die normaal ook geld bij het danspaleis, voor 3,= euro word je naar de volgende plaatsen vervoert als het feest is afgelopen, Haaksbergen, Neede, Eibergen, Borculo, Lichtenvoorde, Winterswijk, Usselo en enschede. Voor ander busvervoeer kan je terecht bij Vreebos vervoer, reserveer nu voor de Bel-Bus. Slechts 5 euro heen en terug ! Bel VREEBOS op 053 - 5729 202 en reserveer een plek! Ook zal er voor elke bezoeker een GRATIS condoom klaarliggen bij het naar buiten gaan. Zorg dus dat je deze avond niet gaat missen, tot zondag 8 April in het Danspaleis in Haaksbergen.
 

Total: 251 Now showing: 51 to 75
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-200] [201-225] [226-250] [251-275]